nj no všetci to vravia...M1ch4l napísal:IS-3 je pecka, ked mas top delo
World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
veru tak. Aj mne sa stava, ze failnem. Alebo mam proste blby/nevylepseny tank a nech by som sa akokolvek snazil, neviem to poriadne uhrat.
Este k IS-3:
Moje celkove priemerne poskodenie je zatial len 1700, no este stale je vacsina z tych bitiek odohranych so stock delom. Ked vsak spocitam replays s BL-9...OMG
Prave dnes som mazal 9.0 a starsie replays, tak mozno nemam vsetky s BL-9. No nevadi. Mam tam 26 replays s BL-9, z toho 3 su nedokoncene, takze 23. Z tych 23 mi vychadza priemerne poskodenie 2600 na bitku
Ked odcitam extremne dobru bitku (6000 dmg), vyjde mi to 2400.
Ked naviac odcitam aj extremne zlu bitku(700 dmg), vyjde mi to dakych 2500.
Z tych 23 bitiek je 1 pod 1000 dmg, 4 medzi 1000 a 2000, absolutna vacsina medzi 2k a 3k, 3 bitky medzi 3k a 5k a 1 bitka nad 5k.
Tie hodnoty priemerneho poskodenia su imo dost brutalne a hodne T9 tankov...s M103 mam 2300....uvidim ako to pojde dalej, caka ma este tak 160k exp na odomknutie IS-8, takze este bude dost hier s IS-3. Snad sa mi podari s nim dostat to celkove priemerne poskodenie nad 2000
No pravdou asi je aj to, ze teraz som na inej urovni ako ked som hral M103.
Este k IS-3:
Moje celkove priemerne poskodenie je zatial len 1700, no este stale je vacsina z tych bitiek odohranych so stock delom. Ked vsak spocitam replays s BL-9...OMG
Prave dnes som mazal 9.0 a starsie replays, tak mozno nemam vsetky s BL-9. No nevadi. Mam tam 26 replays s BL-9, z toho 3 su nedokoncene, takze 23. Z tych 23 mi vychadza priemerne poskodenie 2600 na bitku
Ked odcitam extremne dobru bitku (6000 dmg), vyjde mi to 2400.
Ked naviac odcitam aj extremne zlu bitku(700 dmg), vyjde mi to dakych 2500.
Z tych 23 bitiek je 1 pod 1000 dmg, 4 medzi 1000 a 2000, absolutna vacsina medzi 2k a 3k, 3 bitky medzi 3k a 5k a 1 bitka nad 5k.
Tie hodnoty priemerneho poskodenia su imo dost brutalne a hodne T9 tankov...s M103 mam 2300....uvidim ako to pojde dalej, caka ma este tak 160k exp na odomknutie IS-8, takze este bude dost hier s IS-3. Snad sa mi podari s nim dostat to celkove priemerne poskodenie nad 2000
No pravdou asi je aj to, ze teraz som na inej urovni ako ked som hral M103.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Síce má op delo, ale pancier okrem sidescreapovania stojí za prd.
- M1ch4l
- VIP
Daco to odrazi aj spredu, ale neda sa na to velmi spoliehat. Sidescraping je pre IS-3 klucovy.
btw pekna replay http://wotreplays.com/site/956049
btw pekna replay http://wotreplays.com/site/956049
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
práve som dal M z KT...
samozrejme je to prehra ako vždy
podobne sa vodí aj caernavornu, prehra za prehrou ale pre mňa zo slušným WN
samozrejme je to prehra ako vždy
podobne sa vodí aj caernavornu, prehra za prehrou ale pre mňa zo slušným WN
koniec, ende, the end...prave som to odinstaloval, pohar trpezlivosti pretiekol po tom co som dnes so 6 bitiek vyhral jednu ale totalne ma vytocil total cerveny SU 100 noob co to do mojej macky drbal goldom.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak wotko je iný rage machine Už by wargaming mohol dávať matchmake podľa skillu, tí šašovia ešte stále nedali ani len multicore support
- M1ch4l
- VIP
zasa az tak hrotit to netreba, ved relax a pohoda, clovece
chapem, ze ta hra cloveka serie, ved mna niekedy tiez. No vtedy je vacsinou cas dat si proste pauzu a mozno hrat menej. Osobne som si vsimol, ze mi prospieva, ked hram menej bitiek a ked nehram "nasilu" tanky, ktore ma seru
Uz ma hra stvala vselijako a mal som asi aj polrocnu pauzu. Ale este som sa zatial nikdy nedostal k tomu, ze by som WOT rage-odinstaloval...
chapem, ze ta hra cloveka serie, ved mna niekedy tiez. No vtedy je vacsinou cas dat si proste pauzu a mozno hrat menej. Osobne som si vsimol, ze mi prospieva, ked hram menej bitiek a ked nehram "nasilu" tanky, ktore ma seru
Uz ma hra stvala vselijako a mal som asi aj polrocnu pauzu. Ale este som sa zatial nikdy nedostal k tomu, ze by som WOT rage-odinstaloval...
tak ale mne sa nedarilo ani s tankami, s ktorymi mi to zvycajne ide, bitiek som hral vzdy malo. A ja to musel odinstalovat, inak by ma to pokusalo ... A tiez som mal ale polrocnu pauzu, neviem ci to nezacalo akurat presne pred rokom. Asi sa mi v lete nedari
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
dnes 20 hier 4 vyhry A to sme hrali v cate..
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Tiez si beriem dovolenku od WOT. Akosi mi uz ta hra neprinasa zabavu. Najviacej ma vytaca ta nutnost carry doslova takmer kazdu (tipujem cca 85%) vyhru, ktoru som dosiahol, kym 13-14 retardov sa len vezie - komunizmus ako vysity. A pritom by stacilo keby WG nedodrbal som vlastny system progresu v hre - stacilo by ak by museli ludia stravit viacej casu na tieroch 1-4 a boli odmenovani len ludia, co naozaj v bitke nieco spravili a uz to by dost preriedilo pocet retardov vo vyssich tieroch.
Dalsia vec by bola balanc tymov podla schopnosti hracov, nemyslim to co si WG predstavuje pod skilled MM, zjavne maju dost obmedzenu fantaziu, pre mna skilled MM znamena, ze oba tymy maju zhruba rovnaky pocet hracov s urcitymi schopnostami, takze by sa nestavalo, ze ja, zeleny pako, som v mori rajcin a superov tym ma 5 fialiek ale bolo by to napr. 3 fialky tam a 3 u nas (ergo hodilo by nam to z cakacie listu este jednu) a pod. Sice sa vyhovaraju, ze by sa dlhsie cakalo, ale neviem, to sa skor caka, kvoli tej ich pridrbanej snahe aby v kazdej bitke boli vsetky 3 mozne tiery - vid situacia s tierom 8, kde sa casto neskutocne dlho caka, aj ked je v rade 500 inych t8, lebo to potrebuje hraca drbnut do t9 -10 bitky.
PS. Newmi to uz raz odinstaloval, on to tak riesi inak by ho to stale pokusalo to skusat hrat, ved ja ho zase raz ukecam
Dalsia vec by bola balanc tymov podla schopnosti hracov, nemyslim to co si WG predstavuje pod skilled MM, zjavne maju dost obmedzenu fantaziu, pre mna skilled MM znamena, ze oba tymy maju zhruba rovnaky pocet hracov s urcitymi schopnostami, takze by sa nestavalo, ze ja, zeleny pako, som v mori rajcin a superov tym ma 5 fialiek ale bolo by to napr. 3 fialky tam a 3 u nas (ergo hodilo by nam to z cakacie listu este jednu) a pod. Sice sa vyhovaraju, ze by sa dlhsie cakalo, ale neviem, to sa skor caka, kvoli tej ich pridrbanej snahe aby v kazdej bitke boli vsetky 3 mozne tiery - vid situacia s tierom 8, kde sa casto neskutocne dlho caka, aj ked je v rade 500 inych t8, lebo to potrebuje hraca drbnut do t9 -10 bitky.
PS. Newmi to uz raz odinstaloval, on to tak riesi inak by ho to stale pokusalo to skusat hrat, ved ja ho zase raz ukecam
WoT/AW - Hadent
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ak by to srpavili ako pises, uz by to nehrali teke masy. Skor by to bola uzavretejsia skupina hracov, o co zjavne WG nejde. Potrebuju masovku. Ja som to odinstaloval uz davnejsie a musim povedat ze mam podstatne vacsi klud v dusi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
nemyslim si, ze s tymto cielenym MM by to opustilo vela ludi. ostala by to masovka. tie rajcatka by nevedeli ze sa daco zmenilo, a"hrali " by si svoje nadalej. LEn tym top hracom by to viac vyhovovalo, a bolo by to hratelnejsie. len este pripomeniem, ze by to muselo byt aj na tieroch. traja zeleny T5 + zvysok cerveny T7 vs traja zeleny T7 + cerveny zvysok nieje to iste
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
skilled mm na prvy pohlad by bolo super ale az take super by to nebolo. hra by sa zmenila na sachovu partiu. jednotlivi hraci by nenastrielali vela, velmi tazko by sa dala uhrat dobra hra lebo vsetci by boli na rovnakej skillovej urovni. Stacilo by z hry odstranit zlych a velmi zlych hracov, botov a hned by to bolo lepsie. ale to sa nikdy nestane...lebo peniaze.