Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
ze od blacku mam ten problem v 3G sieti.. kde mam plny signal, ze mi vyhodi chybu, ze nejde vytocit..
+ mobil a to,ze mam USIM
P.S. Ani iny black nepomaha..
+ mobil a to,ze mam USIM
P.S. Ani iny black nepomaha..
Spoiler: ukázať
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
- ok zajtra tam napisem
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ten problem s Blackom som tu pisal par tyzdnov dozadu .. pripol som si airplane mod na uvodnu obrazovku ..
Hmm... ked si tak spatne spomeniem, tak v Amsterdame som maval problem, ze ked som napr. vystupil z vlaku alebo metra, kde mi ficalo LTE a vystupil som na stanici a tam bol iba Edge, tak som sa nevedel nikomu dovolat, ani sa nikto nedovolal mne. Lenze tam nepomohol ani restart telefonu, ani zmena operatora, letecky rezim ... nic. Proste 20 minut hlucho. Lenze vtedy som mohol mat hadam iba Amber. V decembri, ked som uz mal developer preview mi to uz nerobilo. Tak neviem, ci to ma nejaky suvis s tymto vasim problemom. Ja som mal country variant Polkomtel-PL.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Myslím, že problém nebude u Nokie, ale v Telekome... Ja mám tento istý problém ako píšete (hovor sa hneď ukončí a zobrazí sa chybové hlásenie). Používam Samsung ATIV S od prvej verzie WP8. Predtým som mal O2 a nebol problém, no po prenose čísla do Telekomu a s príchodom GDR3 som náhodne narazil na tento problém. Nastávam mi zatiaľ iba občasne pri príchode do centra Žiliny. Vždy pomôže reštart, alebo nechať tak a ono sa to po nejakom čase chytí samé. No signál, aj 3G mám, vždy hlási H/H+. LTE toto zariadenie nemá. Od Telekomu som dostal už ich novú uSIM kartu, takže kľudne môže byť aj tam nejaká zrada.
A keďže sa mi to deje iba v lokalite, kde Telekom priniesol LTE pokrytie (a to bolo v čase príchodu GDR3), tak by som aj GDR3 vylúčil a hľadal problém v sieti Telekomu.
A keďže sa mi to deje iba v lokalite, kde Telekom priniesol LTE pokrytie (a to bolo v čase príchodu GDR3), tak by som aj GDR3 vylúčil a hľadal problém v sieti Telekomu.
Naposledy upravil/-a hubo v Ut 01. Apr, 2014, 09:28, upravené celkom 1 krát.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Konecne nieco poriadne
http://svetaplikaci.tyden.cz/nokia-3310 ... l-vyrobce/
Vedeli ste, že sa dá v emailoch zapnúť tmavé pozadie? Ja som na to prišiel úplne náhodou až včera v noci
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Ono aj ten dátum vydania článku je taký nespochybnitelný - 1.4.2014 08:55mohamed napísal:Konecne nieco poriadne
vedeliPapek napísal:Vedeli ste, že sa dá v emailoch zapnúť tmavé pozadie? Ja som na to prišiel úplne náhodou až včera v noci
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Viem, ze sa to slubovalo este vo WP7, ale nikdy som si to nevsimol v changelogu.
Ok Sherloci ... da sa nastavit cierne pozadie aj pri pisani/odpisovani na mail alebo zobrazeni jednotlivej spravy? Lebo tam to mam stale svetle.
Ok Sherloci ... da sa nastavit cierne pozadie aj pri pisani/odpisovani na mail alebo zobrazeni jednotlivej spravy? Lebo tam to mam stale svetle.
- MichalkoOo
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
http://channel9.msdn.com/
14 minút a začína sa najväčšia konferencia MS tohto roku.. (WP8.1, Win 8.1 Update 1 aj s uvoľnením na MSDN, nové lumie, možno nový surface, azure, visual studio.. )
EDIT: UŽ TO IDE, UŽ TO IDE
14 minút a začína sa najväčšia konferencia MS tohto roku.. (WP8.1, Win 8.1 Update 1 aj s uvoľnením na MSDN, nové lumie, možno nový surface, azure, visual studio.. )
EDIT: UŽ TO IDE, UŽ TO IDE
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
wow, ta Cortana, to je daleko lepsie nez Siri, Siri sa zda ako early beta lol lol
- MichalkoOo
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
To hej ale zatiaľ je to USA only.. Potom to bude pre UK a Čínu a Slovensko predpokladám tak o 5 rokov..
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
Uz sa neviem dockat na update. Dnes mi prisiel hard case na Lumiu 928. Kedze mam biely fon, tak som volil bielu farbu. Puzdro je matne so soft touch povrchom. Vyzera to mega dobre.