Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
ja vzdy radsej kupim auto vyrobene 2006, prihlasene 2008 so 100tis km,ako kupit 2008 vyr/prihl a s 200Tis km
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vacsina aut nejaky ten cas postoji na sklade, ale v TP ma aj tak evidovane iba prve prihlasenie.
nevidel by som to ako ziadnu "fintu", aj elektroniku ked kupujes tak nie vzdy je zrovna cerstvo z fabriky - dokonca malokedy...
nevidel by som to ako ziadnu "fintu", aj elektroniku ked kupujes tak nie vzdy je zrovna cerstvo z fabriky - dokonca malokedy...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
divne mi pride, ze to ma volant na spravnej strane a znacky
quicky napísal:ja vzdy radsej kupim auto vyrobene 2006, prihlasene 2008 so 100tis km,ako kupit 2008 vyr/prihl a s 200Tis km
landrower napísal:vacsina aut nejaky ten cas postoji na sklade, ale v TP ma aj tak evidovane iba prve prihlasenie.
Este raz, je tam napisane rok vyroby a to nie je rok uvedenia do prevadzky. Cize ak niekto napise, ze rok vyroby je 2010 a v skutocnosti bolo auto vyrobene v 2009, je to zavadzanie. To, ze auto je ako nove a nie je rozdiel medzi nim a autom, ktore sa vyrobilo neskor zakial toto stalo v sklade je irelevantne.Snake napísal:co je na tom finta? moja osma je tiez MR07 ale predana bola v roku 08, proste povodny majitel co ju bral na zakazku objednavku zrusil, zarobil predajca, a bola tiez pekna zlava , takze win win situacia.
A ked uz sme pri tych skladoch, neviem ci ste niekedy isli okolo PSA v TT, ak nie, tak tam su tie auta naskladane vonku (ktohovie ako dlho).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Kto ide pozriet do Trencanskych Stankoviec ? tankove dni laugaricio .... mal by som tam byt ... som v tyme tak mozno uvidite na tanku
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
snake ty mas aky obsah 4.2 ? aku mas spotrebu?
isiel som dnes do ba, 110-120 tempomat,motacky po blave a domov, celkovo 12.2L
isiel som dnes do ba, 110-120 tempomat,motacky po blave a domov, celkovo 12.2L
4.2 som mal, tam som mal 12-13, sem tam 10, teraz mam 3.0, tam BA otocim za 7.
.
-
- Pokročilý používateľ
cize ta spotreba dialnica 12,13l je klasika aj u teba,teda bola:)
zacinam premyslat o nejakom dialnicnom korabe,nakolko ma caka dost vela "cestovania" koli praci.
zacinam premyslat o nejakom dialnicnom korabe,nakolko ma caka dost vela "cestovania" koli praci.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Ja by som na tvojom mieste uz radsej rozmyslal za co dalsie ho po mesiaci dvoch zase vymenis
Btw s tym cavom co ti predal to bavo to ako skoncilo?
Btw s tym cavom co ti predal to bavo to ako skoncilo?
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
-
- Pokročilý používateľ
po konzultacii so znamym,sudny znalec z dopravy, nijako
- Wizik
- VIP
Uniformovane stojany na capice zase ochotne ako obvykle.
Prisiel som na DI, ze sa stala chyba pri zapise, ze mi zapisali rozmer, ktory realne ani neexistuje. Namiesto 255/30/19 zapisali 225/30/19.
Hovorim, ze ci sa to neda dako riesit opravou, hned ma poslal do prec, ze nech si idem vybavit do BMW priamo schvalovaci list s rozmermi, ze on nie je povinny mi ziadnu opravu robit, aj ked taky rozmer neexistuje a zapisal ho jeho kolega predtym zle.
Dokedy bude u nas fungovat tento byrokraticky system ?
Takze som bol v BMW, budem 1-2 tyzdne cakat, potom mi daju zdrap papiera, za ktory zaplatim 67e a s nim mozem ist na policiu, vystat si tam radu a za dalsich xy euro (neviem kolko stoji dopisanie ineho rozmeru) mi to zapisu. Fakt bananistan, nemam co povedat. Keby to boli dake sialene rozmery, ale aby mi nemohol opravit nieco, co mam este aj na stitkoch v aute ten rozmer, ze na aky tlak to treba fukat.
Tolko k mojej skusenosti s opravou/zapisom alternativnych rozmerov.
Prisiel som na DI, ze sa stala chyba pri zapise, ze mi zapisali rozmer, ktory realne ani neexistuje. Namiesto 255/30/19 zapisali 225/30/19.
Hovorim, ze ci sa to neda dako riesit opravou, hned ma poslal do prec, ze nech si idem vybavit do BMW priamo schvalovaci list s rozmermi, ze on nie je povinny mi ziadnu opravu robit, aj ked taky rozmer neexistuje a zapisal ho jeho kolega predtym zle.
Dokedy bude u nas fungovat tento byrokraticky system ?
Takze som bol v BMW, budem 1-2 tyzdne cakat, potom mi daju zdrap papiera, za ktory zaplatim 67e a s nim mozem ist na policiu, vystat si tam radu a za dalsich xy euro (neviem kolko stoji dopisanie ineho rozmeru) mi to zapisu. Fakt bananistan, nemam co povedat. Keby to boli dake sialene rozmery, ale aby mi nemohol opravit nieco, co mam este aj na stitkoch v aute ten rozmer, ze na aky tlak to treba fukat.
Tolko k mojej skusenosti s opravou/zapisom alternativnych rozmerov.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
nie ze by som sa ich chcel zastavat,
ale tak stavim sa ze niekde maju napisane v nejakej smernici ze za rozdiely zistene mimo prepazky nezodpovedaju
ale tak stavim sa ze niekde maju napisane v nejakej smernici ze za rozdiely zistene mimo prepazky nezodpovedaju
- Wizik
- VIP
Ked zistis rozdiel pri tom, ako si preberies TP, mas pravo hned poziadat o opravu. Ked nie, mas smolu a riesis vsetky tieto p.coviny.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
A preto si vzdy technicak kontrolujem pod lupou, ked k opiciam idem na navstevu. Byt kralom opic v tomto pripade vela namahy nevyzaduje, iba par minut pozornosti.