Zdravím,
Chcel by som poradiť. Plánujem kúpiť nový LED televízor z uhlopriečkou minimálne 127 cm. Problém je v tom že vysielanie mi teraz sprostredkováva DIGITV a kvalita obrazu nie je moc dobrá, a bojím sa že pri väčšej uhlopriečke to bude nepozerateľné. Bývam na dedine a nemám moc veľký výber sprostretkovateľov. Jediný čo by bol reálny je MágioTV od telekomu.
Chcel by som sa spýtať ako je na tom kvalita obrazu na MagioTV. Či to je pozerateľné aj na väčších uhlopriečkach.
Od Telekomu mám aj internet cez DSL tak predpokladám že TV by šla cez to isté rozhranie alebo prípadne satelit.
Ďakujem
Kvalita MágioTV od Telekomu
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Kvalita MágioTV od Telekomu
Magio TV je urcite kvalitnejsie ako Digi TV a pokial nemas inu moznost (ak nepocitam satelitne sluzby), tak IPTV je dobra volba. Sam ho doma mam k DSL a som spokojny (riesil som podobnu dilemu pred pol rokom --> http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 29&t=82144 ). HD programy by sa mali casom viac rozsirit.
Navyse ak mas od Telekomu internet a este aj mobilne sluzby, vedia ti spravit cenu.
Idealne riesenie je optika, ale to na dedinach byva zriedkavo, cize ostava len IPTV alebo satelitne pripojenie .
Na porovnanie obrazu, mam 42" plazmu a po prechode z dedinskej kablovky (digitalne sirenie) je v ramci SD programov oproti Magio TV maly rozdiel. Az pri HD kanaloch je to obrovsky skok.
Ak by si mal konkretne otazky, pytaj sa.
Navyse ak mas od Telekomu internet a este aj mobilne sluzby, vedia ti spravit cenu.
Idealne riesenie je optika, ale to na dedinach byva zriedkavo, cize ostava len IPTV alebo satelitne pripojenie .
Na porovnanie obrazu, mam 42" plazmu a po prechode z dedinskej kablovky (digitalne sirenie) je v ramci SD programov oproti Magio TV maly rozdiel. Az pri HD kanaloch je to obrovsky skok.
Ak by si mal konkretne otazky, pytaj sa.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
stale mas moznost Skylink,kde ani digi a ani magio sa kvalitou obrazu k Skylinku ani nepriblizuju.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
scpeter,
u SD uz skylink datovy tok osekal.. takze tam uz si nie som taky isty aspon co sa Magia na optike tyka...
u SD uz skylink datovy tok osekal.. takze tam uz si nie som taky isty aspon co sa Magia na optike tyka...
Spoiler: ukázať
Mám mágio a je naozaj magické čo sa týka kvality obrazu som spokojný čo je horšie, že signál často krát vypadne a nenabehne a kvalita tcom servisu je tiež dobre známa(nestojí za nič).
CPU: i7-9700k MB: GIGABYTE AORUS Z390 PRO GPU: Gainward GeForce® GTX 1080 Ti Phoenix RAM: G.SKILL Aegis 16GB KIT DDR4 3000MHz PSU: Corsair RM650W SSD: Samsung 980 1TB Case: NZXT H700 Monitor: Dell AW2721D