Counter Strike - Global Offensive
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: Counter Strike - Globall Offensive
kto a naco by prepinal DPI ? mam stale najvyssiu moznu hodnotu
Spoiler: ukázať
Ja mám asi 400DPI, vyššie nie je vždy lepšie. A prepínanie je dobré práve na to že keď sa prepnem z desktopu do CS štiknem tlačidlo a hrám s nízkym DPI, keď sa prepnem späť do desktopu štiknem druhé tlačidlo a mám vysoké DPI pre desktop aby som zbytočne nemeral kilometre keď nepotrebujem takú presnosť
osobne som hral na 400 DPI, no potom som si nejak zvykol na 800 DPI a doteraz tak hram, citlivost v hre 1.2
btw, wingo ma pravdu, vyssie nie je vzdy lepsie, praveze na take hry ako je CSko (alebo BF, CoD, proste FPS hry) by som odporucal mat nastavene nizsie DPI, kvoli presnosti
btw, wingo ma pravdu, vyssie nie je vzdy lepsie, praveze na take hry ako je CSko (alebo BF, CoD, proste FPS hry) by som odporucal mat nastavene nizsie DPI, kvoli presnosti
Neplati to vzdy ale profici hravaju s nizkym dpi, staci pozret na youtube par aimerov.
Osobne mam nastavene 200 DPI a to hlavy len tak lietaju. Treba mat ale middle size podlozku aby bolo kade "jazdit" a trochu trpezlivosti do zaciatku
Osobne mam nastavene 200 DPI a to hlavy len tak lietaju. Treba mat ale middle size podlozku aby bolo kade "jazdit" a trochu trpezlivosti do zaciatku
Na csko vzdy iba malu sens .
Kazdy vzdy hral s malou, ci uz aim, fun alebo ladder. Kym s velkou sens namierim presne na hlavu tak uz aj skapem
Kazdy vzdy hral s malou, ci uz aim, fun alebo ladder. Kym s velkou sens namierim presne na hlavu tak uz aj skapem
.
s pozdravom, crux.
Dobra zbran, hodnotovo rovnaka ako p250 ale full-auto.
Sice len 24 nabojov ale ked si clovek vie ustrazit to fullko tak vklude rozda aj 5 killov.
Sice len 24 nabojov ale ked si clovek vie ustrazit to fullko tak vklude rozda aj 5 killov.
Mam mensi problem s fps ( gpu usage mi skace a potom mi to trha ) , skusal som vsync double aj triple buffered ale nepomaha.. ani adaptive vsync v nvidia nastaveni. Plus ked zapnec v triple vsync tak mam akoby delay pri miereni, proste to reaguje oneskorene
vypni vsync a mas po probleme....
bez vsyncu je to este horsie, ved na rpvom grafe to vidno tie dropy.. ale uz to ide normalne , nieco som nastavil v nvidia control paneli, v hre som vypol vsync a nastavil fps_max 120
Hej 120 , skusal som vsetky mozne kombinacie .. uz to fici tak neriesim. Neblbne nejak steam ? najrpv mi stiahne 2,7gb update k cs go a po restarte taha dalsich 3,1 gb
Mne to dost blblo po minulom update, shutteringy a hazdalo ma to do windowsu.
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
ake ste ranky v mm? ja som sa konecne dostal na legendary eagle mastera
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro