Obrovske auta a ich vodici v meste :-)
Re: Obrovske auta a ich vodici v meste :-)
amen hadik, a to plati bohuzial o vsetkom, pokial ludia nepadnu na hubu a nerozbiju si ju tak nebudu verit
EDIT: jeeee Toman zijeee
EDIT: jeeee Toman zijeee
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz,
mna takto zachranila raz dostatocne rovna cesta v kombinacii s autom ktore ide rovno ked pustim volant (inak povedane moja astra), na dialnici som o sebe chvilu nevidel, a to nadopovany redbulom (alebo V12 alebo nieco take), radijo na maximalnej prijatelnej urovni...
skratka, ked ta to ma chytit tak ta to chyti, odtedy si davam sice omnoho vacsi pozor kolko naspim predtym nez idem autom, ale nemozem vylucit ze sa mi to uz v zivote nestane.
kazdopadne, vybava nie uplne ide dole s velkostou auta, tak ako hadik povedal, vsetko co sa raz objavi ako prevratna novinka na vlajkovych lodiach za par rokov doputuje do beznych aut (ak nekupujete dacie, ale tak bavime sa tu o autach...)
tak aby si vedel redbul nieje zazracny napoj ktory ta udrzi hore a ked to ma prist ani hlasna hudba ta nezachraniscarinko napísal:ale no, ked viem ze som unaveny tak nesadam za volant, alebo si dam redbull a vyhulim si muziku na hovado aby som nezaspal
mna takto zachranila raz dostatocne rovna cesta v kombinacii s autom ktore ide rovno ked pustim volant (inak povedane moja astra), na dialnici som o sebe chvilu nevidel, a to nadopovany redbulom (alebo V12 alebo nieco take), radijo na maximalnej prijatelnej urovni...
skratka, ked ta to ma chytit tak ta to chyti, odtedy si davam sice omnoho vacsi pozor kolko naspim predtym nez idem autom, ale nemozem vylucit ze sa mi to uz v zivote nestane.
kazdopadne, vybava nie uplne ide dole s velkostou auta, tak ako hadik povedal, vsetko co sa raz objavi ako prevratna novinka na vlajkovych lodiach za par rokov doputuje do beznych aut (ak nekupujete dacie, ale tak bavime sa tu o autach...)
Steam: michalsveto
v prvom rade si rozmyslim ci sadnem za volant, ked ale musis ist a si unaveny daj si 20minut a uvidis ako ta to preberie.
uz som par krat odmietol ist ked som videl ze som unaveny
uz som par krat odmietol ist ked som videl ze som unaveny
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz, ked sa potrebujes dostat domov, a si niekde sam, tak... isto, mozes si najst hotel ci vyspat sa v aute, ale...
no, sme daleko uz od povodnej temy
no, sme daleko uz od povodnej temy
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz, na to by bolo to madarske suzuki asi primale
vyskusam, zistim
vyskusam, zistim
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, ked pocvicis gymnastiku tak urcite
Moje auto má takmer tých 5 metrov (E39) a rozhodne nemôžem povedať že by som chcel niečo menšie. Pred tým som mal vyše trojmetrovú Micru a jediným jej plusom v tej kompaktnosti bolo to že mala neskutočne velké zadné sklo a za tým už žiadny kufor, dobre sa s tým cúvalo. Inak by som si už určite nikdy nekúpil auto ktoré je menšie ako E39tka, horšie či už v pasívnej alebo aktívnej bezpečnosti ale hlavne ktoré by malo menej ako 6 valcov...mam odskusanych tak 50-60 aut, kratke aj dlhe jazdy, paradoxne jediné auto ktore mi ako tak davalo pocit bezpečia zrovnatelný s E39 bola A8 2000 a A6 2007 , 4.2 a 3.0...všetko ostatné mi príde tak nejak asociálne a plastové ( a to je E39 17 rokov stará plečka hoc tej mojej nikto netypol na pohlad viac ako 8 )
Ako ja som za kazdu <>nu, ale toto by som ja osobne neskusalscarinko napísal:ked sa chce, da sa aj v smarte
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, ja by som sa bal ze mi saltpaka skonci dakde v ... no... tam kde sa len colnik pozrie
A to som si povedal, ze sa nebudem j....t do kazdej temy a budem to tu len sledovat. Neviem, preco tu zomna robite sexualneho devianta. Clovek by mal vyskusat vsetko mozne ... co k tomu viac dodatSnake napísal:A to ešte nedosiel Papek a nechytil sa témy sex v aute
Co sa tyka velkych aut, co k nim povedat. Mne sa pacia velke auta. Najviac dlhe sedany s pomerne velkymi motormi ako 300C, Avalon alebo uz aj len obycajny Taurus. Sice mam pravy opak - tvrdy, lahky a pomerne lahky Civic, ale ked ma definitivne omrzi, tak asi menim za cosi take. Ze je to neprakticke do mesta? A? Moj problem. JBMNT ... teda vlastne na ostatnych. Vynajdem sa. Moj Civic ma dlzku 4,2m, co je ako Fabia Combi a to je uz podla niektorych miestnych ekoteroristov obrovske auto a zbytocny luxus.
Tym len chcem povedat to, ze kto ma ake auto je kazdeho osobna vec. Niekto to ma cisto ako nastroj a nehladi na dizajn, komfort a ine faktory. Druhy si na aute potrpi, lebo xyz ... proste chce veci, co zase ostatni neocenia. Ze sa posmievate z mestkych miniaut na tych tupcov v Q7 je vasa vec. Skodoradost je predsa najvacsia radost, tak sa zasmejte a myslite si svoje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Snake: ako sa da zarobit za 4 roky na A8 & A6 a ich udrzbu ?Snake napísal:Ver tomu že nabudúce už takúto chybu neurobím, holt mám VP iba 4 roky, najazdených cez 150tkm, ale na všetko raz dojdeš "vlastnou bradou"scarinko napísal:ale no, ked viem ze som unaveny tak nesadam za volant, alebo si dam redbull a vyhulim si muziku na hovado aby som nezaspal
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
shiro ty sa musis velmi nudit, ked si schopny na fore riesit taketo kraviny. Lopatu do ruky a makat. Potom nebudes mat cas na taketo prizemnosti.
- landrower
- Pokročilý používateľ
Ale veď pointa tohto tu je riešiť kraviny čokoľvek čo sa tu rieši, nájde sa človek čo to označí za kravinu. Ja sa len čudujem že felipe sa ešte nezapojili, že každému musí stačiť 1.2tsi od VAGina koncernu