Taaakze ... Zase sme sa trochu pohli , ale nastali komplikacie
Ako prve prisli SilverStone predlzovacky , cierne ...
Prisla VGA ... Vybral som si HD 7770 , pozeral som nejake grafiku s malou spotrebou ... HD 7770 ma TDP 80W ... Vsetky starsie, alebo viac vykonne maju vyssie TDP , tak som zobral prave 7770 , kedze ma aspon ako taky vykon a 80W sa mi nezdalo vela , pomer vykon na watt je tam celkom dobry ... Samozrejme mame tu 750 / 750ti , ktora pri jej paradnych 60W ma daleko vacsi vykon , ale cena 750ti je mimo rozpocet ...
Problem je, ze tych 80W neuchladim pasivne ako som si myslel

Po nahodeni AC TT 2 , ma karta v zatazi, pri hrani COD , 95C ... Tak som dal dopredu na skusku jeden intake fan na 500rpm ... Vysledok ? nepomohlo , teploty v podstate rovnake ...
Co teraz ?

Vyzera to asi takto :
IMAG2896.jpg
Kartu som nakoniec dal do prveho slotu a pasiv na chipset dal smerom dole ...
Pravdepodobne budem musiet dat na kartu nejaky fan ...
1. bud dam 120 fan na lavu cast AC , pekne tam do tej spary vlezie , medzi chladicom chipsetu ...
2. nahodim spat stock chladic chipsetu a dam na kartu 2x120
3. nahodim spat stock chladic chipsetu a dam na kartu 2x92
To je prvy problem , neviem este ako to vyriesim ... Dalsia vec je ze dosku som dal do bazaru

, ak sa najde kupca, tak ju predam a pojdem do Z97 , k nej pravdepodobne odomknute Pentium ( pripadne 4670K ??? ) ... Ak sa kupca nenajde , tak si dosku necham ,predam i3 a kupim nejaku i5 / i7 ... Samozrejme nejake K-cko , ktore sa bude taktovat , takze asi budem musiet potom riesit aj ofuk pasivu na CPU ...
Uvidime ako sa to teda vyvinie , nakoniec budu v PC vykonnejsie komponenty ako sa planovalo ,takze z toho " pasivna " zostava nebude ....
To moje planovanie stoji za hovno , nekonecna story