Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
cele je to o hladani alternativy. Osobne si vzdy hladam niekoho kto sa venuje danej znacke a ideal ak ma zmaknuty aj moj model auta. Jednak mi dokaze zohnat za dobru cenu diely (od lacnych az po origo) a cena prace je prijatelna. Vzdy mi obre spodok auta a povie mi co by bolo dobre vymenit, a co ma isto caka v blizkej buducnosti. Viem si podla toho zariadit aj financie. Len priklad, dal som teraz menit zadne tlmice, prednu manzetu na poloose a strednu cast vyfuku. Cena za material 130 (stredny diel som si zohnal sam) a cena prace aj s obhliadkou auta 60e. Auto som priviezol a na dalsi den z prace som si siel pon. (takisto musi platit energie a prenajom garaze)
Ale ak niekoho netrapi, ze za vymenu da 70e za rpacu nenazratemu servisu, OK. Ale nikto ma nepresvedci, ze vymena v beznom aute strednej triedy za 70e nie je vela
Ale ak niekoho netrapi, ze za vymenu da 70e za rpacu nenazratemu servisu, OK. Ale nikto ma nepresvedci, ze vymena v beznom aute strednej triedy za 70e nie je vela
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Zase je tu flame. Nemozete porovnavat nejaky renomovanejsi servis v BA s nejakym malym na strede/vychode SK, pripadne nejakeho garaz majstra, ktory to robi na cierno. 70e za pracu je statocna cena, ale mozno v tom boli zahrnute aj ine veci. Ale ak ma niekto auto co ma aktualnu hodnotu 15k a chce zaplatit za kvalitny server (ak ozaj je priamoumerny cene) tak preco nie.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Skus to prosim ta napisat este raz, lebo myslim, ze tych XX prispevkov, v ktorych si to uz pisal mohol nahodou niekto prehliadnut. Ste tu ako by ste si porovnavali varlata.HellAngel napísal:... Ale nikto ma nepresvedci, ze vymena v beznom aute strednej triedy za 70e nie je vela
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
V Januari som platil v BA v normalnom servise 30 Euro za vymenu oleja s filtrom (filter bol tusim 12 Euro). Olej som si priniesol sam. Samozrejme, ze papier ti nevystavia. Tie sumy, co tu lietaju su dost cudne.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tie sumy co riesime su v autorizakoch, je jasne ze ked si to das spravit u maleho sukromnika cena prace bude polovicna a u ferka v garazi tretinova
a este doplnam ze v autorizakoch v BA, neviem ako sa ceny pohybuju inde kedze ma to ani nezaujima kedze zijem tu...
a este doplnam ze v autorizakoch v BA, neviem ako sa ceny pohybuju inde kedze ma to ani nezaujima kedze zijem tu...
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
Vieme kde rychlo, lacno a dobre vyvazia kola v ramci BA? Po nahodeni letnych zacal jemne vibrovat volant medzi 80-100kmh, ale aj to len na porovitom asfalte
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
co z toho nebolo? 100€ za vymenu oleja si len v autorizaku vypytaju
@chris: 001autosluzby, alebo art pneu, kontakty maju na nete myslim
@chris: 001autosluzby, alebo art pneu, kontakty maju na nete myslim
Steam: michalsveto
japgarage, ti sa specializuju primarne na japonske auta, aj ked v pripade kolies to bude asi jedno
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tak.Snake napísal:Treba mať servisáka ktorý sa špecializuje na dané motory a ste za vodou
primerana cena za pracu pri vymene oleja v pripade jednoducheho pristupu k filtru a spustacej srube: 25-30 s papierom a ekologickym zlikvidovanim odpadu. v pripade ze je to piplacka tak 50-60E s papierom. Vsetko co je od tychto cien vyssie je zderstvo.
vcera v noci som dostal 30 eur za stopku v Bytci, moja prva pokuta po 8 rokoch jazdy. Funguje este system 3 krat a dost do jedneho roka ?
- Chris
- Pokročilý používateľ
kks to co bolo vcera v BA ? kazdy sedlak vytiahol auto ? namiesto 20 min som siel hodinu a nieco...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja ocakavam 2 papieriky, v bartosovej lehotke merali hned na vstupe do obce, brzdil som ale tak siel som 60 a druhu ocakvam od nasich z mesta. Kokoskovia si doniesli znacku obmedzujucu rychlost na 30 km\h a tak ju pekne umiestnili, ze som si ju neskoro vsimol. Takze to mame prekrocenie rychlosti o 20 km\h. Ale tak treba vyzbierat na Ficove bilboardy na parlamentne volby.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)