a...na také rekreačné závodenie je to naozaj zábava...priznám sa, že aj ten driving model...je...trošku lepší, než býval (normálnejší)
Need for Speed: Rivals
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Need for Speed: Rivals
zaujímavé...veľmi zaujímavé...most wanted 2 mi poriadne sekalo...a rivals mi na max ide s tým ich 30fps limitom
a...na také rekreačné závodenie je to naozaj zábava...priznám sa, že aj ten driving model...je...trošku lepší, než býval (normálnejší)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
vanishing_point
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: So 01. Mar, 2014, 16:00
NEED FOR SPEED RIVALS - ZAMRZNE HRA
Zdravím všetkých. Píšem sem, pretože mám problém v hre nfs rivals. Kontrétne sa jedná o problém originálnej hry.
Ak hrajem tak mi hra sekne a zamrzne. PC mám na takú hru až príliš výkonný - GTX 780 OC. Netaktujem a nemam ani vírus. Teploty sú takisto v pohode ved tých 30FPS nemôže 780ku ani zahriať. Máte aj vy podobný problém ?? Robí to pravidelne a stále je to zamrznuté až to musím vypnúť cez správcu úloh. Vie mi niekto poradiť v čom by mohol byť problém ?? Dakujem Vám
Ak hrajem tak mi hra sekne a zamrzne. PC mám na takú hru až príliš výkonný - GTX 780 OC. Netaktujem a nemam ani vírus. Teploty sú takisto v pohode ved tých 30FPS nemôže 780ku ani zahriať. Máte aj vy podobný problém ?? Robí to pravidelne a stále je to zamrznuté až to musím vypnúť cez správcu úloh. Vie mi niekto poradiť v čom by mohol byť problém ?? Dakujem Vám
-
vanishing_point
- Nový používateľ

Re: NEED FOR SPEED RIVALS - ZAMRZNE HRA
áno iba táto. hral som dnes CS:GO ale CS mi ide v pohode a zatiaľ som nič iné nehral pretože Rivals mi došiel iba teraz v piatok tak som to hral celý víkend v jednom kuse a sem tam aj to Csko. Je to také seknutie, že ide zvuk, ide aj obraz a akoby sa zaseklo iba moje auto pretože ostatný okolo mna idú ale obraz a moje auto stoja na mieste. Potrebujem zistiť či to robí aj ostatným hráčom v tejto hre
-
vanishing_point
- Nový používateľ

Ja ta milujéééééééém
DDDDDDDDDDDDD hej je to presne toto. Presne do detailu! áno áno otáčať s kamerou sa dá, zvuk mi ide samozrejme ale nedá sa pohnúť. Mal som tušák že to bude bug pretože som videl v tej hre aj iné veci. Ako napríklad vrtulník lietal veľmi divoko a tancoval v podstate nadomnou ... budú to bugy potom ale štve ma to .. ked mám nahraných plno bodov v hre a zrazu to sekne ... možem odhodiť aj celých 500 000 nahranych bodov
(((((((
nasiel som, ze tych bugov je tam hrozne vela 
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Need for Speed: Rivals
mne sa to ešte nikdy nestalo 
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305