DotA 2
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: DotA 2
videl... bal som sa ze to bude TI 1 no nebol spravili z toho ovela viac
cha a ja som uznaval donda este predtym nez to bolo cool
a progaming v cine ? to uz je moc aj na mna
cha a ja som uznaval donda este predtym nez to bolo cool
a progaming v cine ? to uz je moc aj na mna
Spoiler: ukázať
poprosim o pridanie http://steamcommunity.com/id/orefsvk
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Zajtra ešte matika matura ale šak Free to play má prednosť ... no a musím povedať že mi až kapek slza padla neviem čím to bolo ale fakt rozmýšľam že zajtra nejdem maturovať ale pozriem si to znova
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
wooow, brutal, prave som dopozeral
fakt dobre spravene a malo to myslienku - hlavne ked sleudjete tu scenu uz zopar rokov tak je to o to silnejsie.
na imdb to ma 9.6 bodov
fakt dobre spravene a malo to myslienku - hlavne ked sleudjete tu scenu uz zopar rokov tak je to o to silnejsie.
na imdb to ma 9.6 bodov
- Quallity
- Nový používateľ
dnes pozerám znova mám po mature to bude víkend
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
no Chlapi, neviem neviem. film to bol pekny, ale cielova skupina je niekde uplne inde.....
Polovicka filmu je smutna hudba a plakanie nad tazkym zivotom popri hladkani dvoch konov na ranci . A o aziatovi ktory chce vyhrat milion nech sa ku nemu vrati ex-priatelka.... Zopar tazkych pribehov tam bolo to ano ale ja som sa tesil na insides popri ceste ku vyhre, zaujimavosti a tak. A nie na pribehy slobodnych matiek o tom ze nevedia co ich deti robia za pocitacom.....
sedeli sme doma traja, vsetko hraci doty podmienky na film 100% ale zhodne sme sa "nudili"....
Polovicka filmu je smutna hudba a plakanie nad tazkym zivotom popri hladkani dvoch konov na ranci . A o aziatovi ktory chce vyhrat milion nech sa ku nemu vrati ex-priatelka.... Zopar tazkych pribehov tam bolo to ano ale ja som sa tesil na insides popri ceste ku vyhre, zaujimavosti a tak. A nie na pribehy slobodnych matiek o tom ze nevedia co ich deti robia za pocitacom.....
sedeli sme doma traja, vsetko hraci doty podmienky na film 100% ale zhodne sme sa "nudili"....
ano, cielova skupina asi nie sme my co sme ten international pozerali live do nocnych hodin a chapeme ako dota funguje do hlbky
toto je aj pre ludi co dotu nikdy nevideli a je viac ako progamingu vseobecne ako len o dote.
btw pre nas si myslim boli len tie cut-sceny v 3dcku co tam dorobili, tie boli uplne super ... a vlastne vsetky zabery z hry boli dobre spravene
toto je aj pre ludi co dotu nikdy nevideli a je viac ako progamingu vseobecne ako len o dote.
btw pre nas si myslim boli len tie cut-sceny v 3dcku co tam dorobili, tie boli uplne super ... a vlastne vsetky zabery z hry boli dobre spravene
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Bohaca uz ma serie ze ludia idu hrat rankedy na to aby si skusali buildy atd. nehladiac ABSOLUTNE na vyvoj hry.
Vcera bloodseeker v tyme, non stop farmenie v jungli ignorujuc zbytok hry, "full-speed" build tj ziadne bkb ani HP... to ze sme sli proti 4-om stunom a invokerovi ho netrapilo. nepocuval nic nikoho a rozhodol sa ze ide kazit hru kedze mu to nejde, dokopy kupil a podaroval do proti tymu rovno na base 3x rapier plus aktivne feedenie lebo sa urazil ze sme ho reportli (viac dovodov)...
Najkrajsie na tom bolo ze sme tu 4 vs 6 hru vyhrali, zasluzil si to on aj druhy tym. Ale nepochopim...cielavedome sa snazit 9 dalsim ludom pokazit hru (nehladiac na rank)... .
Vcera bloodseeker v tyme, non stop farmenie v jungli ignorujuc zbytok hry, "full-speed" build tj ziadne bkb ani HP... to ze sme sli proti 4-om stunom a invokerovi ho netrapilo. nepocuval nic nikoho a rozhodol sa ze ide kazit hru kedze mu to nejde, dokopy kupil a podaroval do proti tymu rovno na base 3x rapier plus aktivne feedenie lebo sa urazil ze sme ho reportli (viac dovodov)...
Najkrajsie na tom bolo ze sme tu 4 vs 6 hru vyhrali, zasluzil si to on aj druhy tym. Ale nepochopim...cielavedome sa snazit 9 dalsim ludom pokazit hru (nehladiac na rank)... .
Chlapci mám menší problém, totiž keď chcem ísť v priebehu hry do komunity (Shift+TAB) tak sa nič nedeje. Niekedy na sekundu ani nie sa mi to zobrazí a zase zmizne a potom v hre už nespravím nič nereaguje mi na klikanie a musím natvrdo vypnúť hru a zapnúť ju odznova. Skúšal som aj reinstall doty ale nepomohlo. Pri iných hrách vo steame mi tá komunita funguje.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
s tym nic, musis prejst na LOL...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ta vcerajsia 72 minutova hra - .
osud nam neprial, dokopy to padlo sekovi 2x a cunnikovi raz presne ked nemalo ale na to ako nam precitali pick aj linky som velmi spokojny ako sme to dali, prvy krat v takej zostave. bude mi ctou si to zopakovat
a paci sa mi ako ma chcete stale krotit ked leziem medzi piatich ale hold, vacsinou to funguje
osud nam neprial, dokopy to padlo sekovi 2x a cunnikovi raz presne ked nemalo ale na to ako nam precitali pick aj linky som velmi spokojny ako sme to dali, prvy krat v takej zostave. bude mi ctou si to zopakovat
a paci sa mi ako ma chcete stale krotit ked leziem medzi piatich ale hold, vacsinou to funguje
- Quallity
- Nový používateľ
dlho som si s vami nezahral , budete dnes hrať ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ja sa dnes socializujem (bohuzial). snad vikendik, popripade urcite pondelok/utorok.
Jednoduska lepsia bola ta predvcerom ci kedy sme to hrali v podobnej zostave
mali dobry push ale zgrupia sa 5ti proti ES+tiny
"nechajte mi pliiis ..."
mali dobry push ale zgrupia sa 5ti proti ES+tiny
"nechajte mi pliiis ..."
- Quallity
- Nový používateľ
logo v pravo dole