Tie mapy su hratelne maximalne pri 24-32 hracoch najlepsie na mode RUSH, vtedy to ma este spad. Ale CQ s viac ako 32 hracmi je chore.mirjak napísal:Metro a Locker su praveze dobrym kompromisom pre hracov so stylom hrania alebo ex-hracov CoD, aby sa nasli aj v BF4...
Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Spoiler: ukázať
Chlapci taká otázka. Kde alebo kde môžem použiť kamufláž ? nemám namysli nástrik
Ahoj, v hre pred deploynutim pod customize screenom, tam kde si vyberas loadout. http://www.battlefieldxl.nl/upload/File ... uflage.jpg
Ďakujem presne toto som potreboval
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
chlapi ECM je fakt taky shit na alebo robim ja nieco zle? Zapnem ho a aj tak ma rakety trafia....
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
ECM je lepsie nez flare ale v niektorych pripadoch sa uz zasahu nevyhnes.
ECM je lock breaker, to znamena ze ho musis pustit skor ako vyletia rakety.
Inak dnes bol po dlhom case rage quit. Typkovi dam z cca 15tich metrov podla hitmarkerov 7hitov s M416tkou, prezije, schova sa za roh, hodim mu 2x RGO, 2x ho s nim hitnem a on to prezije. To ma tak rozcarovalo az som sa z toho rozcarovania dostal na deathstreak a potom samozrejme nasledoval rage quit. Zeby mala hra zas (este stale) problemy s registraciou hitov?
Inak dnes bol po dlhom case rage quit. Typkovi dam z cca 15tich metrov podla hitmarkerov 7hitov s M416tkou, prezije, schova sa za roh, hodim mu 2x RGO, 2x ho s nim hitnem a on to prezije. To ma tak rozcarovalo az som sa z toho rozcarovania dostal na deathstreak a potom samozrejme nasledoval rage quit. Zeby mala hra zas (este stale) problemy s registraciou hitov?
ECM funguje aj ked uz rakety letia ale myslim ze raketa nemoze letet proti tebe resp. ty nemozes letet proti rakete s pustenim ECM lebo ta zasiahne. Ak sa ale otocis a raketa vleti do ECM prachu tak by si mal z toho vyletet bez hitu
M416 inak nenerfli? Btw... nedalo mi za 500 killov s AKU-12 (karabina) dog tag. Divne, dnes mi ale po 500 killoch so steyerom dalo dog tag.
M416 inak nenerfli? Btw... nedalo mi za 500 killov s AKU-12 (karabina) dog tag. Divne, dnes mi ale po 500 killoch so steyerom dalo dog tag.
Hej da sa to pouzit aj tak, ale nieje to ono. Tak, ten rage quit som si vynahradil a dal som si frag mojho zivota. 6HS na jeden zasobnik s SW40. A ci nerfli M416? Neviem ti povedat, nikdy som s nou moc nehraval ale nevsimol som si ziaden rozdiel.
Nemas to natocene? To bola zivotna
Zase rozdávali battlepacky? Z nejakého dôvodu som dostal 4 zlaté.
MB: ROG Strix B650E-F Gaming CPU: AMD 7950X3D RAM:Kingston FURY 32 DDR5 6 000
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
uz sa mi nad tym ani rozum nepozastavuje, ze ake "features" tam pridavaju
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed