hol.strojček z baterky na kabel
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
hol.strojček z baterky na kabel
Zdravím chlopci . Mám strojček na strihanie a holenie remingtom p6030 asi dva mesiace a spokojnosť jediné čo má štve je že sa nabija až 16 hodín a vydrží len 40 min . Zevraj tento strojček má nejakú poistku proti tomu aby sa nedalo strihať počas nabijania a zapojenia v sieti . Moja otázka znie ako obísť túto ochranu striham sa asi raz za dva týždne a holim tak kazdy treti deň a furt rozmýšľať nad nabijanim je otrava . Čo by to teda obnasalo nevadí mi strata záruky pajkovanie už je horšie keďže doma nemám pajku ale stačí rada pouvazujem nad tým pak ďakujem pekné
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: hol.strojček z baterky na kabel
poistku obides podla toho, akeho typu ta poistka je a ako vlastne pracuje. preco naivne cakas ze niekto tu je Nostradamus a vidi ti do strojceka? Rozober a zistis.
Ber ale do uvahy, ze si takymto sposobom mozes odfajcit bateriu v strojceku, takze po istom case mozes mat len kablovy.
Ber ale do uvahy, ze si takymto sposobom mozes odfajcit bateriu v strojceku, takze po istom case mozes mat len kablovy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- spencer
- Používateľ
SHiro o baterke viem tá má nezaujma pokiaľ to pôjde aj bez nej ja proste bateriu v strojceku nepotrebujem bral som ho lebo sa oplatil bol v akcii s fajnym príslušenstvom. O poistke čakal som že sa bude vedieť niekto vyjadriť na akom princípe funguje že či náhodou nie je nejaká špecifická pre viac vyrobcou . Samozrejme to nebude normálna poistka jak do sveriel v aute preto som len vyzvedal či už niekto tu baterku niekedy neodfajcil a strojček si opravil tak aby šiel aspoň zo siete
Poistka tam byva prevazne len jednoducha t.j.neaky kokil ktory sa zatlaci ked tam zastrcis privodny kabel 230V.Skus to omrknut zospodu strojceka kde sa zastrkuje kabel.
- spencer
- Používateľ
No ak by to bola takáto mechanicka poistka tak to by bolo fajne dúfam teda že nie je nejaká eoektronicka