mna by zaujimalo ktore nebeske howado naprojektovalo tie MEGAsiroke sedacky v Koktavii a pre aky okruh zakaznikov asi tak - pretoze 39kg blondiny jazdia do Polusu na Q7 a nie na Koktavii...
Zwaro teba niekto tak strasne obtiahne pri kupe toho auta ze si ani nevies predstavit ako. Velmi ti drzim palec aby aspon MIG/MAG zvary boli povodne, aj ked nemas najmensie tusenie o com teraz hovorim.
Hlavne nezabudni, ako kazdy najpravejsi slovak, vyhladavat auta bez rozdielu triedy (corsa alebo 760iL), bez rozdielu rocnika (1940 alebo 2015) v kazdom pripade - betonovo fest - do 125.000km. Co vas vsetkych vedie na toto zazracne cislo ? PReco to nie je 80.000 alebo 40.000 alebo 150.000 alebo dopuce akekolvek ine cislo ako 120000 pripadne 125000 ? Z kerej tramtarie ste vyhrabali zrovna toto zazracne cislo, ale vsetci, uplne vsetci doradu kazdy jeden ? Este som nikoho nikdy nevidel vyhladavat auto s tym ze by tam zabudol napisat ciselko a ako sa rozculujem vzdy to bolo 120000 ?
Ty si myslis ze auto co ma 149000 uz nefunguje ? Kazde druhe auto co dovezie akykolvek bazar zvonku ma nakrutenych tretinu miliona kilometrov a tie auta este dlho predlho majitelom funguju. Poznam X aut co maju tesne okolo 200.000 a interier je ako novy samozrejme bez akejkolvek manipulacie, volant nevysuchany, sedacky nevysedene atd, a strasne sa smejem na tych "120tisicovych" v bazaroch co su zhumplovane az strach.
Drzim ti palec chlape.
PS: viacej "zmotavane" auto ako Ocktavia u nas na trhu nenajdes.
PS2: vlastne mozno hej, fabiu, passat a golf.
Spravnym smerom si sa vybral, velmi spravnym
od sukromnej osoby ani za boha (okej mas nejake prekazky ale minule som ti povedal ze nech sukromna osoba preda auto bazaru a ten ho nasledne preda tebe, zaplatis dvesto euro, bazarnik sa bude strasne rehotat ze este nikdy za dve zmluvy a jednu minutu dve stovky nezarobil ale mas to vyriesene)...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.