Minibike (MotoGang)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- co sa tika cinana tak su problemi z detailami (si precitaj odzaciatku), ale nic co by sa nedalo prerobit, opravit, vylepsit.
- co sa tika samotneho motoru tak s nim nebol nejmensi problem, kompresiu si zatial drzi dobre.
- zevraj problemom je nova retas ale aj ta sa da kupit nova.
T.
- co sa tika samotneho motoru tak s nim nebol nejmensi problem, kompresiu si zatial drzi dobre.
- zevraj problemom je nova retas ale aj ta sa da kupit nova.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
taze zvuk rapci hej???a ty mas jaky mini od blatu ze si za original???,a oplati sa kupit????erik napísal:sak jasne ze postaci aj minibike za 8 litrov, ale ja som vzdy za kvalitne a drahe vyrobky
spojka je ako na skutri, cize jednorychlostna...
co sa tyka zvuku, od obsahu 600 a hore maju motorky dobry zvuk
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- zvuk to ma celkom pekny (dvojtaktny, hlucny)
- nahradne diely by sa mali dat zohnat u dealerou. Unas zatial niesu take kvalitne webshopi, v nemecku sa da kupit cez siet uplne vsetko. Ja som zatial nic oficialne nekupoval, ale nemal by to byt as taky velky problem, vela zakladnich suciastok sa da kupit aj inde.
T.
- nahradne diely by sa mali dat zohnat u dealerou. Unas zatial niesu take kvalitne webshopi, v nemecku sa da kupit cez siet uplne vsetko. Ja som zatial nic oficialne nekupoval, ale nemal by to byt as taky velky problem, vela zakladnich suciastok sa da kupit aj inde.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent