vcera mi teda prisli Qpad QH-85 White, objednane z tiphardware.sk, celkom rychlo to mali a posielali (aj ked ten kurier stoji 8e z nemecka)... balenie OK, krabica a pribalene veci fakt luxus ako bolo spominane...
zvuk zatial neviem na 100 percent, treba ich este kus zahoriet - ale tak vcelku podla ocakavania, otvorena konstrukcia ma dobry priestor, bas sekcia velmi dobre, stredy a stredovysky naviac citim ze sa trosku potrebuju rozohrat - no neviem uvidime... ale urcite lepsie ako hocijaky gaming headset co som pocul. musim zahrat nejaku hru s dobrym priestorom a zvukom (napr bioshock-y) tam podla mna budu hviezdit... aj ked lokacia protivnika by asi bola trochu lepsia na uzavretych, ja strielacky aj tak v podstate nehravam okrem lan party.
mikrofon super, najlepsie nastavenie mi proslo zapnut microphone boost (aj ked prida trosku sumu) a vypnut v TSku automaticke nastavenie hlasitosti, to robilo divne veci.
komfort je fajn, velurove nausniky su prijemne, aj hlavovy most je dostatocne makky - ale na hlave je sluchadla kus citit, darmo take velke sluchadla sa asi nedaju spravit 100%tne komfortne. ale aj tak o dost lepsie ako ine.. monzo porovnanie s velkymi sluchadlami co mam prave doma - Shure 840 zacnu na hlave vadit po 30 minutach, Qpad asi po 3 hodinach, Senn 201 po 5 hodinach.
hodnotenie by som dal 8/10