Notebook do 800€ bez DPH
- lolo_man
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Re: Notebook do 800€ bez DPH
takže ? čo radíte ? to MSI či to lenovo ? alebo sa mám vykašlať na také drahé notebooky a zobrať niečo lacnejšie ? hovorím, nechcem to primárne na hry, ale chcem aby to malo výkon do budúcna čo sa bežného používania týka, keďže náročnosť aplikácií na HW ide stále hore, tak aby bežná robota na tom fičala čo najdlhšie bezproblémovo, a to s hrami beriem ako bonus, hrám hry ako Dota2, LoL, HS ,Diablo3 , tak aby to tam fičalo bezproblémov. . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Na beznu robotu bude stacit aj lenovo, i lacnejsie notebooky. Na beznu robotu Ti netreba vobec graficky vykon. Treba sa dokola opakovat ? Tvoj problem je, ze vlastne ani nevies co chces (mam pocit).
Preco mam ten pocit? Najprv sme sa bavili o notebookoch a potom sa tema zvrtla na 'Ktora grafika je lepsia'. Najprv napises, ze hry beries ako bonus a potom pozadujes aby to tam ficalo. Ked Ti ide o to, aby notebook vydrzal dlho, vyser sa na grafiku a hladaj pevne telo - spracovanie, vydrz baterky, procesor, rozlisenie a typ monitora ... S tymito parametrami sa vojdes do 800 EUR s dobrym bookom, ktory Ti vydrzi aj 4 roky.
Preco mam ten pocit? Najprv sme sa bavili o notebookoch a potom sa tema zvrtla na 'Ktora grafika je lepsia'. Najprv napises, ze hry beries ako bonus a potom pozadujes aby to tam ficalo. Ked Ti ide o to, aby notebook vydrzal dlho, vyser sa na grafiku a hladaj pevne telo - spracovanie, vydrz baterky, procesor, rozlisenie a typ monitora ... S tymito parametrami sa vojdes do 800 EUR s dobrym bookom, ktory Ti vydrzi aj 4 roky.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- lolo_man
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
čo sa tej grafiky a hier týka, tak som to myslel tak , aby som si zahral hry ako LoL, Dota2 , WoW, Diablo 3 bezproblémov, čo sú není nejako náročné hry- - -
grafiky som začal porovnávať preto, lebo ste mi tu hodili dva cenovo podobné notebooky, tak som chcel vedieť ktorý je čo sa grafiky týka lepší . . .
takže upresním moju potrebu: chcem notebook, ktorý utiahne bezproblémov hore spomenuté nijak náročné hry a podobné nenáročné hry, a na zvyšok vecí si udrží výkon na dlhší čas aspoň tie 4 roky. . . kľudne cenu môžete dať aj nižšiu, pokiaľ to bude rozumné. . .
grafiky som začal porovnávať preto, lebo ste mi tu hodili dva cenovo podobné notebooky, tak som chcel vedieť ktorý je čo sa grafiky týka lepší . . .
takže upresním moju potrebu: chcem notebook, ktorý utiahne bezproblémov hore spomenuté nijak náročné hry a podobné nenáročné hry, a na zvyšok vecí si udrží výkon na dlhší čas aspoň tie 4 roky. . . kľudne cenu môžete dať aj nižšiu, pokiaľ to bude rozumné. . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
Čo sa týka grafiky tak o 4 roky bude hocijaká terajšia best grafika stáť za makový prd (okrem TITANU Z). O 2 roky vyjde Pascal čo vystrelí pamäťovú priepustnosť do nebies. Poviem ti tak, že ja na GT 9600M (512 MBDDR3) som hrával Diablo 3 na stredných detailoch pri 1024x768. Takže si myslím, že hocijaká grafika rady 700,800 bude úplne dostačujúca na toto obdobie ak budeš postupne uberať rozlíšenie a detaily. A procesor čo najvýkonnejší, 4 jadra podľa možnosti. Volieb zase nie je tak veľa.
Spoiler: ukázať