Zdravim.
Mám doma pokazenu LCD telku no display je v pohode. Da sa neako vyuzit? Dik za každú radu.
Pokazená LCD TV - využitie?
Re: Pokazená LCD TV - využitie?
Co je na nej pokazene.. bola uz v servise?
V servise bola. Bolo mi povedane ze tam je poskodeny neaky čip ktory sotji viac ako nova telka.
rozpredaj na nahradne diely,
pripadne pozri bazare, ci kdesi nepredavaju riadiacu jednotku k tej telke (alebo cip), a vymen/prepajkuj
pripadne pozri bazare, ci kdesi nepredavaju riadiacu jednotku k tej telke (alebo cip), a vymen/prepajkuj
lava, prava, lava, prava ...
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
podla mna nepredajne, mozes to skusit posunut do nejakeho servisu, ze ci to nechcu za par drobnych odkupit ...
lebo si myslim, ze ten kto bude mat podobnu TV ako ty a bude mat napr. vadny panel, nebude ochotny za opravu dat +- 100e ...
lebo si myslim, ze ten kto bude mat podobnu TV ako ty a bude mat napr. vadny panel, nebude ochotny za opravu dat +- 100e ...
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
aka to je tv? presny typ
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Ja by som sa tiež rad spýtal či niekto nemá skúsenosti s pokazenou 3D TV LG 4200LW či tak nejak je to číslo. Proste nejde zapnuť, po zapnuti len preblikne ledka z červenej na bielu, počuť cvaknutie ako keď sa tv normalne zapina no nezapne sa. Stalo sa to pred niekoľkými dňami a TV je cca pol roka po záruke. Tiež si neviem rady :/ v servise som ešte nebol. Neviem čo spôsobuje chybu momentálne.
Sry za priživenie sa na vlákne ale nechcem kvoli tomu robiť novy thread.
Sry za priživenie sa na vlákne ale nechcem kvoli tomu robiť novy thread.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
treba to otvorit a premerat zdroj.