Zadný chladič do HAF-ka
Zadný chladič do HAF-ka
Ahoj.
Potrebujem nahradiť zadný ventilátor v mojom HAF-ku 932.
Bolo mi poradené ale najviac sa mi pozdáva Noctua NF-P14s redux 900
Je to v poho či sa poobhliadnuť aj po niečom inom ?
Potrebujem nahradiť zadný ventilátor v mojom HAF-ku 932.
Bolo mi poradené ale najviac sa mi pozdáva Noctua NF-P14s redux 900
Je to v poho či sa poobhliadnuť aj po niečom inom ?
Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
Re: Zadný chladič do HAF-ka
doposiaľ som nevidel dôvod na nejaké mnou riadené regulovanie
Život je nekonečný rad príležitostí k učeniu a odkrývaniu jeho tajomstiev. Ani smrť nemôže tomu zabrániť, pretože so samotným životom tvorí jednotu.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Šťastný to človek.
Tak potom ber tú Noctuu. Aj tak ale nebude od veci ak napíšeš na akých otáčkach ti beží ten pôvodný ventilátor, či sa nejako reguluje /cez dosku/, alebo beží stabilne na maxime.
Tak potom ber tú Noctuu. Aj tak ale nebude od veci ak napíšeš na akých otáčkach ti beží ten pôvodný ventilátor, či sa nejako reguluje /cez dosku/, alebo beží stabilne na maxime.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ja by som 13db ani nereguloval...
a ja si myslím, že on tam má ten strašný case fan od CM...fuj...mne tam po roku klepali ložiská a letel von oknom (obrazne)
a ja si myslím, že on tam má ten strašný case fan od CM...fuj...mne tam po roku klepali ložiská a letel von oknom (obrazne)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Čísla nič nehovoria. Toto je fakticky vrtuľa z okrúhlej P14-ky a dobre si viem predstaviť ako je tých 900 rpm počuť.
Osobne by som toto pri browsovaní nechcel počúvať /ja osobne ani v burne, ale nechajme tak/.
Proste len sa snažím zistiť aký je momentálne bežný hluk zostavy, aby nám to chalan potom neotrieskal o hlavu.
Osobne by som toto pri browsovaní nechcel počúvať /ja osobne ani v burne, ale nechajme tak/.
Proste len sa snažím zistiť aký je momentálne bežný hluk zostavy, aby nám to chalan potom neotrieskal o hlavu.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
no ta Sapphire karta tu p14 prehluci
kazdopadne cez dosku sa to da v pohode zregulovat keby vadilo
kazdopadne cez dosku sa to da v pohode zregulovat keby vadilo
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
a vlastne kľudne by aj stačila klasika v podobe T.B.Silence
http://chladenie.heureka.sk/enermax-t-b ... r-uctb14a/
alebo trebárs
http://chladenie.heureka.sk/cooltek-silent-fan-140/
http://chladenie.heureka.sk/enermax-t-b ... r-uctb14a/
alebo trebárs
http://chladenie.heureka.sk/cooltek-silent-fan-140/
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Zas ho nestraste ved je to bezny clovek nie nejaky tichofil, pre neho je 900 rpm uplna pohoda.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
loleqboleq - je tam ten 1200 ot. základ ktorý bol pôvodne ... len v podstate je vypnutý lebo sa zlomila lopatka a nevedel som ju nijako zalepiť nas5
mino_85 absolútne vôbec mi to nevadí že je to počuť - stejne buď mám slúchadlá alebo mi hrajú repráky (nie zámerne aby som nepočul kasňu ! ... ak je audio ticho stejne mi to nijak nevadí ! )... ja som rád za nízke teploty
mino_85 absolútne vôbec mi to nevadí že je to počuť - stejne buď mám slúchadlá alebo mi hrajú repráky (nie zámerne aby som nepočul kasňu ! ... ak je audio ticho stejne mi to nijak nevadí ! )... ja som rád za nízke teploty
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Tak potom pohoda, vezmi tú Noctuu Redux, buď 900, alebo aj 1200 ak chceš viac výkonu. To už je na tebe. Bude ti slúžiť roky bez problémov.