World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Boa, no nemam ja smolu?!
http://wotreplays.com/site/936046#westf ... 18_hellcat
http://wotreplays.com/site/936886#ensk- ... 18_hellcat
http://wotreplays.com/site/936046#westf ... 18_hellcat
http://wotreplays.com/site/936886#ensk- ... 18_hellcat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
teraz uz nemam cas pozerat. Mozno zajtra.
Dnes som stretol v hre cloveka, co ma v Hellcate 8500 bitiek. Nie, nie je to preklep.
Dnes som stretol v hre cloveka, co ma v Hellcate 8500 bitiek. Nie, nie je to preklep.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Dnes 6x hra s T62A a všetko prehra, ešte aj hry kde sme mali VR 62% ... Ked sa ta hra rozhodne, že dnes s tým tankom nevyhraš, tak nevyhráš ani ked sa rozkrájaš...
po troch tyzdnoch na krasnej grafike a take 60% vyhry.. som si zahral len par hier, lebo mam skusky a musim sa ucit...
No to ano... Včera som mal napr. problém prehrať, čo som vytiahol to vyhralo... či čata, či sám, všetko hádam výhry Nuž potom prišli dve prehry posebe, tak som to vypol... preistotu
- M1ch4l
- VIP
Vcera som mal problem vyhrat
hral som len 6 bitiek. 1x T-34-85 to bola OK vyhra. A 5x IS-3 z toho len 2 vyhry...ale ratingy slusne, lebo som v kazdej bitke dal dost dobry damage.
hral som len 6 bitiek. 1x T-34-85 to bola OK vyhra. A 5x IS-3 z toho len 2 vyhry...ale ratingy slusne, lebo som v kazdej bitke dal dost dobry damage.
Tá komunita je strašná- buď noobovský poliaci, potom predpovedači bitky podľa xwm ešte pred bitkou, neférové matchmake-y, teamkillery, hráči s klapkami na očiach, hráči ktorí radšej nič nespravia aby im neubrali 1HP a teba kvôli tomu zabijú, potom retardi čo spamujú klikaním po mapke alebo ich úžasným klanom... Niekedy mám chuť sa na tú hru proste vysrať a odinštalovať.
Ja mam vypnutý chať + iba štandardné bitky (tj žiadne obrany utoky, lebo to sú jak opice) + už hram iba bez xvm. Jeden mod na dvojitu garaž a mapku s dohladom.
dnes som mal taky pripad. Len ten co nic nespravil som bol ja. On bol v hlupej pozicii, je si sam na vine, na to aby som ho zachranoval, by som sa sam dostal do nevyhodnej pozicie a skoncil by som skor ako by som nieco urobil.. Samozrejme, ze mi ponadaval do idiotov, ale nakoniec sa ukazalo preco sme prehrali.. ja som mal 2800dmg a druhy naj mal 1000 a nejake jednotky. Ostatok 2-3 zasahy.Spacepen napísal:hráči ktorí radšej nič nespravia aby im neubrali 1HP a teba kvôli tomu zabijú
Cize chapem co myslis, ale ne vzdy sa to da inak je to klasika.. aj mna trafi niekedy vlastny, ale nereagujem na to.. stane sa obcas.
a tunelove videnie ma snad kazdy, kto nevie strielat v 3rd person pohladu.
nemam ziadne xvm a na ostatok nereagujem.. chat mam zapnuty, ale filtrujem to v hlave.
mne sa posledne 2 dni vobec nedari vcera 33% winrate a otras staty, dneska 42% winrate a staty sotva priemer. Strasne tymi schytavam A to hram hlavne s mojimi oblubeny tankami co mam v top-e!
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- M1ch4l
- VIP
to je normalka, niekedy sa proste nedari. Coskoro sa znovu zacne, neboj. Alebo si daj pauzu na par dni
Milujem ten tank, len skoda, ze s nim akosi nemam taku dobru winrate http://www.wotreplays.com/site/943985#f ... _v_panther
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
slusna hra. Panther nie je moc tank na "carry",takze sa da cakat, ze winrate budes mat s nim slabsi.