nie, nie je?Worldwide shipping shall begin at the end of Q2,2014. And according to public information, we must proudly tell you that ZeusMiner is the first Scrypt ASIC miner to ship worldwide, months ahead of others.
vsetko su predobjednavky
nie, nie je?Worldwide shipping shall begin at the end of Q2,2014. And according to public information, we must proudly tell you that ZeusMiner is the first Scrypt ASIC miner to ship worldwide, months ahead of others.
Toz poviem to inak, male chujovinky ziadny velky osial nespravili, cim to bude?hornik napísal:cca 450usd = 1mHs tych "malych chujoviniek" uz dnes = 5,5mHs za cca 2500usd (zeus 8mHs za tu istu cenu)
tie "velke" asicy ak zacnu koncom Q2 shippovat, tak dojdu najskor v juli = 3 mesiace dolovania pri lahsej obtiaznosti. dnesny 1mHs moze byt o 3 mesiace 0,5mHs, pripadne este menej.
Ked som predal blaccoin pod cenu a vyletel nad 9000, skoro ma jeblo. Dnes rano 31000 satoshi.... WTF?vomalites napísal:ja som si vcera kupil aspon za pol btc blackcoiny, takže oplatilo....
si natom tak ako ja mal som par co som natazil a hned som predal na 8K saosi a vcera som pozrel a bc mal hodnotu uz 13K saosi chcel som kupit len bohuzial nieje zaco a dnes rano 32K a este stupa .. ked niekomu to nepraje dat neaky zarobok aspom par drobnychDurana napísal:Ked som predal blaccoin pod cenu a vyletel nad 9000, skoro ma jeblo. Dnes rano 31000 satoshi.... WTF?
Ze som nepocuval ked ste este na 5000satosh hovorili, nakupuj, este to polezie hore...