Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
nech sa boji motoru a nie vzduchoveho podvozku... mali sme ten allroad doma a asi viac uz nie,mozno to bola chyba kusu(ale o 2.5tdi sa pisu litanie na servisy)
to poteší, motoru sa nebojí vraj nejaké 150 konové sa kazili ale toto je 177, či je to pravda ja už neviem...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
lol, ved tie hajtry su take lacne, ze to nikto nechce. Spotreba nafty tolko co zere 2,4 V6 benzin
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
LOL ... toto si treba citat, je to z jednej fb stranky. Az pri tom rozum stoji, aki su niektori ludia neskutocne sprosti.
Nehoda Predvčerom večer o 19:00 sa zrazila motorka z osobným autom v Novačanskom lese. Vyšetrovaním sa zistilo že otec ťahal autom na lane syna na motorke.Začali sa ťahať v Malej Ide kde po ostrej pravotočivej zakrute chlapec spadol z ťahanej motorky kde otec v aute si to nevšimol a motorku tahal dalej.Chlapcovi pomohol vodič okoloidúceho auta vstať a opýtal sa či je všetko v poriadku. Chlapec nato že áno, ale keď po ceste uvydite auto čo taha motorku ta mu povedzte ze ma stratil pri Malej Ide.Po dlhej ceste ťahania motorky po zemi v tiahlej pravotocivej zákrute motorka vyletela do protismeru kde čelne skosila Renault Fluence ktorý skončil v priekope.Auto ktore tahalo motorku po náraze zastavilo a vodič Renaultu a otec chlapca z Felicie hned začali hladat chlapca. Nikto si nevšimol že na motorke nikto nesedel a autobus z asi 20 timi ludmi a a dalšie asi de autá začali prehladávat les a hladali zraneného motorkára a asi až po 5 tich minútach došiel vodič auta ktorý pomáhal vstať motorkárovi v Malej Ide a povedal že nemusíme nikoho hladat lebo motorkár je v poriadku a kráča smerom domov do Jasova.Nakoniec pán otec chlapca ťahal motorku po zemi za autom cca 10 Km bez vodiča až kým nespôsobil dopravnú nehodu.Takže nakoniec ostali škody len na aute Renault Fluence a motorka šrot.Otec aj syn prišli o vodičák a zaplatili mastnú pokutu.kto tam nebol normálne nepochopí
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
To by ani Spielberg nevymyslel
To mi skôr príde ako nejaký vtip
Isiel som rano za nejakou zlozenou Audi S8 a nebol som si isty ci ty nemas nahodou S8.Snake napísal:pokial mi v noci neudrbali auto tak nie, preco?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hadik, poznas kazdu osmicu na slovensku vsak?
(kolko ich tu vobec je btw?)
inak pri STUcke stava jedna osmica, W12, ak dobre chapem oznaceniu tak long wheel base, chutovecka hned by som bral...
(kolko ich tu vobec je btw?)
inak pri STUcke stava jedna osmica, W12, ak dobre chapem oznaceniu tak long wheel base, chutovecka hned by som bral...
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
do ktoreho roku tam davali 4.2 MPi V8, teda bez priameho vstreku ?
- Chris
- Pokročilý používateľ
predpokladam, ze s LPG neni su ziadne problemy ci ?