Win7 vs Win 8
Win7 vs Win 8
Kto z koho??
Re: Win7 vs Win 8
Čo od toho požaduješ ?
Office veci, strih vide, praca - sound, graphic 2D aj 3D, net, filmy, hry. Este keby varil a upratal
Za mna 8.1 ...
Ked clovek zvykne na metro ku klasickemu startu by sa nerad vracal... System je sviznejsi, a pre mna osobne aj krajsi...
Ked clovek zvykne na metro ku klasickemu startu by sa nerad vracal... System je sviznejsi, a pre mna osobne aj krajsi...
určite 8.1
nemusíš si ani na metro zvykať. kopec programov ti vráti štart naspäť.
nemusíš si ani na metro zvykať. kopec programov ti vráti štart naspäť.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ak kupovat novy, tak urcite 8.1... najnovsi, zvyknes si nan zachvilu bude start naspat uz aj priamo od MS updatu..
Spoiler: ukázať
Kedze ako student mam MSDN, tak som menil systemy ako ponozky..
Mal som 7cku. Ked prisla 8cka, tak som to vymenil..
Na metro som si rychlo zvykol a sem-tam aj pouzival. Potom som mal nejaky problem s winom a tak som sa rozhodol vratit k 7cke.
Na novej cistej 7cke som nevydrzal ani jeden den a nahadzoval som spat 8cku, lebo spomalenie clovek skor vnima ako zrychlenie.
Proste som na tej 7cke citil, ze system moze byt aj sviznejsi.
S updateom sme skoncili na 8.1 a spokojnost. Ziaden problem a aplikáciami, ani ovladacmi, ani nicim podobnym.
Mal som 7cku. Ked prisla 8cka, tak som to vymenil..
Na metro som si rychlo zvykol a sem-tam aj pouzival. Potom som mal nejaky problem s winom a tak som sa rozhodol vratit k 7cke.
Na novej cistej 7cke som nevydrzal ani jeden den a nahadzoval som spat 8cku, lebo spomalenie clovek skor vnima ako zrychlenie.
Proste som na tej 7cke citil, ze system moze byt aj sviznejsi.
S updateom sme skoncili na 8.1 a spokojnost. Ziaden problem a aplikáciami, ani ovladacmi, ani nicim podobnym.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Stastny to ludia, ktori nemaju problemy s W8.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Suhlasim s Asnodom
Pokial viem tak MS nevrati start. Az od Win 9. Ale mozem sa mylit.
Pokial viem tak MS nevrati start. Az od Win 9. Ale mozem sa mylit.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
lol, w8.1 ma nespocetne mnozstvo vyhod, ak by si si precital datasheet , tak by si aj vedel ake. Pripadne aspon recenziu.
az si zvyknes pouzivat 8.1, tak zistis, ze klasicku w7 start listu nepotrebujes.
az si zvyknes pouzivat 8.1, tak zistis, ze klasicku w7 start listu nepotrebujes.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
No Win 7 mi ide perfektne,a co som skusal 8ku nemam pocit ze by bola rychlejsia, niektory nadavaju na stabilitu a problemy s instalaciami ci uz hardware alebo software. Navyse vraj 8ka pusta vela informacii o uzivatelovi von co vsak neviem posudit.
Inak co win8 a CAD systemy?? Nejake experience??
Inak co win8 a CAD systemy?? Nejake experience??
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Netaraj, co myslis, w7 ti ziadne udaje neposiela von? To ta nenapadlo, ze ? Lebo hejteri si musia vymysliet nejaky zvast a ludia sa potom biju do hrude ze nemaju svoje data doma ale vsade po svete. Keby ktokolvek a kedykolvek chcel, tak ti tie data udrbe ci uz zo 7 alebo 8... Nemame paru o kope veciach ... Za mna 8/8.1 !!! Nevymenim za nic !! A start nebude = nechyba mi.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Ano, tiez som si dnes nainstaloval namiesto W7 Pro W8.1 pro a uz po instalacii vidim ze som spravil chybu ze som nesiel radsej do downgradu. Boottime desktopu a aplikacii cca 2* taky dlhy, ako keby hladny s*al...
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.