PHM z vyplaty
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: PHM z vyplaty
nemyslim ze by pokles vykonu bol pozorovatelny ludskymi zmyslami. Stare zmiesavacie systemy naozaj niecim takymto trpeli ale tie nove sekvencky uz nameras akurat stopkami - ci mas stovku za 11.1s alebo 11.49s, to ludskymi zmyslami nikdy nespozorujes a hlavne to nema absolutne ziadny prakticky vyznam.
88kW auticko v zmysle i30 musi jazdit absolutne s prehladom, ja jazdim na Sharane ktory mal pred 15timi rokmi 85kW a nemozem sa ani trochu stazovat. Nie je to najrychlejsie auto na svete ale ked sa tomu podkurit tak to ide az moc vzhladom na dnesnu premavku.
88kW auticko v zmysle i30 musi jazdit absolutne s prehladom, ja jazdim na Sharane ktory mal pred 15timi rokmi 85kW a nemozem sa ani trochu stazovat. Nie je to najrychlejsie auto na svete ale ked sa tomu podkurit tak to ide az moc vzhladom na dnesnu premavku.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
hopkok napísal:Peugeot 406, 3.0 V6, spotreba priemerne 10l/100km
.S2: na oktavke sa mi investicia vratila cca. za 20000km
do V6 vopchat plyn ...skandal na titulku
fuj
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
lebo do I4 je to nieco uplne ine ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
aj mne sa to hnusi ale hopkok-ovi sa to v tom peugeoute zjavne oplati az moc ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
co sa vam furt hnusi na tom plyne? Dnes su systemy, kde clovek ani nepostrehne ci ide na plyn alebo benzin. Akurat to pociti na penazenke. Ten kto pozera na penazenku si nikdy nedopraje vyzsi objem motora, ale ak ked tam hodi plyn, tak chodi za par EUR.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Jj, mat klasicke predsudky z neznameho je take slovenske. Skuste si najprv nastudovat technologiu a fora okolo LPG a pochopite.
Dalsie auto kupim 3.0+ na LPG. Kupil by som uz teraz, ale na SK kupit zachovale silnejsie auto s deklarovatelnou servisnou historiou za normalne peniaze je dost problem.
Dalsie auto kupim 3.0+ na LPG. Kupil by som uz teraz, ale na SK kupit zachovale silnejsie auto s deklarovatelnou servisnou historiou za normalne peniaze je dost problem.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Ale nooo.... prave tam to ma vyznam, mne uz KAZDY LPG system splatil povodnu nakupnu cenu auta a teraz sa uz len smejem...3.0, V6, navsteva v Presove na vikendik 50E pohonne hmoty, proste lovelylezgy napísal:hopkok napísal:Peugeot 406, 3.0 V6, spotreba priemerne 10l/100km
.S2: na oktavke sa mi investicia vratila cca. za 20000km
do V6 vopchat plyn ...skandal na titulku
fuj
A ver ze sa mi cestou nestane, ze by si so mna robil srandu nejaky chuj na firemnej 2.0TDi oktavke...ze ma obehne, naschval brzdi a napodobne...ked to skusi tak potom velmi banuje, idem mu 58 cez dedinu a ked by chcel obiehat ani neprdne Aky pozicaj, taky vrat a este aj "s prstom v nose"
P.S: keby som mal 18 rokov tak sa asi na tom aute zabijem, teraz vyuzivam hlavne prednosti takeho auta
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vacsi obsah je hlavne o jazdnej pohode, dostatok vykonu na predbiehanie, clovek nemusi hladat 5 km rovinku na obehnutie kamiona. Kto nejazdil nedokaze ocenit. A k tomu mast spotrebu 7l benzinu, krasa
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
hopkok: co mas za a4 ? b6? quatro ? manual/multitron/tiptron ? vybava? kludne aj do SS
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ak sa este pocitaju tie percenta, tak mne to prave vyslo na 7,76% a to je presne cislo od zaciatku roka (kalkuloval som s presnymi sumami).
Jazdim velku cast roka len v Bratislave. Podla benzinovych blockov sa dlhodoba priemerna spotreba znizila na 19,28 L/100 km. Ja tych 20 L snad nikdy neprekonam. Nabuduce si kupim vacsi motor.
Jazdim velku cast roka len v Bratislave. Podla benzinovych blockov sa dlhodoba priemerna spotreba znizila na 19,28 L/100 km. Ja tych 20 L snad nikdy neprekonam. Nabuduce si kupim vacsi motor.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jj myslim ze ako vzorka to staci
aj asi mozeme lock, pre mna ucel topic splnil
co sa tyka plynu mal som i ja V6 plachetnicu ale nejak som nemal chut tam montoval bobmbu..hlavne kvoli placu kedze miesto som potreboval
a teraz mam na jazzovi prilis maly plac na to aby som tam nejaky plyn fukol, navyse auto ide bez poruchy od vyroby * zaklopat a na 200 000 km+ neviem ci do toho ist...
aj ked su mi vyhody jasne, a ocenit to viem
*ten pocitna V6 pritlacit pedal a hore slancom cez 4 kamiony......
zvuku pri 150+ a kickdowne sa asi nevyrovna nic
aj asi mozeme lock, pre mna ucel topic splnil
co sa tyka plynu mal som i ja V6 plachetnicu ale nejak som nemal chut tam montoval bobmbu..hlavne kvoli placu kedze miesto som potreboval
a teraz mam na jazzovi prilis maly plac na to aby som tam nejaky plyn fukol, navyse auto ide bez poruchy od vyroby * zaklopat a na 200 000 km+ neviem ci do toho ist...
aj ked su mi vyhody jasne, a ocenit to viem
*ten pocitna V6 pritlacit pedal a hore slancom cez 4 kamiony......
zvuku pri 150+ a kickdowne sa asi nevyrovna nic
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
musim suhlasit, ako tak pozeram vacsina tu prejazdi +- 10% svojho platuHellAngel napísal:vacsi obsah je hlavne o jazdnej pohode, dostatok vykonu na predbiehanie, clovek nemusi hladat 5 km rovinku na obehnutie kamiona. Kto nejazdil nedokaze ocenit. A k tomu mast spotrebu 7l benzinu, krasa
-
- Pokročilý používateľ
>> Podla benzinovych blockov sa dlhodoba priemerna spotreba znizila na 19,28 L/100 km. Ja tych 20 L snad nikdy neprekonam.
ZNIZILA sa na stvornasobok toho co je priemerne otrly slovensky sudruh schopny zvladnut zdravymi zmyslami, kedze vsetko nad päť celá niečo je dnes neskutočná tragedia, snad este horsie ako zlomena noha pana priemera - och nie priemera ale toho oneho - a ty to dojdes zaklincovat devatnastimi
rovnako ako je tragedia kupit ojazdene auto s viac ako 120.000km, typicky vyhladavac jazdeneho dostavniku tam proste musi napisat magicke ciselko lebo inak by ho slak trafil alebo minimalne kardiostimulator vypadol.
Aj ked prd z toho, mas moj respect. Ale ved to uz davno vies. Nenapisal si nic o tom tvojom sibnutom time-drifting serveri...
ZNIZILA sa na stvornasobok toho co je priemerne otrly slovensky sudruh schopny zvladnut zdravymi zmyslami, kedze vsetko nad päť celá niečo je dnes neskutočná tragedia, snad este horsie ako zlomena noha pana priemera - och nie priemera ale toho oneho - a ty to dojdes zaklincovat devatnastimi
rovnako ako je tragedia kupit ojazdene auto s viac ako 120.000km, typicky vyhladavac jazdeneho dostavniku tam proste musi napisat magicke ciselko lebo inak by ho slak trafil alebo minimalne kardiostimulator vypadol.
Aj ked prd z toho, mas moj respect. Ale ved to uz davno vies. Nenapisal si nic o tom tvojom sibnutom time-drifting serveri...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
podla mna je to vzdy o prioritach co clovek chce takze ak mu to auto robi radost za 19l,tak nech sa paci
ja momentalne na armade jazdim cca za 18-20L LPG, cize pohodicka:) v nitre som nasiel LPG na odporucanie znameho za 0.61centov nech sa paciiii:)
20l x 0,61= 12,2e/100km - armada
9,3l x 1.35 = 12,6/100km -bmw
samozrejme to je "idealny" vypocet,ale zhruba je to to iste:) a je to krasa sledovat jak sa to povaluje na 1200otackach a ma zatah kamiona
ja momentalne na armade jazdim cca za 18-20L LPG, cize pohodicka:) v nitre som nasiel LPG na odporucanie znameho za 0.61centov nech sa paciiii:)
20l x 0,61= 12,2e/100km - armada
9,3l x 1.35 = 12,6/100km -bmw
samozrejme to je "idealny" vypocet,ale zhruba je to to iste:) a je to krasa sledovat jak sa to povaluje na 1200otackach a ma zatah kamiona
-
- Pokročilý používateľ
ale to uz je ake pekne auticko pan doktor, silne pozdravy do Hoodu !!! Moj dalsi tragač bude GrandVoyayager, pretoze offroad do tej nasej krasnej Petržlenky prilis moc nepotrebujeme - je vedecky dokazane ze aj na 235/65/R16 sa daju velmi slusne preskakovat obrubniky a jazdit po trave pred kauflandom...
a tie 3.3i sesthrncove automaty jazdia okolo 13 litrov, takze do devatnastich vas bohuzial nedobehnem. Keby som nasiel AWD Pentastar tak to uz zrejme ano, ale to sa u nas proste neda a na vybavovanie lode a papierov z Junajted Stejts of and behind under Emérika nemam ani naladu ani prioritu.
PS: dokaze to u nas niekto z nissanu odservisovat alebo len kukaju jak teliatka ?
a tie 3.3i sesthrncove automaty jazdia okolo 13 litrov, takze do devatnastich vas bohuzial nedobehnem. Keby som nasiel AWD Pentastar tak to uz zrejme ano, ale to sa u nas proste neda a na vybavovanie lode a papierov z Junajted Stejts of and behind under Emérika nemam ani naladu ani prioritu.
PS: dokaze to u nas niekto z nissanu odservisovat alebo len kukaju jak teliatka ?