Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
jj presne tam v diviakoch. Som tadial nauceny chodit 50, lebo vacsinou meraju na konci, ale toto som necakal. Viem ze tam je vyjazd vozidiel z tej stavby, ale mal som zato, ze ked skoncia, znacku davaju prec. A ona sup tam bola podvecer
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
no zacnem si tam aj ja radsej davat pozor ale ta znacka je tam hadam nonstop...
Chalani, viete poradiť, kde v Poprade robia STK a EK za normálne ceny?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak nemáš nič s autom, resp. bude stačiť, ak ho len skontrolujú, zoberú na STK + EK a donesú ti ho nas5, tak u nás cca 75-80 eur.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
páči sa mi služba na STK, že tam človek nemusí čakať niekoľko hodín... donesieš tam auto a za príplatok 10€ spravia STK bez pritomnosti majiteľa... + 10€ nechám vždy pri rádiu
ceny sú asi +/- všade rovnaké
http://www.stk-rk.sk/cenniky/
ceny sú asi +/- všade rovnaké
http://www.stk-rk.sk/cenniky/
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Videli ste uz novy Charger? Co na to hovorite? http://www.dodge.com/en/reveal/charger/
Podla mna hnus. Na prvy pohlad som myslel, ze je to novy Dart. Ale toto je fakt ze bleee
Podla mna hnus. Na prvy pohlad som myslel, ze je to novy Dart. Ale toto je fakt ze bleee
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Passat, ale rana to bola dobrá. S volantom nehadzalo ani to nemalo žiadne iné sprievodne zvuky či javy
.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Tak to je fest neprijemne.
A kolesa boli menene v servise? lebo mohli zabudnut dotiahnut sruby.
Ja som si najprv myslel ze sa rozpadli brzdy pri pohlade na fotku a az neskor som si vsimol text pod nou.
A kolesa boli menene v servise? lebo mohli zabudnut dotiahnut sruby.
Ja som si najprv myslel ze sa rozpadli brzdy pri pohlade na fotku a az neskor som si vsimol text pod nou.
Spoiler: ukázať
Sroby dotuahnite boli, nakoľko som ich dotahoval ja osobne keď som včera menil brzdy, to auto cez den nabehalo cez 500km, potom ostalo na 20min bez dozoru a potom sa stalo toto.
.
Ak to bolo naozaj cudzim zavinenim, basu takemu cloveku...vsak kebyze to koleso uleti volakde v meste...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ja som čosi podobné zažil keď som si kúpil terajšie BMW. Mal som ho týždeň cca, idem v Martine do jedného bazáru motor na cirkulárku kúpiť, vrátim sa po cca 10 minútach do auta, pohoda sadnem idem kusok vedľa zobrať z práce bandu, v aute plno - 5 ľudí, výjdem z mesta valím si tak cca 110 začne triasť volantom, zastanem na krajnici medzi MT-Príbovce, kukám zadné koleso, 2 šroby v <>, ostatné povolené . Nejak keket to chcel pri tom bazári asi uj3bať. ešte som si všimol, že pri tom bazári bol nejaký pochybný servis, možno to skúšali oni učarovať. Proste slovenská demencia, skurv3ný národ toto sme sa mohli piati ľudia zabiť v tom aute skrz zasraté elektróny za X eur. A to ani nehovorím, keď som zastal na tej rovinke, krajnica cca 1 m široká som sa bál z auta vystúpiť, keď si to tam valia tie zasraté kamióny stovkou, hrôza
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...