DotA 2
Re: DotA 2
Range indicator pouzivam. Predtym som mal nabindovane na numerickej klavesnici kruh, ktory ti ukazuje konkretny range. Tiez to bola velmi uzitocna vec, lebo som hned vedel, ci som v dosahu napr. Pudgeho hooku, pripadne si vedel nastavit u Krobelky range pre swarm, ale casom to zablokovali.
edit: este pouzivam right click attack, lenze ma to nevyhodu v tom, ze potom nefunguje follow. Takze ked kliknem na svojho hrdinu, pripadne creepov, tak ku nim moj hero len pride a zastavi na mieste. To plati aj pre jednotky, napr. Furionove stromceky, konvertnute creepy atd.
edit: este pouzivam right click attack, lenze ma to nevyhodu v tom, ze potom nefunguje follow. Takze ked kliknem na svojho hrdinu, pripadne creepov, tak ku nim moj hero len pride a zastavi na mieste. To plati aj pre jednotky, napr. Furionove stromceky, konvertnute creepy atd.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
my most successfull heroes
clockwerk: 35:22
kunkka: 27:17
mirana: 33:26
odkedy mam gem v mountovi tak mam na miranu cca 15killov za hru
najuspesnejsi item travel boty 80% winrate a vy ?
ja mam pudga 99:48, a to ho ani nehram na mide
hmm musim vyskusat niektore z tych configov... zoom na scrolle ma serie odkedy mam novu mysku a ani ma nanapadlo to riesit cez config.
ja mam
mirana 30:17
rubick 24:19
puck 19:10
storm 20:13
am 18:6
ds 16:7
a potom mam za vela herov okolo 10 hier ale to vela nehovori - mozno 7:0 abbadon
kde pozeras itemy? dotabuff?
ja mam
mirana 30:17
rubick 24:19
puck 19:10
storm 20:13
am 18:6
ds 16:7
a potom mam za vela herov okolo 10 hier ale to vela nehovori - mozno 7:0 abbadon
kde pozeras itemy? dotabuff?
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
jojo na dotabuffe je toho vela
muahahaha odpadol som
2:18
cele to je fajn
muahahaha odpadol som
2:18
cele to je fajn
omg dnes som hral solo ranked proti 5400ke , a zobral snipera
prehrali sme lebo mid feedil, ale aj tak... to co za ferovy system
BKBelementar napísal:my most successfull heroes
co sa ti na tom konkretne nezda? mal chut na snipera, dostal outpick alebo ho gangovali w/e, feedol. To sa moze stat aj dendimu, nie?valistar napísal:omg dnes som hral solo ranked proti 5400ke , a zobral snipera
Sa mu nezda ze hral proti 5400mmr hracovi asi. Ja som nastastie hral s 4800 minule ale to preto ze boli stack dvaja. Inak valistar tebe hodilo 5400 hraca do enemy timu co isiel solo?zwARO napísal:co sa ti na tom konkretne nezda? mal chut na snipera, dostal outpick alebo ho gangovali w/e, feedol. To sa moze stat aj dendimu, nie?valistar napísal:omg dnes som hral solo ranked proti 5400ke , a zobral snipera
ja uz som solo hral aj proti sneekingovi ci jak sa pise a ten ma cez 6k a to mam +-5k. zalezi kedy hras a na akych serveroch.
ee, pisem ze bol proti nam a teda vyhral ten sniper, ale to je jedno... nezda sa mi len ten rank. proste nejak stale castejsie sa mi stava ze stretnem partie 3 hracov, z nich ma jeden 5100-5500 a dvaja maju po 3000+ --> sice neviem naco im to je ale trosku mam pocit ze su to skilleri vsetci traja 5000ky co hraju na 3000 smurf uctoch a zvysuju si party rank toho jedneho uctu, logicky sanca ze vyhraju ked ich to matchne s cca 3600-4000 je vyssia. minule som stretol takeho invokera co hral na mide a mal 3000, ale hral nenormalne, urcite lepsie jak ja (co mam 4300).
v principe potom ten rank vela nehovori ked si ho ludia takto zvysuju, resp. sa aj casto predavaju ucty.
//edit proti 5k+ som hral vela krat, o to nejde, je pravda ze v tych vyssich rankoch je to redsie, este ked k tomu date nejaky blby cas, napr v europe doobedu tak po tom co mi hlada 5min tak aj dostanem take
v principe potom ten rank vela nehovori ked si ho ludia takto zvysuju, resp. sa aj casto predavaju ucty.
//edit proti 5k+ som hral vela krat, o to nejde, je pravda ze v tych vyssich rankoch je to redsie, este ked k tomu date nejaky blby cas, napr v europe doobedu tak po tom co mi hlada 5min tak aj dostanem take
heh no to je dobra konspiracna teoria, ze by niekto hral na smurfe, aby jeho kamosi mali vyssi rank, neviem ci by sa niekto takto obetoval ja napr hravam s kamaratkou a ta ma 3.2k, tak tiez si to moze niekto myslet, ale ona hra len moj dvorny support a feed jak bulldog a sheever.
sheever+bulldong
mozno to je teoria, ale stalo sa mi to uz viac krat, presne taky typ partie ze traja a jeden ma velky rank. a mal proste pocit ze tie 3000ky hraju privelmi dobre /// ale mozno fakt len pocit, ked vezmem do uvahy ako niekedy hraju 4200-4500 tak to je tiez casto na zaplakanie - hlavne ked nepoznaju zaklady mechaniky a musim vysvetlovat.
mozno to je teoria, ale stalo sa mi to uz viac krat, presne taky typ partie ze traja a jeden ma velky rank. a mal proste pocit ze tie 3000ky hraju privelmi dobre /// ale mozno fakt len pocit, ked vezmem do uvahy ako niekedy hraju 4200-4500 tak to je tiez casto na zaplakanie - hlavne ked nepoznaju zaklady mechaniky a musim vysvetlovat.
a my ake party hrame ? dvaja cez 4k, a dvaja pod 3000 a nevylepsujeme si rank vobec, prave naopak A furt sa divim, ze ten MM najde uplne rovnaku partu proti nam.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
ale ten jeho s 3k hral dobre