PHM z vyplaty
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
PHM z vyplaty
zdar nedelu pri formule ma napadla jedna otazka
kolko percent z vyplaty miniete mesacne na phm??
a myslim ze viacerym asi vyjdu velmi zaujimave cisla, resp co je este "rentabilne"
*samozrejme nezaujima ma kto kolko zarobi
kolko percent z vyplaty miniete mesacne na phm??
a myslim ze viacerym asi vyjdu velmi zaujimave cisla, resp co je este "rentabilne"
*samozrejme nezaujima ma kto kolko zarobi
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: PHM z vyplaty
cca 65e\mesiac, pracu mam od domu cca 500m, takze nemusim dochadzat na aute. Vlete je to ale kus viacej, kedze sa beha aj po vyletoch
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Pracu mam 2,5km od domu, ale som lenivy ist MHD, takze chodim autom. Autom chodim len do prace a domov, sem tam na nakup, obcas na chatu na okraji BA (asi 12km od domu ). Najazdim velmi malo km, staci mi natankovat raz mesacne plnu nadrz 60l = cca 85e.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
cca 150e... tj. tak 1 a pol krat plna ...
posledné mesiace, dec. až mar. - cca od 10% po 15%
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
u mna je to cca 100-120e mesacne na beznu reziu,takmer vyylucne po meste.bez vyletov a podobne.pracu mam autom tak do 5min;)ale mhd nepoznam a taxiky nemam rad
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jedine cislo "percento z vyplaty" ti nic nepovie, pretoze kazdy z nas ma inu vyplatu a kazdy zaroven minie ine kvantum šilingov na ropu.
Zarabam 4000eur, miniem 200eur na maglajz = 5 percent, ak ratam z hlavy dobre
Zarabam 1000eur, miniem 50eur na maglajz = rovnakych 5 percent
zarabam 2000eur, miniem 100eur na maglajz = 5 percent, zase tych istych 5 percent
co nam to vo vysledku povedalo ked napiseme ze miniem 5% z vyplaty ? Viacmenej nic. Ak chces najst toho nestastnika vyhercu ze ja miniem 87% z vyplaty na ropu, tak good luck
zarabam 2000eur, miniem 100eur na maglajz = 5 percent, zase tych istych 5 percent
co nam to vo vysledku povedalo ked napiseme ze miniem 5% z vyplaty ? Viacmenej nic. Ak chces najst toho nestastnika vyhercu ze ja miniem 87% z vyplaty na ropu, tak good luck
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ja si bezne natankujem za 50 € a vydrzi mi to cely mesiac, pokial si jazdim len po BA a cez vikendy na chatu. Do roboty to mam 2,3 km, takze sa mi elektricenka moc neoplati. Navyse, teraz ked je pekne chodievam obcas na bicykli, ak nemusim byt zrovna v robote za slusnaka.
Bezny mesacny najazd mam do 500 km a sem-tam mi to dvihne nejaky vylet. Celkovo za rok nazbieram okolo 10t km.
Bezny mesacny najazd mam do 500 km a sem-tam mi to dvihne nejaky vylet. Celkovo za rok nazbieram okolo 10t km.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
pozeram ze kazdy druhy tu pracuje 5 minut od baraku
ja ked idem autom co nie je pravidelne lebo kazdy den chodit do roboty autom je drahy spas (ked idem len ja tak ma berie kolega sluzobakom zadara) tak beriem rano priatelku do roboty co mam z domu cca 9 km vacsinou dialnica v meste a odtial cca 14km ku mne do prace cez mesto (patronka -> raca).
Ked sa vozime menej tak staci mesacne 40 eur, ked viac tak aj 70. Palubak nemam cize ma neojebava . Co ma ojebava je moj palivometer ktory ukazuje uplne odveci a preto jazdim podla km.
ja ked idem autom co nie je pravidelne lebo kazdy den chodit do roboty autom je drahy spas (ked idem len ja tak ma berie kolega sluzobakom zadara) tak beriem rano priatelku do roboty co mam z domu cca 9 km vacsinou dialnica v meste a odtial cca 14km ku mne do prace cez mesto (patronka -> raca).
Ked sa vozime menej tak staci mesacne 40 eur, ked viac tak aj 70. Palubak nemam cize ma neojebava . Co ma ojebava je moj palivometer ktory ukazuje uplne odveci a preto jazdim podla km.
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
mp3turbo napísal:jedine cislo "percento z vyplaty" ti nic nepovie, pretoze kazdy z nas ma inu vyplatu a kazdy zaroven minie ine kvantum šilingov na ropu.
cuj turbo, mozes sa aj opytat preco to zistujem
mohol som ta usetrit dedukcie
inf. zena dudre ze davame vela v pomere k platu
uplne mi staci to percento
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- do sukromneho tankujem tak raz za rok, len nan pada prach, prilezitostne s nim idem na nakup do teska nech sa prebehne....
- potom mam "sluzobny offroad"... tak ide cca 150-250E za mesiac
- a sem tam nejaka nadrz do motorky..
- potom mam "sluzobny offroad"... tak ide cca 150-250E za mesiac
- a sem tam nejaka nadrz do motorky..
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent