Z ktoreho obchodu objednavat pc komponenty
Z ktoreho obchodu objednavat pc komponenty
Zdar,
potrebujem poradiť podľa Vašich skúseností, poznatkov a podobne z ktorého obchodu je najlepšie objednať pc komponenty.
Ide mi hlavne o cenu, kvalitu obchodu (komunikácia, bezproblémovosť pri reklamáciach a pod.), rýchlosť dodania.
Neviem či môžete napísať všetky obchody, stačí ak mi napíšete odpovede v skratke, poprípade mailom na verejnost@centrum.sk
Ďakujem, idem si skladať pc tak zbieram info
potrebujem poradiť podľa Vašich skúseností, poznatkov a podobne z ktorého obchodu je najlepšie objednať pc komponenty.
Ide mi hlavne o cenu, kvalitu obchodu (komunikácia, bezproblémovosť pri reklamáciach a pod.), rýchlosť dodania.
Neviem či môžete napísať všetky obchody, stačí ak mi napíšete odpovede v skratke, poprípade mailom na verejnost@centrum.sk
Ďakujem, idem si skladať pc tak zbieram info
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Z ktoreho obchodu objednavat pc komponenty
tichepc.sk
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
tichepc.sk, pod ktoreho zastitou je ak sa nemylim aj tento web.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Pre doplnenie tu mas este skusenosti s predajcami. Ziskas aspon aky taky prehlad ktory obchod je seriozny a ktoremu sa vyhnut - http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewforum.php?f=97
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
hh tak to sa teda mýliš odporúčam alza.sk alebo ak si z východu tak tichepc.skyNo napísal:tichepc.sk, pod ktoreho zastitou je ak sa nemylim aj tento web.
5 názorov. Alza je klasika, ale objednávaním z iných obchodov dokážete ušetriť nemalé peniaze ale platíte za perfektné služby zase. S ostatnými nemám skúsenosti, idem čítať ten topic
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
doteraz som bol aj ja v tom, že forko je GabihoBroslowski napísal:hh tak to sa teda mýlišyNo napísal:tichepc.sk, pod ktoreho zastitou je ak sa nemylim aj tento web.
BTW ak máte nejaké skúsenosti napríklad ak beriete viacej vecí, či sa dá dohodnúť povedzme na nejakej 2-3 % zľave z celého nákupu poprípade poštovné zadara.
-
- Čierna listina bazáru
Fiha, a cie nakoniec je? Bol som v tom, ze jeho, kedze tu ma reklamuBroslowski napísal:hh tak to sa teda mýliš odporúčam alza.sk alebo ak si z východu tak tichepc.skyNo napísal:tichepc.sk, pod ktoreho zastitou je ak sa nemylim aj tento web.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
je nás všetkých, bratia a sestry ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Čierna listina bazáru
shajek napísal:je nás všetkých, bratia a sestry ...
take nieco sa da riesit ak si pravidelny zakaznik [par nakupov mesacne], nie pri jednom ajked velkom nakupe.. pri malych netovych shopoch to moze byt aj cela marza [resp. jej nezanedbatelna cast] a postovne si tiez musia platit aj oni zo skladu k sebe, platit este dalsie k tebe, to si viem predstavit pri nakupe za par tisic [viac zostav/nb, ..]mojprvypc napísal:BTW ak máte nejaké skúsenosti napríklad ak beriete viacej vecí, či sa dá dohodnúť povedzme na nejakej 2-3 % zľave z celého nákupu poprípade poštovné zadara.
a pri vacsich predajcoch tam ten priestor mozno aj je, ale vacsinou su ceny take ze to ajtak pojde vyhodnejsie inde
ja beriem vzdy co najblizise co momentalne znamena dakraplus zv - ceny mozu byt o par centov vyssie ako inde ale ked si odratam postovne a priratam osobny pristup ci uz pri predaji alebo pri rieseni reklamacii tak mi to vzdy vyjde vyhodnejsie.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak ako vidis, su ludia, co kupuju novy pocitac a riesia este aj 5 - 6 EURo postovne. Vsak nech si ide po to autobusom, alebo pesi
To mi pripomina otazku mojho znameho, ked som pred par rokmi kupoval koncovy zosilnovac (cca 15 kg), ze ci som si bol pon autom. Ze vsak keby idem autobusom, tak usetrim
To mi pripomina otazku mojho znameho, ked som pred par rokmi kupoval koncovy zosilnovac (cca 15 kg), ze ci som si bol pon autom. Ze vsak keby idem autobusom, tak usetrim
Sa smeje lolo. Obchod je obchod. Bohužiaľ v LM and BR (dve mestá, ktoré navštevujem o PC obchode ani zďaleka nepočuli a dlhé roky ani počuť nebudú), pobočky obchodov žiadne čo sa tohoto týka... . A hlavne na ktorý sa dá spoľahnúť je najdôležitejšie...