Problem s Nvidia driverom
Problem s Nvidia driverom
Zdar mam taky problem, nejak mi nejde v mojom notebooku nvidia graficka karta (mam aj integrovanu a ta mi ide). Keď som klikol na ikonu hry tak som tam mal ponuku spustit hru s grafickou kartou, a mohol som si vybrať či integrovanu alebo nvidiu. Problem nastal keď som to tam už nemal. Vôbec mi nejde nič s nvidiou, keď som otvoril geforce experience, tak mi ukazalo nejaku chybu, tak som to zmazal a chcel som to preinštalovať ale už mi nešlo, ukazalo mi že inštalacia nvidie zlyhala, a to iste mi ukazalo keď som chcel preinštalovať driver tiež zlyhalo, vyzeralo to nejak tak:
a to som skušal aj staršie drivery a furt nič. Takže by som potreboval poradiť, že ako ďalej?
a to som skušal aj staršie drivery a furt nič. Takže by som potreboval poradiť, že ako ďalej?
Re: Problem s Nvidia driverom
podla mna nemozes pouzivat oficial ovladace, ale tie brandovane od vyrobcu notebooku
takze najst nootebok a stamad stiahnut
Spoiler: ukázať
CageJ napísal:podla mna nemozes pouzivat oficial ovladace, ale tie brandovane od vyrobcu notebooku
skusil som ale ani to nejde
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
To nie je pravdaCageJ napísal:podla mna nemozes pouzivat oficial ovladace, ale tie brandovane od vyrobcu notebooku
Bohuzial mylis sa ale je.. plati to aj u AMD aj u nVidie..
Zalezi len a len od vyrobcu notebookov.
Zalezi len a len od vyrobcu notebookov.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Mas neaky dokaz? Pozeral si oba ovladace? Ja som to raz urobil a boli identicke. Nebranim sa moznosti ze existuje vyrobca co tam nieco zmeni.
Kazdopadne stale plati ,ze to co si napisal nie je pravda kedze som nasiel protipriklad kedze je tam to podla mna tak to neham tak
Kazdopadne stale plati ,ze to co si napisal nie je pravda kedze som nasiel protipriklad kedze je tam to podla mna tak to neham tak
Naposledy upravil/-a kovinator v So 10. Máj, 2014, 23:43, upravené celkom 1 krát.
super ale už som pisal že mi to nejde, a okrem toho mu už ani nechce inštalovať updaty na windows, vypisuje že niektore aktualizacie sa nenainštalovali, a to som skušal aj viackrat inštalovať a nič.....sa o stale zhoršuje
aj to som už skušalkovinator napísal:Skus ju odinstalovat do cista a potom znova install
Toshiba, Lenovo obcas, HP castokovinator napísal:Mas neaky dokaz? Pozeral si oba ovladace? Ja som to raz urobil a boli identicke. Nebranim sa moznosti ze existuje vyrobca co tam nieco zmeni.
ano aj to a stale ničkovinator napísal:Restart a spusti ako admin?
lenovo ideapad y570CageJ napísal:aky notebook? Model a vyrobca..
Cez núdzový režim odstran všetko cez DDU, odpoj od netu, zapni nb, a instalaciu spúšť ako správca...