Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
no kusa som otocil do strany a uz nevykskuje, ako keby som to mal zasrubovat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Montuju sa viacero druhov tych zasuviek, preto to niekde pasuju a niekde nie
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
prišla sestra z BA a dala sa mi povoziť na passate... oproti felde je to neskutočný zážitok
snád v budúcnosti si tiež také kúpim
snád v budúcnosti si tiež také kúpim
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
preco mam pocit, ze hocico novsie ako felda je zazitok?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
majstri, odchadza mi auto do vecnych lovist. neviete co by to mohlo byt?
Ford Mondeo mk2, 1,8TD
po dlhsej jazde (predpokladam teda, ze ked sa trochu viac zohreje motor) pridem do mesta/kolony/semafory a po zaradeni dvojky mi uletia otacky niekam odhadom k 35000rpm niekedy to trva jednu-tri sekundy a same sa opat vrati do normalnych otacok. ak to trva viac nez tri sekundy, tak hadzem trojku/stvorku a motor nechavam skapat. robi to vzdy len dvojka.
naposledy sa mi to stalo vo viedni na 5 prudovke v zapche, vsade samy dym zo spaleneho oleja. a auto ani neslo nakopnut. nechal som to tam par minut na styrkach a potom sa prebralo. ked som sa uz rozbehol na trojke/stvorke, tak uz ani naznak, ze by mu nieco vadilo...
do aut sa vobec nevyznam, ale predpokladam, ze to robi turbo. otazka je, ale preco len na dvojke a ked je zohriate. da sa s tym nieco robit? auto ma hodnotu tak srotu, takze velke investicie sa mi do toho vrazat nechcu. myslite, ze by to mohlo byt teda to turbo a ze by sa dalo zohnat za par korun nejaky repas/ z vrakoviska?
Ford Mondeo mk2, 1,8TD
po dlhsej jazde (predpokladam teda, ze ked sa trochu viac zohreje motor) pridem do mesta/kolony/semafory a po zaradeni dvojky mi uletia otacky niekam odhadom k 35000rpm niekedy to trva jednu-tri sekundy a same sa opat vrati do normalnych otacok. ak to trva viac nez tri sekundy, tak hadzem trojku/stvorku a motor nechavam skapat. robi to vzdy len dvojka.
naposledy sa mi to stalo vo viedni na 5 prudovke v zapche, vsade samy dym zo spaleneho oleja. a auto ani neslo nakopnut. nechal som to tam par minut na styrkach a potom sa prebralo. ked som sa uz rozbehol na trojke/stvorke, tak uz ani naznak, ze by mu nieco vadilo...
do aut sa vobec nevyznam, ale predpokladam, ze to robi turbo. otazka je, ale preco len na dvojke a ked je zohriate. da sa s tym nieco robit? auto ma hodnotu tak srotu, takze velke investicie sa mi do toho vrazat nechcu. myslite, ze by to mohlo byt teda to turbo a ze by sa dalo zohnat za par korun nejaky repas/ z vrakoviska?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
nejde o to, či je auto nové alebo staré, ale o to, čo je pod kapotouLordKJ napísal:preco mam pocit, ze hocico novsie ako felda je zazitok?
na rovnakom passate s motorom 1.9TDI som sa tiež vozil a ten zážitok bol podstne menší
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nah, hlavne ide o to ci je to nove alebo stare
co za motor je vtom passate?
co za motor je vtom passate?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
A to si este nesedel v poriadnom aute.STENLY napísal:prišla sestra z BA a dala sa mi povoziť na passate... oproti felde je to neskutočný zážitok
Skus to popisat trocha presnejsie.killswitch napísal:majstri, odchadza mi auto do vecnych lovist. neviete co by to mohlo byt?
....
Otacky vyletia ked mas zaradenu jednotku a uz ked stlacis spojku?
alebo vyletia az po zaradeni dvojky so stale stlacenou spojkou?
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
je to tak, hocico novsie ako felda je zazitok, a cim vacsi motor, tym vacsi zazitok
(uz len ked som si sadol do nie moc novsej astry G po felicii tak som si hovoril, ze boha jak som na tom vraku mohol jazdit a este k tomu aj byt relativne spokojny )
(uz len ked som si sadol do nie moc novsej astry G po felicii tak som si hovoril, ze boha jak som na tom vraku mohol jazdit a este k tomu aj byt relativne spokojny )
Steam: michalsveto
- STENLY
- Pokročilý používateľ
3.2 V6 FSI DSG 4MOTIONLordKJ napísal:co za motor je vtom passate?
veru, pravdu mášlandrower napísal:a cim vacsi motor, tym vacsi zazitok
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Babka kedysi dosť dávno mala to auto. Príznaky totožné. Oprava? Nové vstrekovacie čerpadlo za neskutočne veľké prachy...killswitch napísal:majstri, odchadza mi auto do vecnych lovist. neviete co by to mohlo byt?
Ford Mondeo mk2, 1,8TD
Nevravím, že tvoje auto je rovnaký prípad.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ale taka v8 5.6 jak huciii,to by chcelo nejaky magnaflow vyfuciiiik... jaj:)
ta vž od vw je celkom v pohode motor,akurat trosku uzrata a "nejde" to na tak vzhladom na vykon spotrebu, nieco ako volakedy 4.0 W8
ta vž od vw je celkom v pohode motor,akurat trosku uzrata a "nejde" to na tak vzhladom na vykon spotrebu, nieco ako volakedy 4.0 W8
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
stalo sa mi to dva-tri krat a vzdy necakane, takze uplne presne to popisat neviem, lebo som v trom momente v strese . ale myslim, ze sa to deje az ked zaradim tu dvojku a zacnem jemne pustat spojku.Heatman napísal:....
Skus to popisat trocha presnejsie.
Otacky vyletia ked mas zaradenu jednotku a uz ked stlacis spojku?
alebo vyletia az po zaradeni dvojky so stale stlacenou spojkou?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
undertaker007 napísal:Babka kedysi dosť dávno mala to auto. Príznaky totožné. Oprava? Nové vstrekovacie čerpadlo za neskutočne veľké prachy...
Nevravím, že tvoje auto je rovnaký prípad.
U babky totožný príznak. Najpr sa len snažili tam čosi nastavovať, ale neúspešne. Potom výmena čerpadla. Pomohlo. Proste riadiacej elektronike čerpadla nesedí to, čo očakáva s tým, čo sa práve deje (keď púšťaš spojku troška pribrzdíš motor) a keď to chce skorigovať, tak sa to brutálne preženie.killswitch napísal:ale myslim, ze sa to deje az ked zaradim tu dvojku a zacnem jemne pustat spojku.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Nieco som nasiel ohladom volnobehu a podoba sa to aj na tvoj problem.killswitch napísal:stalo sa mi to dva-tri krat a vzdy necakane....
fordclub.eu
Precitaj si diskusiu, a hlavne 6. prispevok, uzivatel Jon29.