Aktualizacia na 8.1 urcite dramaticky zasiahne najma navigaciu na ktoru som sa pytal, ostatnych veci sa moze a nemusi vobec dotknut. Poprosim dalsich mudrcov a grafomanov aby prispeli radsej inam, ked nevedia/nechcu odpovedat.
Prve skusenosti s WP8.1 pridu najskor v aprili, ked by mala vyjst developer verziasatyr_ik napísal:Nazdar, rozmyslam o novom fone a Lumia s WP (8.1) sa mi velmi pozdava, ale potreboval by som niekoho s realnymi skusenostami. V okoli WP nikto nema... O co mi ide:
- Prezeranie netu - kolko tabov moze byt naraz otvorenych? Podporuje otvorenie noveho tabu na pozadi? Celkova praca so zalozkami atd. - Neskusal niekto nahodou appku Pock8? Mala by ukladat offline stranky, ktore si chcem precitat, bez reklam a balastu.
- Su nejake alternativne browsery?
- Multimedia - aka je podpora prehravania filmov s titulkami? Ake formaty videa to vie prehravat? Defaultny player je v pohode, alebo je k dispozicii napr. VLC...?
- Navigacia Here vs Sygic - dost chvalia tu vstavaniu nokia navigaciu, je v pohode? Ak ste mali moznost vyskusat Sygic, ktora je lepsia?
Zatial cakam na telefony z novej rady, ktore maju mat aj pamatove karty, hlavne nieco mensie ako 6'' padla, ktore uz su v predaji, tak zbieram informacie.
v podstate sa zbytočne rozčuluješ, aj tak ti nik momentálne konkrétne a s istotou na tvoje otázky neodpovie ( čo sa týka WP8.1 ), ešte nikto poriadne nič nevie, je na to embargosatyr_ik napísal:Dik za hodnotny prispevok...![]()
Aktualizacia na 8.1 urcite dramaticky zasiahne najma navigaciu na ktoru som sa pytal, ostatnych veci sa moze a nemusi vobec dotknut. Poprosim dalsich mudrcov a grafomanov aby prispeli radsej inam, ked nevedia/nechcu odpovedat.
Zdrz sa laskavo takychto utocnych prispevkov, nemusime to... Normalne ti pravdu napisal...satyr_ik napísal:Dik za hodnotny prispevok...![]()
to ze to vies posudit je inemu dost naprd..mne napriklad raster na 820 vadilCageJ napísal:
Ako tu bolo pisane,neboj sa ani Lumie 820, ten slabsi raster necitit.. Mam doma aj 920tku, viem to posudit, je to mytus..
vidno, ale tu je nie teraz podstatnekllr007 napísal:Na 920 ho nevidno vobec.
Stačí občas zbehnúť do posilky na margo váhy L920Mučo Mačo napísal:to ze to vies posudit je inemu dost naprd..mne napriklad raster na 820 vadilCageJ napísal:
Ako tu bolo pisane,neboj sa ani Lumie 820, ten slabsi raster necitit.. Mam doma aj 920tku, viem to posudit, je to mytus..
ad 920 ako najlepsie zelezo ..no, zeleza zrejme obsahuje dost, s jej vahou