Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
ECV, VIN?
//edit: full vybava, hej, koza, a klimatronic...
Osma vo full vybave zacina obstaravacka na 120-130k €.
.
Zaujimalo by ma, na zaklade coho zobrali tomuto expertovi na rok vodicak. Z kameroveho zaznamu nie je zrejme, kto soferoval. Navyse nie je odobreny PZ SR (ci na co sa to furt hraju, ak pride niekto so zaznamom). To boli zabiaci taki hyperaktivni, ze obehali vsetkych svedkov ... alebo mi nieco unika? Ci niekto moze byt tak blby, ze uda sam seba?
http://auto.sme.sk/c/7167492/vodic-ktor ... rovat.html
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Zistim ked to vytiahne z garaze, kupoval ju ako jazdenku v 2010 za nieco okolo 35kSnake napísal:ECV, VIN?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v mojom pripade im nerobilo problem vypytat si dve stovky ani ked som vystupil z 12 rocnej fabie a vedla mna sedela tehotna manzelka. takze tu vetu beriem skorej ako pokus o small talkhopkok napísal:No ta ne Mas A8-ku, musis mat aj 200E na pokutu...to je take slovenske
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vsak co by si cakal od zabiakov Dnes meraju snad vsade - som siel pred 2 hodinami NR - PD a smerom "popod horu" (kto pozna, vie) v dedine sa ujebavali 2 zelene zaby, ze ako vsetci idu 40. No ked meraju na rovnom useku, ako drbnute (boli to cajtky) . . . Ale dobre im tak.
Ach pod horou je to veru super, tam sa rád vždy povozím ale musím uznať že tam chodí veľa ľudí šantiť, tak asi preto tam stoja
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Papek napísal:Zaujimalo by ma, na zaklade coho zobrali tomuto expertovi na rok vodicak. Z kameroveho zaznamu nie je zrejme, kto soferoval. Navyse nie je odobreny PZ SR (ci na co sa to furt hraju, ak pride niekto so zaznamom). To boli zabiaci taki hyperaktivni, ze obehali vsetkych svedkov ... alebo mi nieco unika? Ci niekto moze byt tak blby, ze uda sam seba?
tak z toho zaberu mi to tiez nieje pochopitelne, ani z toho clanku...
Steam: michalsveto
- Jaccobinho
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2010, 16:38
Rovných 200 € za spôsobenie dopravnej nehody kvôli debilkovi, ktorý sa bál, že na svojom Merdecese C bude mať po ťukanci na parkovisku škodu väčšiu ako 4000 €..
HP Pavilion dv6-2170ec
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Mozes to trochu objasnit? Za tukanec na parkovisku ti hadam nemozu dat 200 € pokutu. Sposobnenie skodovej udalosti nie je priestupkom proti bezpecnosti a plynulosti premavky, takze za parkoviskovy tukanec ta ani nemaju podla coho pokutovat. Ci sa mylim?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Jaccobinho
- Nový používateľ
Keď je k škodovej udalosti privolaná polícia, jedná sa automaticky o dopravnú nehodu. Samozrejme najprv prišli poriadkoví štátni, ktorí tiež týpkovi vysvetlili zákon, že do 4000 € políciu volať netreba, že on aj tak stál na mieste pre vozíčkarov bez oprávnenia.. Ale pán v žabkách Hilfiger s tmavým spolujazdcom hovoriacim po anglicky trval na svojom, takže museli privolať nehodovku (VW Transporter), kde sa samozrejme musel určiť vinník nehody, čo som bol ja - to som nenamietal od začiatku. Preto 200 €
A k priebehu nehody.. Nepozrel som sa do spätného zrkadla z nejakého dôvodu + blbá situácia, chcel som rýchlo vycúvať a takto to dopadlo
A k priebehu nehody.. Nepozrel som sa do spätného zrkadla z nejakého dôvodu + blbá situácia, chcel som rýchlo vycúvať a takto to dopadlo
HP Pavilion dv6-2170ec
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a to nikomu nevadilo?že on aj tak stál na mieste pre vozíčkarov bez oprávnenia..
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jaccobinho
- Nový používateľ
On dostal tiež svojich 60 €, ale asi mu to stálo za bezproblémový priebeh plnenia v poisťovni.. A to nehovorím o tom, že on mal, narozdiel odo mňa, auto havarijne poistené, takže keby nebol magor, mohli sme sa dohodnúť na inom priebehu nehody a nemusel by platiť nikto nič, dokonca ani ja opravu svojho auta.
HP Pavilion dv6-2170ec
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja byt tym fizlom, tak mu tam nauctujem aj vyjazd policie k pokute, ked to bolo zbytocne volanie hliadky...
Lenze on ma narok si privolat policajtov. Posledna novinka od Kooperativy - odmietli poistne plnenie kvoli nedostatocnej dokumentacii skodovej udalosti. Aspon to mam od kamosa poistovaka, ktory nam rozposielal obeznik, ze ked do mna tukne niekto s poistenim v Kooperative, treba volat zelenych, lebo inak robia problemy. Takze tak ... V kazdom pripade mi pride 200 € fakt vela. Minimalne by som to skusil posunut na dopravny a tam si to vydiskutovat.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, poistovne v poslednej dobe dobre teda zacinaju vymyslat...
v uniqa som pred par mesiacmi mal nakazane pristavit obe auta, kvoli tukancu ohodnotenemu na 150 (vyplatenych 100, lebo "zhodnotenie")
v uniqa som pred par mesiacmi mal nakazane pristavit obe auta, kvoli tukancu ohodnotenemu na 150 (vyplatenych 100, lebo "zhodnotenie")