ziarovky ake kupujete
Re: ziarovky ake kupujete
Dorabane denne svietenie vyzera otrasne a dizajnovo sa na auto nehodi. Ak by som uvazoval nad dennym, tak cez tlmene dialkove svetla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Aj tak sa da, popripade ak to BCM dovoluje, tak nakodovat cez hmlovky, no neviem ake mas auto a ci je to vobec mozne.
Vzhladom na to, ze mam zlte hmlovky mi cosi take nehrozi. Inak mam Civic hatch rv. 96, vtedy sa taketo serepeticky nenosili. Ja som rad, ze mam vobec klimu a vsetko v elektrike
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
No ja tiez rozmyslam nad takymto niecim dostali sa mi do ruk LED ziarovky ako nahrada za parkovacky svietia ako dive ale to asi u zelenych neprejde ked budem svietit parkovackami aj ked svieta ako dive (5W v LED) a sustredeny luc iba z cela.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
No veru, parkovacky ako denne u zelenych neprejdu
Papek ake mas ziarovky v hmlovkach? Rozmyslam tiez nad Nokya Hyper Yellow H8, no mam cornering a neviem ako sa k tomu zeleni postavia ked to zbadaju
Papek ake mas ziarovky v hmlovkach? Rozmyslam tiez nad Nokya Hyper Yellow H8, no mam cornering a neviem ako sa k tomu zeleni postavia ked to zbadaju
Mam tam H3 obycajne ziarovky, iba krycie sklo je zlte. Cosi taketo http://members.shaw.ca/CivicDXR2/DSC04300.JPG
K DRL jeden uryvok z legislativy
K DRL jeden uryvok z legislativy
... takze ak si obhajis, ze ta zlta farba je vlastne tepla biela, tak je to okOrientované musia byť smerom vpred a svietiť svetlom
bielej farby
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ja mam DRL zvlast cize to nepotrebujem, hlavne sa mi jedna o zlte hmlovky, ktore mi funguju ako Corner
jop nieco za tristvrte rokom a jedna vcera prdlaericc64 napísal:Kamaratovi aj mne vydrzali 1 rok ...patro16 napísal:odkedy mam auto tak som kupil H7 Osram night breaker plus najazdenych zhruba 8-tis km/pol roka a zatial drzia
skusim odniest na rma do alzy
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Mal si Unlimited, alebo NB+? Potom daj vediet, ci to zobrali na RMA
boli to este NB+
edit: alza vystavila dobropis maju u mna male bezvyznamne +
edit: alza vystavila dobropis maju u mna male bezvyznamne +
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Ttak Osram Night Braker Unlimited vydržali neuveriteľných 7 mesiacov... a jazdilo sa málo ... okolo 10 000 km
Moje zhrnutie je asi také, že zo začiatu som mal naozaj pocit lepšej viditeľnosti a dobrej investície do svetiel. No zdá sa mi, že svietivosť klesala časom rapídne dole až na nejakú bežnú úroveň pak to zhorelo. Nahradil som to žiarovkou QLUX za 2€. A čuduj sa svetu s tou vidím ešte lepšie ako pred vypálením (len na jednej strane, na druhej ešte nechávam dosvietiť osramku - som pohodlný a čo). Čiže neodporúčam kupovať tieto o 1502354% viac svetla srandy.... lebo mám pocit, že to časom stráca svietivosť a nevydrží to dlho. Nejde tak ani o tých 20€, ale o to že som musel včera vnoci v tom neuveriteľnom vetri tuna v KE a teplote 3°C v daždi meniť lampu vonku.
Na vodičovej strane na GOLF-e 4... čo ak poznáte to auto tak sa to mení úplne nahovno.
(nemusel, ale nebudem chodiť vnoci s nefunkčným svetlom ako trulo ak si to viem vymeniť)
Takže 2 a 2 je 4 nie 3, podľa mňa absolútne nevhodná žiarovka do auta. Staré dobré žlté orandžové a neviem aké džady za 3 eurá spravia si myslím lepšiu službu ako toto - a vydržia 5 rokov
Moje zhrnutie je asi také, že zo začiatu som mal naozaj pocit lepšej viditeľnosti a dobrej investície do svetiel. No zdá sa mi, že svietivosť klesala časom rapídne dole až na nejakú bežnú úroveň pak to zhorelo. Nahradil som to žiarovkou QLUX za 2€. A čuduj sa svetu s tou vidím ešte lepšie ako pred vypálením (len na jednej strane, na druhej ešte nechávam dosvietiť osramku - som pohodlný a čo). Čiže neodporúčam kupovať tieto o 1502354% viac svetla srandy.... lebo mám pocit, že to časom stráca svietivosť a nevydrží to dlho. Nejde tak ani o tých 20€, ale o to že som musel včera vnoci v tom neuveriteľnom vetri tuna v KE a teplote 3°C v daždi meniť lampu vonku.
Na vodičovej strane na GOLF-e 4... čo ak poznáte to auto tak sa to mení úplne nahovno.
(nemusel, ale nebudem chodiť vnoci s nefunkčným svetlom ako trulo ak si to viem vymeniť)
Takže 2 a 2 je 4 nie 3, podľa mňa absolútne nevhodná žiarovka do auta. Staré dobré žlté orandžové a neviem aké džady za 3 eurá spravia si myslím lepšiu službu ako toto - a vydržia 5 rokov
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Mam ich asi dva roky a stale svietia rovnako, ine si do auta uz nedam
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Otazka na uzivatelov NB ziaroviek.
Mate ich len v stretavackach alebo aj v dialkovych svetlach?
Popripade specifikujte ci mate H4 alebo H7, lebo si myslim ze je rozdiel ci to je dvojvlakno alebo jednovlakno.
A tak isto ako vela s autom jazdite kedze je rozdiel jazdit denne a raz za tyzden.
Tymto nenarazam na nikoho, ale pomohlo by to k upresneniu trvacnosti tych ziaroviek.
Mate ich len v stretavackach alebo aj v dialkovych svetlach?
Popripade specifikujte ci mate H4 alebo H7, lebo si myslim ze je rozdiel ci to je dvojvlakno alebo jednovlakno.
A tak isto ako vela s autom jazdite kedze je rozdiel jazdit denne a raz za tyzden.
Tymto nenarazam na nikoho, ale pomohlo by to k upresneniu trvacnosti tych ziaroviek.
H7, jazdim denne cca 50km, pouzite boli v stretavackach, svietili stale lebo nemam denne led, zapinali sa az ked naskocil motor
uz by som ich viac nekupil... vyplacnut 24€ za nieco co vydrzi ledva tristvrte roka dakujem, nemusim ale svietili dobre no
teraz mam Bosch quick px26d (made in korea) uvidime kolko daju
uz by som ich viac nekupil... vyplacnut 24€ za nieco co vydrzi ledva tristvrte roka dakujem, nemusim ale svietili dobre no
teraz mam Bosch quick px26d (made in korea) uvidime kolko daju
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
H7, Octavia II (35t km rocne), LED DRL, zatial 2 roky drzia
H7, Polo 9N (20t km rocne), bez DRL, zatial 1,5 roka drzia
...klop, klop, klop
H7, Polo 9N (20t km rocne), bez DRL, zatial 1,5 roka drzia
...klop, klop, klop