Ahojte,
rodičom sa minula náplň do tlačiarne. Doteraz vždy kupovali originál,čo je dosť koruniek.
Ako to riešite vy? Kupujete alternatívu alebo dopĺňate? Nájde sa niekto, kto kupuje aj originál?
Ďakujem.
HP Deskjet F2420 toner- ako čo najlacnejšie zohnať?
HP Deskjet F2420 toner- ako čo najlacnejšie zohnať?
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
Re: HP Deskjet F2420 toner- ako čo najlacnejšie zohnať?
Pokial si hravý typ, kludne mozes plnit injekciami . Ale zas rataj s tym ze ten cartridge nevydrží X naplení (resp, pokial nespotrebuješ všetkok nahradny atrament)... Po čase sa ti tie trysky zapchajú a budes musiet kupit nový. Volakedy som tiež plnil, par krat sa mi podarilo preplniť tie farebne, tam sa tie farby zmiešali... = novy kartridge. Nikdy presne nevieš kolko tam treba.
Momentalne mam tlačiaren s oddelenými kazetami, a tam riešim alt.náhrady za desatinu sumy originalov (kompet sada far+čierny ma víde nejakych 5 Eur), a je to pohodlnejšie, nehladiac nato že neni zadrbana cela tlaciaren...
Momentalne mam tlačiaren s oddelenými kazetami, a tam riešim alt.náhrady za desatinu sumy originalov (kompet sada far+čierny ma víde nejakych 5 Eur), a je to pohodlnejšie, nehladiac nato že neni zadrbana cela tlaciaren...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Na ceny spotrebaku si mal mysliet pri kupe tlacky. Je to rovnake vsade.
Ak ju mas este v zaruke, tak si daj bacha, tieto modely sa opravu ju vymenou za novy kus v pripade akejkolvek poruchy. Takze v pripade pouzitia neoriginalov to mozes hodit do smeti, lebo ta servis posle do prdele, nakolko pozarucny servis nieje mozny.
Ak ju mas este v zaruke, tak si daj bacha, tieto modely sa opravu ju vymenou za novy kus v pripade akejkolvek poruchy. Takze v pripade pouzitia neoriginalov to mozes hodit do smeti, lebo ta servis posle do prdele, nakolko pozarucny servis nieje mozny.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
dakujem za rady chlapci
shiro- tlaciaren je stara a ja som ju nekupoval
xeigen- áno,presne tomuto by som sa rád vyhol..ešte sa pokazí tlačiareň a bude to na mňa
Rád by som overenú alternatívu, ak by niekto vedel o nejakej
shiro- tlaciaren je stara a ja som ju nekupoval
xeigen- áno,presne tomuto by som sa rád vyhol..ešte sa pokazí tlačiareň a bude to na mňa
Rád by som overenú alternatívu, ak by niekto vedel o nejakej
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Napríklad tento, http://itsk.sk/ink-kazeta-tb-kompat-s-h ... 38741.html nieje extra super, ale postačí, no je to kompatibil ( náhrada ), sú aj quatro tonery repasované originály so zárukou : http://itsk.sk/atrament-kompatibilny-qu ... 34863.html
Spoiler: ukázať
http://tonerydotlaciarne.sk/hp/224-sada ... 644ee.html
Ja kupujem od nich (samozrejme iné typy )... kvalita ok, cena velmi dobrá.
Ja kupujem od nich (samozrejme iné typy )... kvalita ok, cena velmi dobrá.