Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
cosi podobne sa stalo aj mne minuly rok na dovolenke v Chorvatsku. Akurat ze som o tejto kombinacii nevedel a Lumia mi ozila asi az po hodine skusana roznych kombinacii tlacidiel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
ale nieco bude s baterkou, bo sa z nicoho nic vypina a nejde zapnut normalne.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja nejaka nechapem naco si davate do telefonu nedorobkylepermessiah napísal:uz sa tesim, ako sa zacnu hromadit staznosti na WP8.1, uz aj fony.sk zverejnili "postup" ako si nahodit najnovsi system do telefonu, aby ludia nemuseli cakat a opat bude WP najhorsi system pod slnkom
To mas nieco take ako preco si ludia kupuju TSi-cka. Proste niekoho nudi zivot, chce zmenu, cosi nove, ine lepsie (horsie) atd. A hlavne po predchadzajucich skusenostiach s DP sa nejakej nestability neobavam.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Ja som s DP od vydania mal ke jeden problém. Apka na prisvietenie mi nevypla světlo a svietilo mi cely cas. Neslo vypnut, tak som musel vypnut a zapnut, odvtedy no problemo Mat obavy z bety, preco. btw. zatial mi žere dost baterky... Perma mobilny net, wifi, lokalizacia gps, sms, hovory. Vydrží celý den !!
mate vedomost o nejakej aplikacii, ktora automaticky nahrava hovory?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Pokial viem, na WP8 to zatial nie je mozne, lebo na rozdiel od WP7 nedovoluje pristup k mikrofonu aplikaciam tretich stran.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Tusite niekto, prečo mam glance dolu hlavou? Dosť to myli
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
To chce foto
http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... ost2494587Papek napísal:Tusite niekto, prečo mam glance dolu hlavou? Dosť to myli
uz som to restartol a je to ok ... Ale dobre to miatlo, lebo vytiahnem telefon z vrecka, pozrem na displej a glance je dolu hlavou. Otocim telefon, dva krat tuknem a opat dolu hlavou ... ze asi mi drbe. Vypol som displej, telefon dam do vrecka, o pol minuty vytiahnem kvoli notifikacii a zase dolu hlavou. No uz som si o sebe zacinal mysliet kadeco. Asi az po pol dni som si uvedomil, ze co sa deje (a vydychol som si, ze som asi v poriadku)
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ze ta netrafil ten blesk ...