jasne ze fail, to bolo jasne pred polrokom. Rovnaky cip, rovnaka revizia, pridanie styroch kondenzatorov naspodok kvoli vyrovnavaniu napatia ? Naco... overclockerom to nic prevratne neprinesie, beznemu uzivatelovi uplne nic. Zmena "pasty" ? Namiesto takej co stoji vagon tri dolare davaju taku co vagon stoji styri dolare tridsat.
Aby sme sa neposrali z toho. Uprimne povedz - cakal si nieco ine ? Cakal si ze nabeton tie "nove" cipy (vsetko je stare, uplne vsetko, este aj revizia cipu je uplne rovnaka ako 4770k !!) budu chodit aspon 5GHz vsetky, a tie lepsie 5.5GHz ? Sorry mate, not going to happen.
Prinos je jasny : cip ma zaklad 4.0GHz a maxima 4.4GHz, co je prinos akurat pre NEPRETAKTOVAVACOV. A velky prinos. Namiesto 3.5GHz maju 4GHz, to je vzdy lepsie ako dratom do oka. Rovnaka cenovka. Super. Nas sikovnych to nema cim oslovit.
O sest stupnov mensie teploty ? Nepodstatne.
Pripajkovat ich to nahodou nenapadlo ze ? Jasne ze ne, lebo nemaju ziadnu konkurenciu. Tak preto. Cenovka kolko ? Co ti drbe, moj intel krasny ? Aaaale viete co zakaznici, nemate nikoho kto by sa nam co i len priblizoval vykonom, nieto nas dobehol alebo predbehol.
Tak platte mili krasni zakaznici

takto to vyzera vzdy a vsade. Intel mam rad z technickej stranky, AMD pre mna nie je absolutne ziadna alternativa, ale proste cena a rychlost pokroku je mensia akokeby boli tri firmy co si stupaju na krk.
Sracka. Ked chces pajkovane kludne si mozes kupit 48xx a 49xx radu, za slabych sest stoviek procesor a dve stovky najlacnejsie dosky. Kvalitne dosky za tri a pol stovky. Pajaaaada.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.