Foto na dnešný deň
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Foto na dnešný deň
a to sa ti nesozucha?
neboj, nemyslim to vazne
neboj, nemyslim to vazne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nedostaneš... max je povolené do prílohy 640x640landrower napísal:predpokladam ze ja sem obrazok so sirkou 1024 nedostanem
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
urcite si rad ze si sa nezachlostil, my sme radi ze si nezachlostil niekoho z nas a predovsetkym sa kolektivne tesime ze 200vkou po Slovensku nejazdis a ze to bolo napriklad v Nemecku na useku cesty kde nie je obmedzena rychlost a ze nie si
UPLNY KRETEN
co jazdi potme dvestosestkou. Pretoze je to drbnute, nezodpovedne, sproste atd. Neboj nic, ani audy nie je nesmrtelne.
PS: bmw 3.0d jazdi hentu rychlost na 2860rpm, tak si nabuduce kup poriadny vehykel a nie tych co sa snazia napodobnit olympijske kruhy.
UPLNY KRETEN
co jazdi potme dvestosestkou. Pretoze je to drbnute, nezodpovedne, sproste atd. Neboj nic, ani audy nie je nesmrtelne.
PS: bmw 3.0d jazdi hentu rychlost na 2860rpm, tak si nabuduce kup poriadny vehykel a nie tych co sa snazia napodobnit olympijske kruhy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Dvojprudova dialnica v nemecku s neobmedzenou rychlostou? Aj taka je?
Tamto vyzera ako cesta prvej triedy obojsmerna s metrovou krajnicou.
Ked sa pozabijaju vsetci co chodia v noci 200 hned tu bude lepsie si myslim
Tamto vyzera ako cesta prvej triedy obojsmerna s metrovou krajnicou.
Ked sa pozabijaju vsetci co chodia v noci 200 hned tu bude lepsie si myslim
par poznamok pan moralistamp3turbo napísal:...
ad a) zlyhalo iba cidlo, vid uvodzovky
ad b) jak jazdim, do toho ta hovno
ad c) bmw to da mozno, moje audi to da s 2600 rpm
ad d) ked uz sa obuvas do znaciek a co je poriadne, tak si kup poriadne okuliare kedze je to sprosty B7 passat
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no to sme radi ze to nie je tvoj zaber, ty predsa nie si "takyto". Ked uz ste na tie odlesky ci co tak dam aj ja:
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Si predstav, ze taka je vacsina. Viac pruhov zvykne byt iba v okoli miest, v stupaniach a mozno niektorych vytazenejsich usekoch, kde je viac prijazdov.scarinko napísal:Dvojprudova dialnica v nemecku s neobmedzenou rychlostou? Aj taka je?
Hadika chvalime za pohotovu reakciu a sikovnu pracu s mobilom a az nasledne brzdenie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ale vsak pisal ze to nebol defekt len zle cidlo ktore ukazovalo defekt
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako moze byt akakolvek dvojprudova cesta dialnicou? ja som taku este nevidel, ani v nemecku, ani u nas a mam dost velke podozrenie ze aj v rusku maju dialnice aspon 4 pruhyPapek napísal:Si predstav, ze taka je vacsina. Viac pruhov zvykne byt iba v okoli miest, v stupaniach a mozno niektorych vytazenejsich usekoch, kde je viac prijazdov.scarinko napísal:Dvojprudova dialnica v nemecku s neobmedzenou rychlostou? Aj taka je?
pardon ... samozrejme som myslel v jednom smere
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
pozor, v srbsku maju (alebo aspon pred par rokmi mali) dialnice kludne dva pruhy !
ovsem bezna snaha bola zmestit do nich tri, miestami styri auta.... to je teprv zabava
ovsem bezna snaha bola zmestit do nich tri, miestami styri auta.... to je teprv zabava
Steam: michalsveto