Chris napísal:
Shiro: takze automaticky ked si niekto kupi vacsie auto a ide do nakupneho centra je kkt? Zaujimave zmyslanie ...
neviem preco vsetci povazujete za normalne chodit na nakupy s hovadom ktoremu trci zadok meter do cesty a ktore ma 2.5 TDI...kazdy normalny clovek predsa vie, ze do dnesnych autami preplnenych miest je najlepsie daco krpate, s cim zaparkujes vsade a nie 5 metrova krava. Ked ma dakto 50 tisic na 5m hovado, preco uz nema 10 tisic na krpate auticko do mesta? Aha, typicka slovac, kupim si obrovske hovado, aby som sa ukazal, a potom nemam na chleba, lebo splatky skoro polozili rodinny rozpocet...ale hlavne ze mam obrovsku karu, heh.
shajek napísal:
nezavid uz konecne alebo aky komplex to mas .... svoje reci o super drahych dielov si najprv over ty vstrekovac z 1.6 tfsibmprsvzf. Samorzjeme ze viac usetri shajek, Chris a mp3turbo ako shiro .... to ti neni jasne z nasich prispevkov ?
nemam ziadny komplex, matika nepusti.
Kolko na tvoju drahu karu stoji rozvodova sada? Kolko stoja brzdove kotuce? Chces to porovnavat s dielmi na moj pezot 307? nehrozi ze budes lacnejsi
tak o com tu vsetci tocite. Pekne som vam zahryzol do prdeli a viete ze sa nemate cim obhajovat, pretoze na vsetky vase obrovske auta su drahe diely a udrzba, tak len kopete okolo seba a prehlasujete ma za zakomplexovaneho
Na rozdiel od vas mi netrci zadok pri parkovani
Ano, mam ojazdenu francuzsku sracku (monohi ho tak nazyvaju) - no mne to bohate staci, prachy radsej dam do rodiny ako do predrazeneho auta.
A vobec sa mi nekazi tak, ako sa pise na nete.
shajek napísal:pri vete
O parkovani s 5.2m kravou ani nehovorim
si jasne povedal ze nehovoris, preco si pokracoval dalej ? Nemal si hovorit. Je vysostne kazdeho volba ake auto si kupi a s cim bude jazdit a kde bude parkovat, nie tvoja .... a by sa divil ze sa mi na limuzine bawe ovela lepsie parkuje ako so skurv*nou feliciou ktora sa nedokaze otocit na 2prudovke v Prerove bez toho aby som pouzil spiatocku.
ako keby si to na bmw vedel, ze? Mas to odskusane? skus si vypnut park. senzory, ako bude vyskakovat vonku stale pozerat, ze kolko mas este miesta, lebo za tie dva metre kapoty (obrazne povedane) vzadu poriadne nevidis
shajek napísal:edit pre chrisa: pre shira je kazdy kok*t co si kupi BMW, resp kto si kupi hocico ine ako vy(o)chafku 1,6mpi
kkti su ludia, ktori s takou kravou chodia do preplnenych parkovisk, a inde, kde je beztak malo miesta. Taketo auta niesu na behanie po nakupoch, na to su male mestske vozitka. Za chvilu s takymto zmyslanim budes chodit na nakupy v Tatre 815, lebo mozes a chces, ze? Nechapem taketo uletene arogantne pristupy a je sranda, ze ich vidim prave u majitelov obrovskych aut.
Zrovna minule som videl jednu arogantnu odhadujem 25r cubicku, ktora si prisla na nakupy sama v obrovskom 5dv. panamere a este hodne liznutym nejakym karbon tuningom. No naco je zenskej sliepke take auto? Ved to nema logiku. Kludne by jej stacil smart, alebo daco male pre zensku, nie toto hovado. Ja byt jej chlapom, co jej na to auto dal, tak sa asi hodim z mosta. Toko vyhodenych penazi na uplnu blbost.
Ver mi, nepotrebujes trojlitrovy V6 motor, nepotrebujes auto za 60tisic eur...si len rozmaznany. Ked si to moze clovek dovolit, to je jedna vec, ale treba prihliadat aj na fyzicku a logicku vyuzitelnost takeho auta, ked si to uz kupim. Pretoze mozem byt akokolvek bohaty, ale ked budem pre zvysok mesta za kkta, tak mozem mat X milionov penazi, ale nic to nezmeni.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB