Intel Next Generation : Conroe, Yonah & Merom
Lenze dosky ktore su su nahovno .... teda vlastne nieto dobrej a odladenej mobo na conroe .. :roll:crazyman napísal:i975x, ktore vyrobili po aprili, uz podporuju conroe
PC:1 * Opteron144@2935mhz 326x9 1.55Vcore * * WaterCooled By Viscool V2 WB ** <> ** Eheim 1048 & reservoir by Viscool ** Kadet Radiator * DFI LP UT NF4 SLI-DR Expert * WaterCooled by Viscool SLIM * G.SKILL F1-4000USU2-2GB HZ PC4000 * 7K250 120GB * T7K250 250GB SATAII NCQ * Leadtek 7900GT * WaterCooled * DVD-RW LG-4163A106 * CaseTek C1018 * CoolerMaster 450W RealPower * PHILIPS 21"CRT 201B40 <> 1600/1200 @ 100HZ !!! *
[colour=red]
Kontaktujte ma cez ICQ:324-124-765[/colour]
[colour=red]
Kontaktujte ma cez ICQ:324-124-765[/colour]
-
crazyman
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
hmm, preco si to mylis?? v podstate je rozdiel medzi pD a conroe iba v jadre, funkcia je ta ista - zostalo fsb, velka cache, ddr2.. takze sa nema co optimalizovat.. alebo sa mylim??sharker napísal:Lenze dosky ktore su su nahovno .... teda vlastne nieto dobrej a odladenej mobo na conroe .. :roll:crazyman napísal:i975x, ktore vyrobili po aprili, uz podporuju conroe
- Jeremi
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
ja si myslim to iste zmenilo sa tam iba napajanie cize nevidim proplemcrazyman napísal:hmm, preco si to mylis?? v podstate je rozdiel medzi pD a conroe iba v jadre, funkcia je ta ista - zostalo fsb, velka cache, ddr2.. takze sa nema co optimalizovat.. alebo sa mylim??sharker napísal:Lenze dosky ktore su su nahovno .... teda vlastne nieto dobrej a odladenej mobo na conroe .. :roll:crazyman napísal:i975x, ktore vyrobili po aprili, uz podporuju conroe
v nekompatibilite a neodladitelnosti
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
-
crazyman
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
no hej, to sa dalo ocakavat, ale zas i915 je tu uz dost dlhu dobu a pochybujem, ze by intel chcel podporovat aj v tomto chipsete core2.. to vidim ja ako velky problem intelu, stale vydava nove a nove chipsety pre tie iste procesory v dost kratkom case..BubakB napísal:Napatie sa vola VRM,proste pre procesory Core Duo 2 je tvrde,odverovy prud je iny,no proste specifikacie su uplne inaksie,odo dokazuje to aj odberova skupina PMB 06 a tu proste tieto dosky nemaju,ako napr. niektore s cipsetom i915P nemaju podporu 05A,05B
on uviedol 915 ako priklad... lol jasne ze na tom nebude chodit.. ale 75tky myslim ze budu behat vsetkycrazyman napísal:no hej, to sa dalo ocakavat, ale zas i915 je tu uz dost dlhu dobu a pochybujem, ze by intel chcel podporovat aj v tomto chipsete core2.. to vidim ja ako velky problem intelu, stale vydava nove a nove chipsety pre tie iste procesory v dost kratkom case..BubakB napísal:Napatie sa vola VRM,proste pre procesory Core Duo 2 je tvrde,odverovy prud je iny,no proste specifikacie su uplne inaksie,odo dokazuje to aj odberova skupina PMB 06 a tu proste tieto dosky nemaju,ako napr. niektore s cipsetom i915P nemaju podporu 05A,05B