Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
Dobre to mas, len osobne by som na ten CPU necakal a zobral 4670k.
Moze sa stat, ze bude nieco vadne od vyroby a ty to zistis az za dva tyzdne...to by bolo nemile.
Moze sa stat, ze bude nieco vadne od vyroby a ty to zistis az za dva tyzdne...to by bolo nemile.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
tranquillo nie je dosť na kčkový procesor a tá MB mi príde nedostačujúca...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
doska je plne dostacujuca a uz s tym prestante
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nedostacujuca na co?
mna len zaujima ci DC pojde na Z97 aj bez flashu. Ci tie nove verzie pridavaju len OC table, alebo je to nutnost pre spustenie cpu na doske.
lolekboleq
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
čo máš za problém ?
a nehovor o delide...aj tak by mal byť základ veľký jednovežiak a.k.a macho, mugen, ereboss
a k doske..pro4 nebola nič extra ani pri Z87...teraz to nie je iné
a nehovor o delide...aj tak by mal byť základ veľký jednovežiak a.k.a macho, mugen, ereboss
a k doske..pro4 nebola nič extra ani pri Z87...teraz to nie je iné
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
loleqboleq
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
takže podľa tej logiky, ak by bral ATX dosku, tak nech berie
http://www.alza.sk/msi-z97-pc-mate-d1531899.htm
http://www.alza.sk/msi-z97-pc-mate-d1531899.htm
Kyselinka > podľa mňa ho testovali doteraz už dosť ale celkom ma strašíš :/
loleqboleq > ale ja nemám v pláne ísť do extrémov, dokonca ani do nejakého nadpriemeru... Len také malinké skúšky na začiatok
A ináč všetko čo mám je už pekne poskladané Len HDD a procesor tam nie je
loleqboleq > ale ja nemám v pláne ísť do extrémov, dokonca ani do nejakého nadpriemeru... Len také malinké skúšky na začiatok
A ináč všetko čo mám je už pekne poskladané Len HDD a procesor tam nie je
Spoiler: ukázať
potom mi daj vediet, ci bezi 4690K na Z97 aj bez flashu. Ci tam chyba len ta OC table.
lacikaboss > teraz si ma aj ty vystrašil... keď by nešiel bez flashu tak čo spravím? :O a čo je to ten flash? a ako sa robí? a je šanca, že by to šlo aj bez flashu?
Spoiler: ukázať
je vysoka sanca, ze to pojde aj bez flashu
o dosku sa stara taky program, ze bios mu nadavaju a flash je vlastne prepalenie toho softu na doske.
pridava to podporu, nejake nove ficurky a pod. V manuale mas to krasne popisane, ale to uz treba nechat na niekoho, kto sa vyzna.
o dosku sa stara taky program, ze bios mu nadavaju a flash je vlastne prepalenie toho softu na doske.
pridava to podporu, nejake nove ficurky a pod. V manuale mas to krasne popisane, ale to uz treba nechat na niekoho, kto sa vyzna.