World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
tak urobilo nejaký update, okrem toho že mi odstrelilo J1mB0's crosshair som si zmeny nevšimol
takže dúfam že to nakoiec nebude padať
Spoiler: ukázať
Ale dufam ze tu hru dohras, lebo inak to nie je velmi fer ku dalsim 29 ludom. Niektore prehry su fakt frustrujuce, ale treba vsetko hrat a budes prekvapeny, ake hry sa daju vyhrat. A mozno to radsej vyuzit na vyskusanie nejakej novej - viac agresivnej taktiky.kramer napísal:ja keď už vidím že klesnem s winrate pod 50% tak hru vypnem aby som si šetril nervy
40% to je este paradicka niekedy som mal aj pod 30% vyhier - najvacsia sranda je tank 121, s ktorym som po 20 hrach mal okolo 30% win, pricom vo WZ-120 mam 60%. To WZtko bol moj oblubeny tank, 121 sa mi ani nechce zapinat.kramer napísal:ja mám proste dni že mám denný winrate 40%
a dostavas viac expov za damage vyssiemu tieru ale ja suhlasim, ze ak mas s light nastrielane najviac, tak je nieco niekde zle.jackhammer napísal:tak casto s lightom nastrielas najviac pretoze cerveny idu najprv po topkach aj ked su dilina,pretoze dmg a predsa len vacsia hrozba..
Nechapem to - mne to takto spadlo iba raz a to mam nainstalovanych celkom dost modov. Ale je to fakt velmi neprijemne, tak to snad uz opravili.dexterav napísal:tak snád to ozaj aspoň tento víkend opravia
umňa to padá málo ale bez nejakej schémy, najhoršie je to že to potom nejde lognúť alebo padne hned po opätovnom načítaní hry
Uff, tak to som rad, ze mi vsetky mody funguju a nemusim nic riesit. Mieritko co pouzivam - MeltyMap's MathMod trvalo asi 3-4 dni od updatu 9.0, aby bolo plne funkcne...dexterav napísal:tak urobilo nejaký update, okrem toho že mi odstrelilo J1mB0's crosshair som si zmeny nevšimol
plne suhlasim.jackhammer napísal:jasne ze ovplyvnuje,odporucam kupit minimalne na rok a budes vyhravat stale,akonahle bude crux alebo mko online automaticky ich mas v tyme
Inak som spisal review na Birch gun, ak by sa niekto z vas nudil, uvital by som feedback http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ed-review/
m4te to so m myslel keď mi padajú denné štatistiky pod 50% nie v danej bitke. Proste vtedy viem že nevyhrám ani keby som sa do octu natrhal a nestojí mi to za tie nervy a za ten spam čo tam potom píšem
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Parada, len som sa zlakol, ze to hned vypnes Ale v podstate to je super, ked mi to nejde tak si napriklad poupratujem a tak
No môj najlepší indikátor úspechu na začiatku hry je to že prvú bitku si dám vždy s KV-1S a keď ma hodí hneď k osmičkám a ešte aj prehrám tak potom už celý zvyšok dňa len muka a v topke som len ak si dám tie X inak stále úplne dole krmivo pre rybky.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
ale zas netreba zahadzovat bitky s kv1s proti 8 minule som v jednej takej na himlaci nastrielal 2300 dmg, a podrzal sam na kopci 4 8micky, vdaka comu sme vyhrali
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Dnes bol nejaký mini update, od vtedy som pády nespozoroval
Ja určite radšej hrám medzi tier 8 s mojou KV-1S ako medzi tier 4 a 5.
Štatisticky je v nižších tieroch jednoducho viac "noobov" ako v tých vyšších.
Štatisticky je v nižších tieroch jednoducho viac "noobov" ako v tých vyšších.
No ja som nedávno odomkol IS a poviem vám že je to jeden z najhorších tankov bez vylepšení. S tým základným delom neprestrelím niekedy ani kv1
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak kv1s ako taká má delo ktoré má napr stock is3, kv4 alebo upgr IS , niečo odrazí hlavne od T7 alebo ked je t8 stock
takže sa s tým niečo dá
smola zase je že každý vie ako dať KV1S dole
podľa mňa stock ruské tanky sú najhoršie v hre...
IS z tým stock delom je nasmiech, poprípade ešte si ho predstav na T44 (t8)
mne sa páči KV4 kedže ju málokto len tak dá dole
takú is3 prestrelí snád každý baby tank
takže sa s tým niečo dá
smola zase je že každý vie ako dať KV1S dole
podľa mňa stock ruské tanky sú najhoršie v hre...
IS z tým stock delom je nasmiech, poprípade ešte si ho predstav na T44 (t8)
mne sa páči KV4 kedže ju málokto len tak dá dole
takú is3 prestrelí snád každý baby tank
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
rusky grind je skoro vzdy najjednoduchsi, aky sa len da. Sa pozri na ine tanky...
V pripade IS je vyborny napad odomknut si vezu s free exp, potom mozes namontovat (bez odomykania pasov) delo z KV-1S. Potom je IS priam lahodny stock tank.
V pripade IS je vyborny napad odomknut si vezu s free exp, potom mozes namontovat (bez odomykania pasov) delo z KV-1S. Potom je IS priam lahodny stock tank.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Suhlasim s Michalom. Inak ISko s tym top delom je uplna parada.
KV-1S je super aj proti tier 8, vdaka vysokej penetracii. A v takejto hre mozes nahrat ovela viac expov vdaka bonusom za damage vyssiemu tieru.
Inak je podla mna ale super mat tanky, ktore dokazu uhrat aj s vyssimi tiermi - KV-1S, Hellcat, pripadne si kupit nieco premiove s preferential matchmakingom - napriklad taka SU-85I. Jednoducho presne na take dni 'plne stastia'.
Inak 1.5. budu cely den dvojnasobne expy, WoT dosiahlo 1 milion lajkov na FB
KV-1S je super aj proti tier 8, vdaka vysokej penetracii. A v takejto hre mozes nahrat ovela viac expov vdaka bonusom za damage vyssiemu tieru.
Inak je podla mna ale super mat tanky, ktore dokazu uhrat aj s vyssimi tiermi - KV-1S, Hellcat, pripadne si kupit nieco premiove s preferential matchmakingom - napriklad taka SU-85I. Jednoducho presne na take dni 'plne stastia'.
Inak 1.5. budu cely den dvojnasobne expy, WoT dosiahlo 1 milion lajkov na FB
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nj len skoda, ze Hellcat aj KV-1S su poriadne OP. Prave preto s nimi dokazes dobre zahrat aj proti vyssim tierom. Momentalne naozaj moc nemam cas hrat...iba ked potrebujem rozprudit krv, idem si zahrat s niecim rychlym ako napr. Cromwell.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Asi najviac co som nastrielal s E-50M http://wotreplays.com/site/807412#self