Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Ja som prepis auta vybavoval trosku inak, takze je to moja chyba, ale v podstate som to nemal ako skontrolovat, len vin, meno a zakladne udaje.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
JJ, ak si tam mal niekoho ineho, tak nabuduce aspon vies, ze aj dotycneho treba upozornit
Spoiler: ukázať
ja si preventivne davam zapisovat aj PAX rozmery a podobne blbosti, v TP mam take vynimky ze aleluja
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
snejk je sam o sebe vynimka
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mne pri prepise tiez urobili chybu... meno, vin, rozmery pneu a diskov som odkontroloval, ale ze mi namiesto 5 miest na sedenie napisali 3, som zistil az doma. Normalne som im to tam nabehol "obuchat o hlavu", ujo policajt bol najprv hnusny, ale vyriesilo sa
tak vies quicky, tento stat je tu na konovanie obcanov, mozem ich doradu prasit vsetkych jak su s tymito vymyslami, staci vidiet co si vymysleli na LPG teraz od maja, zas lobbing a aby na to doplatil obcan. Registracna dan, STK, EK, mam ich tazko tazko v pazi, aj zelene zaby sproste tupe.quicky napísal:snejk je sam o sebe vynimka
.
a co si vymysleli na LPG? lebo som nepostrehol nic.
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
co si vymysleli na LPG? akurat jedno auto s LPG davam dokopy znamej, ci sa to vobec oplati..
Steam: michalsveto
ze musis mat doklad o montazi, nezavisle ci to mas zapisane v TP alebo nie, takze ak mas auto, ktore si doviezol, ma v TP zapisany plyn, tak aj tak potrebujes doklad o odbornej montazi inak neprejdes cez EK.
.
Toto sa mi fakt v zákone hľadať nechce, kedže LPG rovnako ako naftu nikdy asi mať nebudem, ale... Inak povedané, doveziem auto s legálnym LPG bez montážneho papiera, nejaký Fero z Koncosvetových Prdelákoviec so servisom s licenciou mi za fľašku vystaví papier, že to montoval on a som ok?Snake napísal:ze musis mat doklad o montazi, nezavisle ci to mas zapisane v TP alebo nie, takze ak mas auto, ktore si doviezol, ma v TP zapisany plyn, tak aj tak potrebujes doklad o odbornej montazi inak neprejdes cez EK.
Tak mám v garáži 2 roky nepojazdné auto, ktoré ma registráciu v Brne a napriek tomu mám skoro novú technickú, takže... Toho by som sa v týchto krajinách nejako neobával, skôr išlo o to, či je tá logika za zákonom ako som pochopil, alebo potrebujem kávu a prečítať znova
Plyn je trošku pruser, keďže sa všetko eviduje na obvodnom, a nikto si v prípade nehody nezobere na triko vydať doklad k tomu lebo stavu najmenší problem s tým, a ten co to vydal ide sedieť.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
cize, kebyze mam auto na plyn ktore ho uz ma roky, ale nemam papier o montazi, dajme tomu ze zmizol, stratil sa, cokolvek, a dana firma uz neexistuje, tak som v <> teoreticky hej?
Steam: michalsveto
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Najde sa tu nejaky odbornik na sOple? Konkretne ide o meriva 1.4 03 rocnik, svieti kontrolka motora. Diagnostika moc nepomohola...
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.