Sťahovanie hudby a filmov pre osobnú potrebu . . .
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Sťahovanie hudby a filmov pre osobnú potrebu . . .
truecrypt urcite nepovoli nejake backdoor, aby si vyssie moci mohli odkryptovat obsah, preto je to aj open source.
Co mi mozu spravit ak budu mat reporty, ze som nieco stahoval, ale dojdu a disk bude zakryptovany, k comu im to bude ?
Co mi mozu spravit ak budu mat reporty, ze som nieco stahoval, ale dojdu a disk bude zakryptovany, k comu im to bude ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja by som im odpisal, ze dvdcko este nevyslo, tak nech nevymyslaju somarinydrastyk napísal: Infringing File Name: Noah (2014) Dvdrip Xvid-max
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
[OT]ja by som ta zabasol uz len zato stahujes sracky. dvdrip xvid film ktory sa ku mne dostane a ma pod 5 giga hned mazem, a veci ktore ripujem ja maju okolo 20 giga, nechapem ako moze niekto kukat tie kockate sracky.[/OT]killswitch napísal:ja by som im odpisal, ze dvdcko este nevyslo, tak nech nevymyslaju somarinydrastyk napísal: Infringing File Name: Noah (2014) Dvdrip Xvid-max
sorry, ale trpes hovadiny. nikto sa nebude unuvat robit kvoli takymto veciam domove prehliadky, ak to niekto neprevadzkuje v hodne velkom meradle (ale aj vtedy by musel robit obchod s bielym masom a dealovat drogy ako vedlajsak). jednoducho pojdu po ip adrese, max vypocuju par clenov domacnosti (asi netreba byt sherlockom aby sa zistilo ci stahuje je matka - ucitelka, otec - stolar, 16 rocny syn alebo 12 rocna dcera).mp3turbo napísal:ale hovno Gumkac, je to len podla toho co mas v PC. Nemas najmensie skusenosti s domovymi prehliadkami.
To co akykolvek provider povie ze si si stiahol je uplne hovno a nepodstatne v akomkolvek sudno-znaleckom dokazovani.
ak by to bolo zalozene na domovej prehliadke tak by nikdy nemohli postihovat uzivatelov sluzby ktora on-line streamuje torrenty, alebo odsudit toho chalana co na nejake forum vesal linky z rapidshare a inych stranok s nelegalnym obsahom (pricom sam nic nenahraval ani nevlastnil).
podla mna tento zakon v dnesnej podobe vela neznamena. o chvilu ale pride iny zakon, ovela nenapadnejsi, ktori dovoli (alebo skor vytvori institucianilizovane podmienky) na monitoring netu, aby bolo vzdy jednoznacne kto co robi za pocitacom a ake stranky navstevuje. je to jednoduche, staci vydat nejaku smernicu ktora zahrnie do poziadaviek certifikacie CE aby predavane routre mali nejaku formu monitoringu. a potom uz iba zacnu chodit pokuty, tak ako dnes objektivna zodpovednost pri autach a nikto si uz nic nezmoze.
Spoiler: ukázať
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
molnar: kto povedal, ze ten rip som stahoval ja ? to som dostal taky report...
Naposledy upravil/-a drastyk v Ut 15. Apr, 2014, 21:54, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja tas netaham nad giga..tiez ta nechapem
molnart..inak monitoring netu je radovo drahsia zalezitost ako jeho poskytovanie..to by sme si poriadne priplatili za net..a musel by byt zakon ze to isp musi robit..lebo inak by sa na to vysral,kedze je to drahe
a monitorovat by to musel kvanotvy pocitac alebo skynet
molnart..inak monitoring netu je radovo drahsia zalezitost ako jeho poskytovanie..to by sme si poriadne priplatili za net..a musel by byt zakon ze to isp musi robit..lebo inak by sa na to vysral,kedze je to drahe
a monitorovat by to musel kvanotvy pocitac alebo skynet
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 15. Apr, 2014, 21:58, upravené celkom 2 krát.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviem ako si vydedukoval co a ako stahujem, ale budis. chcel som poukazat na to, ze ten chudak stahoval prinajlepsom nejaky cam, pri najhorsom si k tomu prihodil aj nejaky ten malware.molnart napísal:[OT]ja by som ta zabasol uz len zato stahujes sracky. dvdrip xvid film ktory sa ku mne dostane a ma pod 5 giga hned mazem, a veci ktore ripujem ja maju okolo 20 giga, nechapem ako moze niekto kukat tie kockate sracky.[/OT]killswitch napísal:ja by som im odpisal, ze dvdcko este nevyslo, tak nech nevymyslaju somarinydrastyk napísal: Infringing File Name: Noah (2014) Dvdrip Xvid-max
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ti, ho, mna, jeden fras, nemusite to brat osobne
nie, ak sa najde kto by to zaplatil. maly hint:Mučo Mačo napísal:molnart..inak monitoring netu je radovo drahsia zalezitost ako jeho poskytovanie..to by sme si poriadne priplatili za net..a musel by byt zakon ze to isp musi robit..lebo inak by sa na to vysral,kedze je to drahe
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
A ako je to so súbormi ktoré boli nadobudnuté "za legálnych časov"? Znamená to že ma môžu stíhať aj za pesničku ktorú som si stiahol pred piatimi rokmi?
Naposledy upravil/-a Tom95 v Ut 15. Apr, 2014, 22:14, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra gold
toz a ja nechapem kto koli ~2hodinam taha 20gb subor.,molnart napísal:
[OT]ja by som ta zabasol uz len zato stahujes sracky. dvdrip xvid film ktory sa ku mne dostane a ma pod 5 giga hned mazem, a veci ktore ripujem ja maju okolo 20 giga, nechapem ako moze niekto kukat tie kockate sracky.[/OT]
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
a co tak neake tie skryte particie? to ako budu riesit?
-
- Sponzor fóra gold
no ked uz ti niekto vyrazi dvere, tak ver tomu, ze to daju niekomu kto vie o skryvani a sifrovani viac ako ty
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
sak nech vie, je obrovske mnozstvo ludi co o tom vie viac ako ja(naozaj obrovske), ale ja narazam na to ze viacmenej to hrubou silou nespravis a ako ti dokaze, ze su tam skryte priecinky co sa otvaraju na ine heslo? podla velkosti suboru nie, ved truecrypt ti vycleni neake konkretne specifikovane miesto a to kam subory nedas zaplni nahodnymi datami... nemozu teda vediet aka cast zakryptovaneho disku je realne zaplnena a ci a kolko skrytych priecinkov tam je... tieto info si len tak neako matne pamatam uz som to dlhsiu dobu nepouzival, ale malo by to tak byt
backdoor tam samozrejme nebude
edit: opravene, prepacte
backdoor tam samozrejme nebude
edit: opravene, prepacte
Naposledy upravil/-a kovinator v Ut 15. Apr, 2014, 22:37, upravené celkom 2 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
chlapi,co tak pouzivat ciarky? neda sa po vas citat
-
- Sponzor fóra gold
ale co by tam nebol backdoor, moze byt a nemusi, opensource nic neznamena
http://dsl.sk/article.php?article=15472
ale vyzera to fajn no
... suma sumarum, vsetko sa da skryt, a vsetko sa aj da zistit, otazkou je ci to niekto bude robit
http://dsl.sk/article.php?article=15472
ale vyzera to fajn no
... suma sumarum, vsetko sa da skryt, a vsetko sa aj da zistit, otazkou je ci to niekto bude robit