Prvotným plánom bolo vymeniť trio MB/CPU/RAM za najnovší Haswell Refresh s Devil's Canyon. Potom ale prišlo na debatu ohľadom SSD a zdroja. Ide o upgrade prevažne na hry, ale takisto aj na prácu s videom a podobne. Takže s týmto sme prišli, chcel by som sa vás spýtať, či je to zhruba OK.

MB: ASUS Maximus VII Hero
CPU: Intel Core i5-4690K
RAM: DDRAM3 8GB (2x4GB) Kingston 1866MHz HyperX Fury Red
SSD: Crucial SSD M550 256GB
Tu si osobne nie som istý tou novou radou MX100 od Crucial, ale tuším, že to nemá nahrádzať modelovú radu M550, napr. aj zápis má MX100 nižší pri 256 GB modeli, aj keď viem, že sekvenčný zápis toho veľa nenapovie. M550 sa ale zdajú byť celkom v pohode, aspoň čo čítam na internete.
ZDROJ: Corsair CS550M, 80+ Gold, 550W
Čo sa týka zdroja, chceli sme niečo modulárne a hlavne s opletenými káblami, aby to aj nejak vyzeralo, keďže v súčasnosti má brat Antec Nine Hundred Two s presklenou bočnicou.
Grafická karta zatiaľ ostáva, reálne to vidím možno na jeseň/zimu s príchodom nových grafík. Okrem toho sú ešte v systéme 3 disky - 250GB, 1TB, 2TB + DVD-RW mechanika. Myslím, že to by mal zdroj v pohode pokryť.
Doska a CPU sú schválne vybrané z hernej/OC rady, pretože trochu sa bude taktovať + vychytávky v hrách z tej dosky tiež nie sú na zahodenie a zvukovka je takisto dosť slušná, aj keď je mi jasné, že žiadny audiofil by ju neodporučil

Ak by vám niečo bilo do očí, tak dajte vedieť. Ďakujem.