Pomôžte nám s hľadaním zlodeja !!!
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Pomôžte nám s hľadaním zlodeja !!!
Chcel by som vás všetkých poprosiť o pomoc, 14.3.2014 o 13:40 bol z našej predajne ITSK-Henry Fraňa Mojtu 22 odcudzený notebook Lenovo U310. Na kamerovom zázname vidíme páchateľa a jeho komplica ktorí mu robil "krovie" v čase videa 1 minúta 55 sekunda. Chcel by som vás poprosiť o zdielanie tohto videa, možno sa nám podarí dopátrať k identite páchateľov. Budeme vám za to veľmi vďační a informátorovi sa budeme revanžovať. ĎAKUJEME !!!!
V prípade, že by ste páchateľov identifikovali, kontaktuje prosím vás kohokoľvek z nás : Zoltán Kováč Dominik Galaba Saboter Rasta
Prípadne na telefónnom čísle : 0905 764 967 / 037 6503 908
Alebo mailom : itsknr@itsk.sk
Ďakujeme – v Henry.sk.
Kamerový záznam:
Páchateľ:
Komplic:
V prípade, že by niekto spoznal osoby na videu, a informácie o týchto osobách by boli pravdivé, bude informátor odmenený.
V každom prípade ďakujem.
V prípade, že by ste páchateľov identifikovali, kontaktuje prosím vás kohokoľvek z nás : Zoltán Kováč Dominik Galaba Saboter Rasta
Prípadne na telefónnom čísle : 0905 764 967 / 037 6503 908
Alebo mailom : itsknr@itsk.sk
Ďakujeme – v Henry.sk.
Kamerový záznam:
Páchateľ:
Komplic:
V prípade, že by niekto spoznal osoby na videu, a informácie o týchto osobách by boli pravdivé, bude informátor odmenený.
V každom prípade ďakujem.
Spoiler: ukázať
Re: Pomôžte nám s hľadaním zlodeja !!!
Pozor na takéto zdielania videí ale aj foto s tvárami, podľa zákona o ochrane os. údajov toto nemôžeš a môžete dostať poriadnu pálku za to.
Nedávno som na FB zaregistroval podobný prípad, kde došlo ku krádeži bicykla v jednej z predajní a majiteľ zverejnil tvár zlodeja a vyfasoval poriadne mastnú pokutu (aj ked je pravda, že zlodeja nakoniec vdaka tomu spoznali...). Len či náklady na NTB pokryjú pokutu...
Smozrejme držím palce a dúfam, že sa to vyrieši!
Nedávno som na FB zaregistroval podobný prípad, kde došlo ku krádeži bicykla v jednej z predajní a majiteľ zverejnil tvár zlodeja a vyfasoval poriadne mastnú pokutu (aj ked je pravda, že zlodeja nakoniec vdaka tomu spoznali...). Len či náklady na NTB pokryjú pokutu...
Smozrejme držím palce a dúfam, že sa to vyrieši!
Presne tak, zákon hovorí jasne, pokojne podaj popis ale fotky mažem
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
To co je za debilny zakon
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Bohužiaľ chlapci, zákony sú tu v súčasnej dobe na to aby chránili zlodejov, kmínov, podvodníkov a ešte neviem akú háveď... Verte mi pracujem v tej sfére už 17 rokov a aj mňa ide roztrhať od jedu niekedy
Ja len toľko, že keď nechce mať problémy nech to stiahne aj z FB a všade kam to zavesil bez ich súhlasu...
Ja len toľko, že keď nechce mať problémy nech to stiahne aj z FB a všade kam to zavesil bez ich súhlasu...
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Slovensky bananistan, zaves to niekde a posli mi odkaz do ss, rad na to pozriem.
- trojan4x4
- Používateľ
Nemam dovod, po tej osobe, resp po oboch bolo vyhlasene patranie, zbieram vsetky zaznamy z okolitych kamier, zajtra to bude medializovane v jojke. A uz sa robia clanky do aktualit, topiek a asi ak sa podari tak aj na azet.
pri fotografiach nie su uvedene ziadne konkretne mena pachatelov. Pred obchodom je upozornenie o tom, ze predajna je monitorovana kamerovym systemom, zaznam sa uchovava po dobu 20 dni. Bol dolozeny ako dokazovy material policoo a je mi jedno ci ten clovek s tym suhlasi, svojim vstupom do predajne suhlasil so vsetkym co sa za tym oznamom skryva.
btw. Za taku krades je basa na tvrdo, kedze to nieje cgan, v pripade dolapenia to ma pravdepodobne iste.
sorry za prav., ale pisem z mobilu
pri fotografiach nie su uvedene ziadne konkretne mena pachatelov. Pred obchodom je upozornenie o tom, ze predajna je monitorovana kamerovym systemom, zaznam sa uchovava po dobu 20 dni. Bol dolozeny ako dokazovy material policoo a je mi jedno ci ten clovek s tym suhlasi, svojim vstupom do predajne suhlasil so vsetkym co sa za tym oznamom skryva.
btw. Za taku krades je basa na tvrdo, kedze to nieje cgan, v pripade dolapenia to ma pravdepodobne iste.
sorry za prav., ale pisem z mobilu
pokojne to rozosli po SS. Ale takto hore to bez ich suhlasu fakt nemoze byt, je mi to luto.
- trojan4x4
- Používateľ
tak prečo si linky z facebooku zmazal keď je to na moje triko ?
Tí chlapci ( kkti ) ktorí vošli do predajne súhlasili s tým, že budú snímaný kamerovým systémom a obsah môže byť použitý proti ním, či už verejne alebo interne pátraním. Prestaň tu mutíť water, ak mi nechceš pomôcť, nemusíš.
GRovi to evidentne nevadilo, tak prečo to ty mažeš ? Jeden tu pískne, že je to nelegálne a už to mažeš rýchlo rýchlo, pri tom to s pretaktovanie.sk nemá nič spoločné.
Tí chlapci ( kkti ) ktorí vošli do predajne súhlasili s tým, že budú snímaný kamerovým systémom a obsah môže byť použitý proti ním, či už verejne alebo interne pátraním. Prestaň tu mutíť water, ak mi nechceš pomôcť, nemusíš.
GRovi to evidentne nevadilo, tak prečo to ty mažeš ? Jeden tu pískne, že je to nelegálne a už to mažeš rýchlo rýchlo, pri tom to s pretaktovanie.sk nemá nič spoločné.
Ty počuvaj už ma sereš neskutočným spôsobom. Existuje Zákon. ak ho chceš porušovať na VLASTné triko nech sa páči. Naše fórum do toho NEŤAHAJ. Existuje zákon o ochrane osobných údajov. Taktiež kamerový záznam ktorý si hodil na web podlieha ochrane, nie je verejne prístupné, existujú kokrétne nariadenia ako sa môže v prípade právneho konania narábať s takýmto videom. Ale ja nebudem kvôki tebe študovať zákon, v stredu som mal nové školenie - ochrana osobnych údajov, platia nové nariadenia (v rámci EU od 2014), ktoré treba dodržiavať, tým že si to tresol na web si sa vystavil riziku že budeś platiť. MY sa ako fórum tomuto riziku NECHCEME vystaviť. Ak toto nevieš pochopiť, tak už neviem..
To že gamma nepozná zákon je jeho problém, nie môj. Pani suhlasili ze budu snimaní, nesúhlasili s tým že tento záznam bude niekde zverejnený! to je sakra rozdiel, očividne zákon Vôbec nepozáš tak ho prosím nevykladaj. Aj napriek tomu že neskutočne nezášam zlodejinu, musím to mazať, chránim tak naše aj VAŠE fórum.
O platnom zákone NEBUDEME nijak diskutovať, jednoducho platí a HOTOVO. Video má prešetriť PZSR nie Janko a Danko. Ako by sa ti páčilo, keby si sa napr na páchateľov podobal a niekto by ta udal? Len tak? predvolanie vypočúvanie a pod? Uvedomuješ si to vôbec? LOCK
Chcel som ti to tu nechat ale s tebou sa aboslútne nedá komunikovať.
To že gamma nepozná zákon je jeho problém, nie môj. Pani suhlasili ze budu snimaní, nesúhlasili s tým že tento záznam bude niekde zverejnený! to je sakra rozdiel, očividne zákon Vôbec nepozáš tak ho prosím nevykladaj. Aj napriek tomu že neskutočne nezášam zlodejinu, musím to mazať, chránim tak naše aj VAŠE fórum.
O platnom zákone NEBUDEME nijak diskutovať, jednoducho platí a HOTOVO. Video má prešetriť PZSR nie Janko a Danko. Ako by sa ti páčilo, keby si sa napr na páchateľov podobal a niekto by ta udal? Len tak? predvolanie vypočúvanie a pod? Uvedomuješ si to vôbec? LOCK
Chcel som ti to tu nechat ale s tebou sa aboslútne nedá komunikovať.