Auto do 17 000€

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Re: Auto do 17 000€

Príspevok od používateľa Chris »

Ak by to bolo 25i, 30i & 35i vo vybave tak nepoviem ani slovo.
Pred robotou mi parkuju 135iX, 235i, 330D GT, 435iX, 428 Ci, 640i, x5 40D vsetko v M-packete. Tak nad tymi slintam, ale servis stoji , ale pri hentych sa to oplati. Ale 114i v socke? :-D
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Používateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16

Príspevok od používateľa QuaDko »

Dlho som sa tu neozval a ani som to nejak celé nečítal ale kedže už som to založil a auto ešte stále nieje vybraté tak dávam aspoň report po rozhovore s tetou. Takže prvá vec čo by som chcel spomenúť je že náš krásny peugoet 2008 sa po roku na trhu začína už prejavovať. Dedko mojej priateľky si ho s veľkým očakávaním kúpil hneď ako prišlo na trh a po roku zisťuje že to nieje až také dobré auto ako on očakával. Teta si ho teda vyhliadla a dala sním rozhovor. Prvá vec z jeho reportu je PREVODOVKA. Má 1.6 eHDI myslím že v tej silnejšej verzii a 5 stupňový manuál a s prevodovkou je veľmi nespokojný. Neviem podrobnosti prečo k tomu som sa nedostal ale ževraj to má dosť blbé radenia a je to naprv sprevodované. Ďalšou vecou ktorá jeho osobne štve je navigácia. Veľmi blbá navigácia a po anglicky. Pri kúpe mi prislúbili že mu navigáciu updatnú na Slovenskú verziu ale po dlhých dohadovačkách sa stále k tomu nejak nedostal, treťou vecou čo ho štve je pohodlie. On mal predtým škodu Yeti čo bolo väčšie auto a po tom ako presedlal do peugeotu kde je podľa môjho názoru veľmi malý volant sa necíti až tak pohodlne. To bol iba taký malý reportík z rozhovoru, zatiaľ sa mu ešte neozýva PDFko kedže dedko je zaujatý mestký jazdec a kúpil si diesel :facepalm: Ale čo mu to vysvetlíš :wallbash:

Ďalšou pre mňa pozizívnou správou je že sa bolo pozrieť na polo, zatiaľ nebola jazda ale iba obhliadka, po pozrení si ho na živo veľmi rapídne zmenila svoj názor a z pre ňu škradého pola je to už veľmi príjemné auto ktoré sa jej začína páčiť. Podľa jej slov a pocitov sa v ňom veĽmi dobré sedí, samozrejme s kufrom nebola až tak spokojná ale jej to určite bude stačiť, ďalšou vecou čo ju potešila je že práve teraz prebieha nejaká akcia "polo slovakia". Nezisťoval som o tom viac ale hovorila že je z pola veľký konkurent. Kedže som bol teraz školne vyťažený nemal som čas s ňou prehodiť viac slov kedže sme boli spolu len 10 minút ale plánujem sňou dať ešte dlhšiu reč. aj čo sa tíka ostatných aút ktoré tu boli spomenuté.
Working on
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

Akurat dnes som pozeral recku na 308(!), je to ine auto, ale hlavne je to peugeot z tejto generacie tak hadam nieco bude podobne

http://www.topspeed.sk/test-peugeot-308-thp155/7019
ano je tam maly volant, ale vraj to je dokonca fajn :D
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"