Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
omg, osma strelim 80€ za olej, 60€ palivak, 20€ filtre, proste do dvoch kil material v poho, vymenit neni problem, dva sroby da dole aj idiot hadam...
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vsak da, ale niekto za to da 70e. Verim ze kazdy nema moznost, alebo skor nechce sa mu s tym srat, ale vysolit 70e za vymenu oleja s filtrom je krute. Ak su ludia za toto ochotny takto zaplatit, otvaram si servis na vymenu oleja a filtrov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Na jesen som bol zlavnene prezut, o par bodin som mal prazdne koleso, reklamacia neuznana lebo vraj som mal hrdzavy disk. Dakujem neprosim. Mozno nahoda ale niektore veci su lacne az prilis a potom sa to odraza na kvalite sluzieb.
Ok dam si lacnejsiu pizzu ale ked sadnete do auta a po par metroch zisitite ze mate prazdne koleso tak vam tie zlavy neprijdu tak super.
Ok dam si lacnejsiu pizzu ale ked sadnete do auta a po par metroch zisitite ze mate prazdne koleso tak vam tie zlavy neprijdu tak super.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja som len chcel ukazat +- ceny, nenavadzal som na vyuzitie sluzieb
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
s tymi zlavami je to 50/50, co som mal kupony na prezutie auta, raz som nebol spokojny, druhy raz som bol, tam teraz aj chodim ked potrebujem nieco na co nemam vybavenie
a co sa tyka toho ci je 70 za hodinu roboty vela, este raz opakujem, 20% ide statu, takze mame uz len asi 58€, vybavenie servisu nieje zadarmo, energie niesu zadarmo, najom pripadny nieje zadarmo, resp. naklady na budovu ked to clovek vlastni, platim zamestnancov - nielen servisaka ale aj nejaku tu sekretarku, uctovnicku... a sam z toho chcem nieco mat. musim sa zbavi legalnym sposobom starych olejov, filtrov, a inych dielov, to nieje lacna vec vobec...
je jasne ze ked dojdes za kamaratom s garazou, tak pri beznom aute das 30-60 za material podla typu a podla toho co do toho davas, a ked je dobry kamarat nevypyta si nic, alebo ked nie az tak tak si vypyta 10-15€. a olej skonci na mieste kde by nemal, takze aj tam sa usetri. ked clovek ma tuto moznost, rozhodne usetri, , osobne si tiez taketo veci robim sam.
tym nehovorim ze to nieje v servisoch drahe, ale odovodnujem preco.
ked si myslite ze je to predrazena zlata bana, zacnite podnikat, robte to za material plus 10-20€ a mozno k Vam aj budem chodit lebo za desat eur sa mi neoplati spinit ruky
a co sa tyka toho ci je 70 za hodinu roboty vela, este raz opakujem, 20% ide statu, takze mame uz len asi 58€, vybavenie servisu nieje zadarmo, energie niesu zadarmo, najom pripadny nieje zadarmo, resp. naklady na budovu ked to clovek vlastni, platim zamestnancov - nielen servisaka ale aj nejaku tu sekretarku, uctovnicku... a sam z toho chcem nieco mat. musim sa zbavi legalnym sposobom starych olejov, filtrov, a inych dielov, to nieje lacna vec vobec...
je jasne ze ked dojdes za kamaratom s garazou, tak pri beznom aute das 30-60 za material podla typu a podla toho co do toho davas, a ked je dobry kamarat nevypyta si nic, alebo ked nie az tak tak si vypyta 10-15€. a olej skonci na mieste kde by nemal, takze aj tam sa usetri. ked clovek ma tuto moznost, rozhodne usetri, , osobne si tiez taketo veci robim sam.
tym nehovorim ze to nieje v servisoch drahe, ale odovodnujem preco.
ked si myslite ze je to predrazena zlata bana, zacnite podnikat, robte to za material plus 10-20€ a mozno k Vam aj budem chodit lebo za desat eur sa mi neoplati spinit ruky
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Dakujem, ze aspon landrower to napisal rozumne.
Jasne, ked mate moznost menit to niekde v jame alebo u kamosa co to nasledne vyleje bohvie kam, tak vam to prajem.
Ja vsak nemam ani jamu ani kamarata s jamou, tak chodim do servisu s vlastnym materialom a ta cena za robotu mi pride primerana, ked si odratam, ake musia mat naklady. Samozrejme nie do autorizaku, este ked som mal CR-V, tak za olej, olejovy filter, vzduchovy filter, pelovy filter + vymenu chceli tusim 300-350e a to uz je trocha dost zderstvo, tak som to s vlastnym materialom vymenil inde za menej ako polovicu, ale tiez v servise, nie u kamarata v jame.
Jasne, ked mate moznost menit to niekde v jame alebo u kamosa co to nasledne vyleje bohvie kam, tak vam to prajem.
Ja vsak nemam ani jamu ani kamarata s jamou, tak chodim do servisu s vlastnym materialom a ta cena za robotu mi pride primerana, ked si odratam, ake musia mat naklady. Samozrejme nie do autorizaku, este ked som mal CR-V, tak za olej, olejovy filter, vzduchovy filter, pelovy filter + vymenu chceli tusim 300-350e a to uz je trocha dost zderstvo, tak som to s vlastnym materialom vymenil inde za menej ako polovicu, ale tiez v servise, nie u kamarata v jame.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
ono, ked uz clovek nema auto v zaruke a nema moznost si to nejak po znamosti opravovat, oplati sa pochodit male sukromne servisy, casto sa da natrafit na rozumnych chalanov co su ochotni spravit taketo veci za naozaj rozumne ceny
mne sa zatial osvedcili AutoOK a 001Autosluzby...
mne sa zatial osvedcili AutoOK a 001Autosluzby...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
70e za 20 min prace je proste vela. Autorizak v tozote, skoda, honda neberu viacej ako 50e na hod, a toto je 20 min zalezitost, pri ktorej polovicu casu ani servisak nemusi byt. Vacsinou tam do toho vtrepu nejake prehliadky a pod. veci, aby ti mohli zautcotvat pre tej vymene aspon tu hodinovu sadzbu.
A tie naklady co sa z toho musia palatit, tak OK je akurat tak dan, zbytok sa rata v par Eurach, uctovnicka sa najima vacsinou externe iba na DPH a k likvidacii odpadu sa ani nevyjadrujem. Tam sa robia najviacsie odrby. 70e tu nebhajite ani keby neviem co. Je to viacej ako beru bezne autorizaky a to vacsinou este prekontroluju cele auto.
A tie naklady co sa z toho musia palatit, tak OK je akurat tak dan, zbytok sa rata v par Eurach, uctovnicka sa najima vacsinou externe iba na DPH a k likvidacii odpadu sa ani nevyjadrujem. Tam sa robia najviacsie odrby. 70e tu nebhajite ani keby neviem co. Je to viacej ako beru bezne autorizaky a to vacsinou este prekontroluju cele auto.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
70e za 20 min prace je proste vela. Autorizak v tozote, skoda, honda neberu viacej ako 50e na hod, a toto je 20 min zalezitost, pri ktorej polovicu casu ani servisak nemusi byt. Vacsinou tam do toho vtrepu nejake prehliadky a pod. veci, aby ti mohli zautcotvat pre tej vymene aspon tu hodinovu sadzbu.
- landrower
- Pokročilý používateľ
Všade to stojí okolo sto a všade ti to účtujú tak že tam mas aj nejakú kontrolu, ktorú aj tak v 90% servisoch nespravia ani... Keď už s tým zacinas
- landrower
- Pokročilý používateľ
Treba si skoro všetko vedieť spraviť sám a mať na to vybavu
- landrower
- Pokročilý používateľ
No, to sú tie výnimočné veci rovnako si nekúpim 3D huntera na geometriu.za bohvie koľko ale dám si to spraviť