Zdravím, som tu nový takže neviem či som tému zaradil dobre, prípadne ju prehodte . Takže môj problém je, že keď hrám nejakú náročnejšiu hru tak občas padnú ovládače na grafiku. To by bolo ešte v poriadku, pretože sa do 3 sekúnd obnovia, dokonca ani hra nepadne a naskočí naspäť, problém je, že zároveň padnú aj ovládače na zvukovku ktoré už naspäť nenaskočia teda musím sa minimálne odhlásiť/prihlásiť späť aby mi išiel zvuk. Alebo niekedy proste zvukovke preskočí a začne vydávať úplne skreslené zvuky, pomôže len reštart. Nejaký nápad čo by s tým mohlo byť?
Môj build:
MB: ASUS Z87M-PLUS/ Intel Z87/ LGA1150/ 4xDDR3 1600MHz/ VGA/ mATX
CPU: INTEL Core i5-4670K 3,4 GHz, 6MB, socket 1150, BOX, OCed to 4.3GHz
RAM: KINGSTON HyperX 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey Series x2
GPU: ASUS nVIDIA GTX780-DC2OC-3GD5/ PCI-E/ 3GB DDR5/ DP/ HDMI/ DVI/ active
PSU: Super Flower SF-550P14XE
CPU COOLER: Noctua NH-D14
SoundCard: Creative SoundBlaster Z
HDD: Seagate 1TB HDD SV35.5/ ST1000VX000/ SATA600/ Internal 3,5"/ 7200RPM/ 64 MB
SSD: SAMSUNG 250GB HDD SSD 840 EVO/ Internal 2,5"/ SATAIII Basic
Crash GPU a zvukových ovládačov
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Crash GPU a zvukových ovládačov
reinstall nie je riešenie na všetko
Ale presne takto sa správa nestabilné OC.
V niektorých hrách to môže byť stabilné, no keď si turbo pridá pár mhz tak to môže crashnúť.
Hoď kartu do defaultu a tak vyskúšaj.
Prípadne aktualizuj na nový driver
Ale presne takto sa správa nestabilné OC.
V niektorých hrách to môže byť stabilné, no keď si turbo pridá pár mhz tak to môže crashnúť.
Hoď kartu do defaultu a tak vyskúšaj.
Prípadne aktualizuj na nový driver
Spoiler: ukázať
MátYn0 napísal:OCed to 4.3GHz
Tiež si myslím, no pre istotu som to včera vrátil na default. Zatiaľ to nepadlo ale pred tým to padalo úplne náhodne tak uvidímxsi69 napísal:oc cpu nebude spôsobovať pád gpu driverov