hovorim ze 955 podporuje 65 nanove procaky... to znamena aj s nizsou voltazou... conroe je tiez 65 nano.. a myslim, netvrdim to ze ma taku istu voltaz ako penitia d 9xx
treba to ceknut
bolo to tu uz riesene , niekde tu v threade to je
i975 podporuje C2D (Core2Duo) ale doska musi mat specialne napajanie pre C2D- inak nepojde a tu ziaden update Biosu nepomoze ...
crazyman napísal:i975x, ktore vyrobili po aprili, uz podporuju conroe
Lenze dosky ktore su su nahovno .... teda vlastne nieto dobrej a odladenej mobo na conroe .. :roll:
hmm, preco si to mylis?? v podstate je rozdiel medzi pD a conroe iba v jadre, funkcia je ta ista - zostalo fsb, velka cache, ddr2.. takze sa nema co optimalizovat.. alebo sa mylim??
crazyman napísal:i975x, ktore vyrobili po aprili, uz podporuju conroe
Lenze dosky ktore su su nahovno .... teda vlastne nieto dobrej a odladenej mobo na conroe .. :roll:
hmm, preco si to mylis?? v podstate je rozdiel medzi pD a conroe iba v jadre, funkcia je ta ista - zostalo fsb, velka cache, ddr2.. takze sa nema co optimalizovat.. alebo sa mylim??
ja si myslim to iste zmenilo sa tam iba napajanie cize nevidim proplem
v nekompatibilite a neodladitelnosti
Napatie sa vola VRM,proste pre procesory Core Duo 2 je tvrde,odverovy prud je iny,no proste specifikacie su uplne inaksie,odo dokazuje to aj odberova skupina PMB 06 a tu proste tieto dosky nemaju,ako napr. niektore s cipsetom i915P nemaju podporu 05A,05B
BubakB napísal:Napatie sa vola VRM,proste pre procesory Core Duo 2 je tvrde,odverovy prud je iny,no proste specifikacie su uplne inaksie,odo dokazuje to aj odberova skupina PMB 06 a tu proste tieto dosky nemaju,ako napr. niektore s cipsetom i915P nemaju podporu 05A,05B
no hej, to sa dalo ocakavat, ale zas i915 je tu uz dost dlhu dobu a pochybujem, ze by intel chcel podporovat aj v tomto chipsete core2.. to vidim ja ako velky problem intelu, stale vydava nove a nove chipsety pre tie iste procesory v dost kratkom case..
BubakB napísal:Napatie sa vola VRM,proste pre procesory Core Duo 2 je tvrde,odverovy prud je iny,no proste specifikacie su uplne inaksie,odo dokazuje to aj odberova skupina PMB 06 a tu proste tieto dosky nemaju,ako napr. niektore s cipsetom i915P nemaju podporu 05A,05B
no hej, to sa dalo ocakavat, ale zas i915 je tu uz dost dlhu dobu a pochybujem, ze by intel chcel podporovat aj v tomto chipsete core2.. to vidim ja ako velky problem intelu, stale vydava nove a nove chipsety pre tie iste procesory v dost kratkom case..
on uviedol 915 ako priklad... lol jasne ze na tom nebude chodit.. ale 75tky myslim ze budu behat vsetky
Core 2 Duo pùjde jen na chipsetech 965x a nowych revizich 975x coz je napø. ASUS P5W DH a ze by sel nìjak taktovat.Max. co udìlal jeden chlap na forum.pctuning.cz s touhle deskou a E6300 bylo 3100Mhz chlazeno TT Big Typhon na burn 70 a idle 45