Mám v práci jedného kolegu, ktorý mi svojimi názormi a postojmi k práci neskutočne dráždi nervovú sústavu.
Ale ty... ...ty si ho prekonal a to ťa dokonca nepoznám...
Počúvaj, ty hovädo. Nepoznáš ma a dovolíš si napísať, že "Dalsi s typickym arogantnym pristupom"? ČO SI TO DOVOĽUJEŠ?!! Áno, zrejme každý by o sebe vedel napísať len neskutočne veľa dobrých vecí a na tie zlé nejak pozabudne. Ale napísať o mne, že som arogantný, to je trocha moc. Je ale naozaj skvelé, že to napíšeš len na základe toho, že som si dovolil kúpiť si 5m dlhé auto.shiro napísal:Dalsi s typickym arogantnym pristupom majitela hovadskeho auta. Typicky scenar co mi napadne, ked citam daco taketo - pride obrovske SUV, zaparkuje krizom cez 3 miesta, a to este pol metra trci do cesty. Vygula sa z neho steroidove hrubokrke 150kg prasa a s vyrazom kruteho mamvpicistu si zamkne a ide na kavicku. Z tvare sa mu v pohode da vycitat "ja som velke 150kg hovado, mam drahe auto, mozete mi vsetci lizat rit".undertaker007 napísal: Ale, len tak okrajovo - čo koho do riti je do toho, aké si ja kúpim auto a kadiaľ si s ním budem jazdiť? Je to čisto moja vec a nikto mi nebude hovoriť, že s ním v meste trčím, nezaparkujem, zaberám veľa miesta a pod. Absolútne nepochopím, že má vôbec niekto potrebu toto riešiť.
Vobec ho netrapi ze parkuje ako idiot, obmedzuje inych a kazdy pri pohlade na to, co spravil, minimalne kruti hlavou. Keby bola nejaka moznost, ze by sa o takychto exotov dakto "postaral", tak to s radostou podporujem. Ked uz oni su tak blbi, musi im to pripomenut dakto druhy. Su len ludia, ako my vsetci, nemaju sa co vyvysovat nad ostatnych.
Kokos, to sme teda dosli do stadia vyvoja civilizacie, len co je pravda. Ako deticky na pieskovisku - ja chcem lopatku a vsetci sa mozete poondit. Lebo ja chcem.
Ďaľšia vec - je to 5m dlhé auto, ale nie je to SUV. Je to obyčajný Opel Omega Caravan 2.5TD (áno, motor X25TD od BMW). Mám 190cm, 77kg, žiadne steroidy, ale áno - priznávam - auto si zamykám. Neparkujem cez 3 miesta. Naopak - vždy parkujem rovnomerne medzi čiarami - VŽDY. Aj keď niekto ako ty s maličkým autičkom zaparkuje takmer cez dve miesta. Ja sa naňho nalepím tak, aby som ja parkoval pekne medzi čiarami. Aby som potom ja vyzeral ako ch*j, keď on odíde?
Trčanie? No áno - bohužiaľ trčím. Ale takých ako ty by som zatváral do blázinca a doživotne im zobral vodičák. To čo je za dríst, že by si mi najradšej trčiacu časť auta vzal radlicou?
Prečítal si si a pochopil si tú časť, ktorú si si dovolil odcitovať? V rámci prvého čítania tejto témy od začiatku po zhruba 4. stranu, pričom príspevky od teba u mňa spôsobovali neskutočné záchvaty hnevu, som sa viackrát dočítal, že ak mám mať hovädo auto - oukej, ale do mesta si mám kúpiť druhé, ktoré bude podľa tvojich predstáv - malé...shiro napísal:Keby si mal rozum, tak chodis do mesta malym autom, naco dvoma? Lebo sa nevies dohodnut so zenou? Ale to je tvoje minus.undertaker007 napísal:A na čom som sa pomaly až pobavil - bolo tu viacero takých názorov, že ak potrebujem hovädo auto - oukej - ale do mesta si mám kúpiť škatuľu od topánok. Takže - ja sa pýtam - keď budem hovädom autom trčať 1meter do cesty, voči ostatným, podľa niektorých, "normálnym" autám, tak to je horšie, ako keď zaberiem 2 parkovacie miesta, pretože mám dve autá, lebo jedno z nich je špeciálne do mesta?
Takže - podľa tejto teórie je zrazu v poriadku, že zaberiem omnoho viac miesta, pretože to druhé veľké auto, s ktorým práve teda nebudem v meste musí tiež predsa niekde parkovať. Nemyslíš si, že je lepšie jedno veľké, ako jedno veľké + jedno malé?
A ženu nemám, nezabudni za obuť ešte aj do toho...
Ako som písal vyššie - blázinec + doživotná strata vodičáku za takéto zmýšľanie. Ale hlavné je, že TY si MŇA oznažil za AROGANTNÉHO. Z tejto tvojej vety totiž ide tvojej tolerancie neúrekom...shiro napísal:A hovno, co ti mam na to povedat. X krat mam chut takymto blaznom zobrat tu trciacu cast nejakou radlicou, potom by sa zobudili.undertaker007 napísal:A len tak BTW - mám 5 metrov dlhé auto. Nemám problém zaparkovať. Bývam na sídlisku (Žilina). Parkujem aj v Auparku, aj v Mirage. V oboch nákupných centrách trocha trčím. A ČO?
Takže teraz ideš riešiť dokonca aj to, ako v aute sedím, koľko mám pred kolenami, čo v aute robím a pod.? Ako som písal, mám 190cm, ale dosť krátky trup, tričká mám len L-ká, sem tam M-ko. Takže, keďže asi seba poznám viac, ako ma poznáš ty, tak viem, že mám fakt dlhé nohy. Napriek tomu, že mám 5 metrov dlhé auto s celkom použiteľným miestom aj vpredu aj vzadu, stále to vzadu nie je ono a stále musím na šoférove miesto nastupovať najskôr pravou nohou, ktorú popod volant dám rovno k radiacej páke a potom v podstate do auta skočím. Keď by som nastúpil, tak, ako to robí väčšina ľudí, na ktorých som si to všímal, tak keď už v aute budem sedieť, tak si pravú nohu popod volant doprava proste nedám...shiro napísal:a kolko cm mas pred kolenami? 20cm ti je malo? Co tam robis, ze ti je to malo? Pocas cesty ti kolena o 20cm narastu?undertaker007 napísal:A ešte posledná vec - v určitom smere sa stotožňujem s mp3turbo- vým názorom - mám 5 metrov dlhé auto a stále to nie je ono. Mám dosť moc dlhé nohy. Vpredu som oukej, ale vzadu, napriek tomu, že je tam omnoho viac miesta ako v nejakej Octávii - stále to pre moje nohy nie je zrovna ideál.
Inak v aute nerobím nič špeciálne, len sedím a veziem sa tak, kam som sa odviesť chcel. Sedím myslím si normálne. A koľko cm pred kolenami? Myslíš na zadných sedačkách? No, moc nie, asi tak 1cm. Vpredu? Neviem, že vzhľadom načo ti to mám zmeriať... ...A TAKTIEŽ ŤA TO NEMUSÍ ZAUJÍMAŤ! Keď by som si kupoval auto len preto, aby som mal od kolena neviem kde voľných 38cm, tak si také kúpim a ty s tým nemáš nič...
Myslím si, že áno - naozaj je efektívnosť celkom dobrá. Moje 5m dlhé a 1750kg vážiace 14-ročné auto s (pre teba a pár exotov tu na fóre) neskutočne neuveriteľne obrovským zbytočným 2.5 litrovým Turbo Dieslovým šesťvalcom žerie menej, ako ocov Fiat Idea 1.3MultiJet. Rozmery a váhu ocovho auta nepoznám - ak chceš, vygoogli si, mňa to nzaujma, to auto je des. Krpaté, lenivé, nepoužiteľné.shiro napísal:Super efektivnost s velkym autom a velkym motoromundertaker007 napísal:A áno, 99.9% času v aute som sám a 75% času v aute trávim v mestskej premávke.
A k tej efektivite. Ak za 1 rok potrebujem 5 krát odviesť dlhý predmet, tak si pri ďaľšej kúpe auta premyslím kúpu dlhého auta. Vieš prečo som si kúpil také hovädo? Napríklad kvôli môjmu koníčku. Do tohoto môjho hoväda totiž vopchám bicykel úplne bez zásahu - žiadna demontáž kolesa/sedla/... A ešte mi v kufri zostane miesta na obrovský batoh a ešte predsa sa vedľa toho všetkého vyspím. Nebude to ako na bežnej posteli, ale v prípade núdze kľudne.
Končím. Možno sa ešte k nejakej absurdite v budúcne vyjadrím, ale na tvoje príspevky už reagovať nebudem. Nemá to cenu. Si úplne mimo. Tvoje zmýšľanie je choré. Tvoje názory sú choré. Brať niekomu radlicou časť auta - to by podľa mal byť dôvod na začatie liečby.
Chcel by som ťa spoznať... ...ako atrakciu...