Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
Neviem presne, ako taký záber stopia, ale dá sa to. Mne tiež namerali riadne nad limit a upravili mi cenu na 60.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
tak včera ma zastavili cestou z obchodu do roboty 350m.
Nemáš pás a bez dokladov... zjednal som to na 20ku
___
EDIT:
Na dedine
Nemáš pás a bez dokladov... zjednal som to na 20ku
___
EDIT:
Na dedine
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
No vidíte. Mne zas hovorili že dve závažné porušenia a berú vodičák. O preskúšaní nehovorili nič. A že vraj po nejakom čase je nárok na výmaz z karty vodiča či aká ptákovina. Takže teraz by som mal byť zase na nule
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Za 5 rokov ma zastavili 2, alebo 3 krat vzdy to bolo vecer, skontrolovali papiere a dali fukat, raz chcel otvorit kufor a tyzden nato ako som kupil auto, mal som este spz KE, ma sledovali asi dva kilometre a potom ma odstavili a vypytoval sa ci to mam nove a preco to nemam prihlasene, tak som ho poucil
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Dnes doslo postou, v obci 71, po odcitani odchylky 68. Cize pokuta 66E ale do 15 dni len 44
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ten pocit, keď sa človek niekam ponáhľa, príde na parkovisko a auto nikde. Nakoniec som zistil, že ho odtiahli... Super blokové čistení a ich označovanie, tabulu som tam nevidel. - 1920 kč .... ( auto mám fyzicky 3. deň, včera som bol dať opraviť defekt )
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ako rychlo musim ist v meste na 50km/h, aby mi zobrali vodicak bez debaty?
Musia ma v takomto pripade zastavit, alebo tiez mi len domov pride dakovny dopis, ze mam zaplatil xyz evri a poslat vodicak ku tomu ?
Musia ma v takomto pripade zastavit, alebo tiez mi len domov pride dakovny dopis, ze mam zaplatil xyz evri a poslat vodicak ku tomu ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Pokuta je vždy, vodičák je taká čerešnička na torte. Myslím, že odobrať, resp. zadržať vodičák môžu za každý závažný priestupok - tj. nad 60 €, čo je v obci prekročenie o 20 a viac km/h.
Čo sa týka pozdravu domov, za ten ti vodičák zobrať nemôžu, ak nevedia zistiť, kto v danom čase auto šoféroval. Samozrejme, ak sa im nepriznáš, že si to bol ty. Osobu blízku bonzovať nemusíš a zaplatíš "iba" pokutu. Teda aspon myslím že to tak je ... opravte ma keď tak.
Čo sa týka pozdravu domov, za ten ti vodičák zobrať nemôžu, ak nevedia zistiť, kto v danom čase auto šoféroval. Samozrejme, ak sa im nepriznáš, že si to bol ty. Osobu blízku bonzovať nemusíš a zaplatíš "iba" pokutu. Teda aspon myslím že to tak je ... opravte ma keď tak.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
zadržaniu VP sa dá vyhnúť - keďže skutok nebol preukázaný a neprebehlo šetrenie, nie je možné zadržať VP. Akurát sa treba trepať na DI potom no...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
najlepsie ako sa vyhnut zadrzaniu VP je nejazdit ako muzsky pohlavny organ
Steam: michalsveto
ufff... nezacinaj s tym, na taketo mudrosti je tu felipe
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
20€ za svetla
50€ za parkovanie na mieste pre vozickarov
50€ za parkovanie na mieste pre vozickarov
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
topPapek napísal:ufff... nezacinaj s tym, na taketo mudrosti je tu felipe
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
To ja len tak, viete že niesom zrovna moralista
Každopádne, vodičák sa zadrziava až pri naozaj vážnych porušeniach predpisov v reali, či? Že na to už treba celkom dosť blbnut. (Nastastie neviem lebo sa mi tk ešte nestalo a na čítanie zákonov je život moc krátky )
Každopádne, vodičák sa zadrziava až pri naozaj vážnych porušeniach predpisov v reali, či? Že na to už treba celkom dosť blbnut. (Nastastie neviem lebo sa mi tk ešte nestalo a na čítanie zákonov je život moc krátky )
Steam: michalsveto